• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada domuz eti yemek

SİMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm merhabalar. Rüyamda gündüz yol kenarında arabayla geçerken kocaman bir kafes görüyoruz ve inip kafesin yanına gidiyoruz. Kafesin içinde yavru ve kahverengi 2 domuz vardı ve gerçekten çok şirin gelmişti herkese. Daha sonra ben onları incelerken yanlışlıkla kafesin kapısını ittim ve açtım açar açmaz bir yavru domuz kafesten kaçtı. Daha sonra da nasıl olduysa ağzıma birden pişmiş domuz eti girdi ve ben onu çiğnemeye başladım ama ağlayarak. Ağlaya ağlaya tuvalete koşup domuz etini yutmadan çıkardım. Bunun anlamı nedir açıklarsanız sevinirim. hmmnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Merhaba Hayirdir insallah..
Hayat yolunda doğru olani yapmak ve doğru istikamette imtihanlarimizi gecebilmek...

Rüyada domuz görmek düşmanla tabir edilir Vahşi domuz servet ve güç sahibi olduğu halde kendisinden hayır ve iyilik görülmeyen insana işaret eder,
ayrica Domuz Haram mal ve gam, keder, sogukluk KIRGINLIGA isarettir...
Rüyada Domuz yavruları sıkıntıdır.

Domuz eti yemek haram mala veya musibete ,kötü fiile delalet eder.
Size ait olmiyan bir RIZKI, nasibe kismette el uzatirsaniz O helal olan mal size Haram olur..
niyetti hayr olanin akibettide de hayr olur.. Allah sonumuzu hayr etsin.. vicdan azabi ,insanin daha dunyada iken kendi icinde yasadigi cehennem azabidir...

"nasıl olduysa ağzıma birden pişmiş domuz eti girdi ve ben onu çiğnemeye başladım ama ağlayarak. Ağlaya ağlaya tuvalete koşup domuz etini yutmadan çıkardım."
Estağfirullah deyin ve eski hatalarınızı tekrarlamayin!!Kin ve kizginlik, bencilik ile kendinize ve sevdiklerinize YAZIK etmeyin seklinde yorumlanir...

İnsan düştüğü yerden kalkar,fakat, ancak düşünerek. Düşünmedikçe, nerde ve neden düştüğünün farkına varmazsa insan.
hata ve tarih tekerrur eder..hatalarinizdan ders alirsaniz..hata ve yanlislarda Sizin icin bir nimet olabilir...

Kelam taşlarını,dil mancınığa yerleştirmeden önce ,iyi düşün, taşin ,tart öyle at,her attığın taş ,baş yarmasın!!
gönle isabet etsin ki,mana uyansın...
Hayirli gunler..

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada domuz eti görmek

Selamun aleyküm,
Ben rüyamda bir restoranda olduğumu ve birinin bana yemek ısmarladığını -belki ödemeyi ben yapacağım ama yemeği o seçmiş- gördüm. Yemekte domuz eti olduğunu görmüyorum. Ama dışı pembe kaplı küçük domuza benzeyen bir şey görüyorum garsonun ya da aşçının elinde. Sonra onu görünce yemek istemiyorum ama bunu da bana bu yemeği ısmarlayana ayıp olmasın diye düşünsem de ben bu yemeği istemiyorum diyorum. Balık var mı diye soruyorum. Garson şu an hatırlamadığım bir sos adı söylüyor onunla birlikte balığı sunduklarını söylüyor. Ben ne yiyeceğime karar veremiyorum. Böyle bir rüyaydı. İnşaAllah yorumu güzeldir. Yorumunu merak da ettim. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Domuz eti görmek;
haram mala,haram olay ,haram ilişki ,Şüphe veya musibete delildir.gafletteysen ey kardeşim çok geç olmadan bu rüyadan uyan...
Rüyada domuz görmek;
çevrenizin tasvip etmediği bir evliliğin sizin için söz konusu olabileceğini haber verir. Domuz gibi adam deriz ya..

"İnsan inandığı gibi yaşamazsa yaşadığı gibi inanmaya başlar "
İnsan duygu ve düşünceleri zamanla farklılık arz edebiliyor.
Bu nedeni bazen karşılaştığı zorluklar bazen yaşadığı sıkıntılar bazende başından geçen önemli olaylardır.
İnsanın yaşayışı ve inanışı etkileşim içine girmeye başlar.Uğruna inandığın değerlerinin doğruluğu hayatının doğruluğuyla orantılı hale gelir. İnançlarının hayatınla paralelliği kaybolduğu anda ise inançlarının yaşamını değil de yaşamının inancını yaşamaya başlar.Ya sen inançların doğrultusunda şekillendirirsin hayatını yada istem dışı olarak yaşadığına inanmaya başlarsın.

arkadaşlık farkli evlilik ise tamamen farkli bir olaydir..
Evlilik;iki insanin canini, kanini, nesebini,Neslini, sulbumunu birlestireceği Allah Kattinda cok kutsal ulvi olan bir anlaşmali beraberliktir..
O yuzden kimin ile birleştirmeden önce insan cook ince ayrintilari ile ve gelecegi de duşunerek karar vermeli...
insan sadece kendinize Koca degil.. Cocuklarini yetiştirecek, örnek olacak insani da seciyor..Kissadan hisse..selametle..

evlilik iki seven insan ile sadece kurulmuyor ortak noktalari, ortak bakiş acisi, ortak hayat göruşu ,ortak inanc, ortak kultur ,ortaklik ,benzerlik cogaldikca ..
hani evlilik bir masa gibidir.. ortak noktalar ise o masanin ayaklari.. ayaklari cok oldukca evlilikte daha saglam oluyor..
kissadan Hisse..

F

Fluffy

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda birilerine kırgın oluyorum ve farklı arkadaş çevresi ediniyorum. Sonra beyaz bir domuz eti var tüysüz bir şekilde şu kuzuların pişirildiği şekilde pişen. Herkes ondan yiyor ben en son yiyorum ve midem bulanıyor, biri gelip bana domuz etini yedin mi yoksa dediğinde, asla diyorum.Yorumlarsanız çok sevinirim, hala midem bulanıyor rüyamdaki gibi:(

sevenstar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada domuz eti yemek

Selamun aleykum, ruyamda esimden et istemisim, eti gorunce once cok seviniyorum esim bana diyor ki bu domuz eti. Kemikli hemde. Once uzuluyorum sonra esim istersen at diyor lakin ben bir anlik gaflete uyarak kaynatiyorum ve suyunun azicik tadina bakiyorum. O siradami artik yoksa bi parca eti ayrimi aldim bilmiyorum agzimda ette hissediyorum. Yuzumun sekli, agzimin tadi degismis oluyor. Cok pisman oluyorum ancak kendi kendime bunun tovbesini yapmayi Allahi kandirmak olarak goruyor umutsuzluga kapiliyorum. Birde ruyamda bazen halamin erkek torununu goruyorum, selametle kalin.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda domuz eti yemek

Selamun aleykum, rüyamda yolda giderken domuz görüp ona bakarken yaralı olduğunu gördüm ve domuzu kesip yemek geldi aklıma. Düşününce rahatliyasim geldi domuzu kesip yemeye başladım uyandigimda da lavobaya gidip ağzımı yikadim gerisini ben ayni yolda devam ediyorum diye düşünürken hastaneye gitmisiz ailemle.

Üst Alt