Aleykum Selam Merhaba Hayirdir insallah..
Hayat yolunda doğru olani yapmak ve doğru istikamette imtihanlarimizi gecebilmek...
Rüyada domuz görmek düşmanla tabir edilir Vahşi domuz servet ve güç sahibi olduğu halde kendisinden hayır ve iyilik görülmeyen insana işaret eder,
ayrica Domuz Haram mal ve gam, keder, sogukluk KIRGINLIGA isarettir...
Rüyada Domuz yavruları sıkıntıdır.
Domuz eti yemek haram mala veya musibete ,kötü fiile delalet eder.
Size ait olmiyan bir RIZKI, nasibe kismette el uzatirsaniz O helal olan mal size Haram olur..
niyetti hayr olanin akibettide de hayr olur.. Allah sonumuzu hayr etsin.. vicdan azabi ,insanin daha dunyada iken kendi icinde yasadigi cehennem azabidir...
"nasıl olduysa ağzıma birden pişmiş domuz eti girdi ve ben onu çiğnemeye başladım ama ağlayarak. Ağlaya ağlaya tuvalete koşup domuz etini yutmadan çıkardım."
Estağfirullah deyin ve eski hatalarınızı tekrarlamayin!!Kin ve kizginlik, bencilik ile kendinize ve sevdiklerinize YAZIK etmeyin seklinde yorumlanir...
İnsan düştüğü yerden kalkar,fakat, ancak düşünerek. Düşünmedikçe, nerde ve neden düştüğünün farkına varmazsa insan.
hata ve tarih tekerrur eder..hatalarinizdan ders alirsaniz..hata ve yanlislarda Sizin icin bir nimet olabilir...
Kelam taşlarını,dil mancınığa yerleştirmeden önce ,iyi düşün, taşin ,tart öyle at,her attığın taş ,baş yarmasın!!
gönle isabet etsin ki,mana uyansın...
Hayirli gunler..