• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dolunay görmek

şura

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dolunay görmek ne demektir?
Selamun aleyküm, rüyamda gece zifiri bir karanlığın içindeyim ne yapacağımı bilmez bir haldeyken aniden gökyüzüne bakıyorum. Birden dolunay doğuyor. Dolunayın içinde aniden (Şüphesiz ki korunanlar için; Kurtuluşa erme zamanı.. nebe,31) ve (O'nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?.. ayetel kürsiden bir bölüm) ayetlerinin arapça ibareleri beliriyor.. ve ben çok heyecanlı bir şekilde aniden uyandım. Rüyam bu kadar..

Selametle kalın...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hosgeldiniz Hayirdir insallah..
Zifiri gece karanlığı görmek; üzüntü ve sıkıntıya…
Rüyada dolunay doğmasi; bir çok sıkıntıdan sonra refaha ve huzura kavuşmak anlamındadır. ...
Rüyada dolunay görmek ;insanın bütün istediklerine kavuşacağına, maddi ve manevi bakımdan rahatı, huzuru temsil eder...Allahu Alem..
herkes kendi kaderini yaşiyor!!ne bir fazla ne bir eksik..

إِنَّ لِلْمُتَّقِينَ مَفَازًا

İnne lil muttekîne mefâzâ(mefâzen).
Muhakkak ki, muttakiler (takva sahipleri) için kurtuluş (ve kazanç) vardır.
(Kuşkusuz takva sahipleri için bir kurtuluş var.)
NEBE suresi, 31. ayeti kerime.

"O'nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?.. "
Allah'ın cc.dışındaki varlıklar yalnızca O'nun yarattıklarıdır. O'nun dilemesiyle var olmuşlardır. O'nun dilemesiyle varlıklarını devam ettirirler.
Şifayı ve rızkı veren, güldüren ve ağlatan sadece Allah'tır. Kısaca Allah'tan başka herşey ve herkes, sonsuz aciz, sonsuz fakir, sonsuz muhtaç varlıklardır.
Bunların kendilerine ait bir güçleri, kabiliyetleri yoktur; öyle ki kendilerine bile yardıma güç yetiremezler.
O halde, Allah'tan başka güvenilecek, yardım umulacak, bir şeyler istenecek, beklenecek kimse de yoktur.
Allah'tan değil de başkalarından yardım dilemek, Allah'a güvenmeyip, sebeplere, aracılara, insanlara güvenmek,
Allah'ın yarattıklarını Allah'tan bağımsız bir güç, irade ve etki sahibi olarak görmek demektir ki, bu da apaçık şirktir.
selametle kalın...

C

caglayann

Kayıtsız
Misafir
İyi günler,
Ben rüyamda karşımda duran ve tam ortadan başlayarak sağa doğru alt alta sıralanan dolunaylar gördüm. Sayısını hatırlamıyorum lakin. Sadece rüyada onlara bakıyordum bu şekilde bir rüya gördüm. Bir anlamı var mıdır, varsa bilgilendirir misiniz acaba?

Serkanbeyza

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada dolunay gormek

Ruyamda dolunayin kocaman bir sekilde yeryuzune yanima geldigini goruyorum. Bu üçüncü gorusum. Dolunay o kadar buyuk ve gercekti ki. Ben kürsüdeyim konusma yapıyorum ve arkamdanda butun ihtisamiyla dolunay var. Beni dinleyen kalabaligin icinde bir devlet buyugu ve yaninda babam var ve kucuk oglum var. Daha sonra bir yere gidiyorum, yesillik araziler var. Ve orada kucuk aslan yavrulari goruyorum.

Üst Alt