• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dolap kapağı görmek

melekesra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
29 Mayıs 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada dolap görmek rüyada dolap kapağı görmek
Merhab ben bu gece çok acayip bi rüya gördüm ve etkisinde kaldım acilen rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum. Rüyamda ablamlarla mutfakta oturuyorduk, arkadaşımda vardı, arkadaşım çağırdi, dolap kapağı açılıyor diye. Dolap kapağına baktık kendi kendine açılıp kapanıyor, sanki kapağın arkasından biri de geldim, geldim, geldim diye sesleniyor. Biz çok korktuk, çıldırmak üzereyiz, o sırada gözüm koridora ilişti orada küçük bir oğlan çocuğu vardı o da gaipden gördüğüm bir çocuktu, yoksa evde öyle erkek çocuk yok. Neyse ben onu görünce daha çok korktum ama ona seslendim, gel oğlum gel dedim. Sonra korkudan kasılmaya başladım sanki felç oluyordum ve uyandım. Rabbim hayra yorsun inşallah. ( bir de yeni evliyim ama çocuğum da yok )
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185

Merhaba Rabbim hayra çıkarsin inşallah
Rüyada Dolap Kapağı Görmek;
Hiç bilinmeyen, denenmemiş iş, Dolabın kapağını açmak, yeni bir iş teklifi yenilik ve gelişmedir...
Derli toplu olmaya, nimetin şükrünü eda etmeye, önemli sırları ifşa etmemeye..

Rüyanızda ana nesne olarak Dolap Kapağı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız..

"Dolap kapağına baktık kendi kendine açılıp kapanıyor, sanki kapağın arkasından biri de geldim, geldim, geldim diye sesleniyor. Biz çok korktuk, çıldırmak üzereyiz, o sırada gözüm koridora ilişti orada küçük bir oğlan çocuğu vardı o da gaipden gördüğüm bir çocuktu, yoksa evde öyle erkek çocuk yok. Neyse ben onu görünce daha çok korktum ama ona seslendim, gel oğlum gel dedim. Sonra korkudan kasılmaya başladım sanki felç oluyordum "

İstediğin bir şey olmuyorsa, zorlama!!Ya zamanı gelmemiştir ya da Siz bu olacak olana HAZIR değilsiniz!!
zorlarsaniz Stresse, deprasyona girer Ruh sağlığıniz bozulabilir diye size bir Uyari bir ikaz rüyansıdir Kendinize gelin kendinize..
çıldırmak ,isyan etmek kadere taş atmak sizi,çıkmazlara götürür...


o çok istiyor haliniz istenilen şeyi o kadar çok düşünür ki, farkında olmadan çekmek yerine onu stress ile itme durumudur.
bir şeyi çok istediğiniz zaman onu çok düşünürsünüz ve bu düşünceler her zaman olumlu düşünceler olmayabiliyor. çünkü ister istemez korkular ve ya olmazsa endişesi de
beraberinde geldiği için olumsuz düşüncelerinizle kafada istenen şeyi itebiliyorsunuz.

başınıza çok gelmiştir, olmasını beklediğiniz bir çok şey ondan vazgeçtiğinizde, düşünmeyi bıraktığınızda olur. hiç beklemediğim bir anda oldu dersiniz.
aslında sadece Kaderin akışına müdahale etmeyi bıraktığınız için olmuştur.

tabi bunu yaparken de kendi kendinizi kandırıp taktik olsun diye düşünmüyormuş gibi yaparsanız hiç bir yere varamazsınız.

bu beklediğiniz bir haber, bir iş başvurusu, para,bir çocuk her şey olabilir.en azından benim hayatımda bu hep böyle oldu.
bazen de istediğiniz şey sizin için hayırlı değildir, bu yüzden olmaz. ama bunu çok sonra görürsünüz.

biz hiç mi bir şey istemeyeceğiz diyorsanız, isteyeceğiz elbette ama isteyip oluruna bırakacağız.
bunu yapmak biraz zor belki ama bir şeyi gerçekten yürekten istersen ve temiz bir kalple dua edersen o şey bir gün olur.
hayatta hiç bir şeyi zorlamamak lazım.

bir işin olacağı varsa olur,su akar yolunu bulur.olmuyorsa da daha zamanı gelmediği için ya da daha iyisi olacağı içindir.

Allah cc. dua eden kuluna üç şekilde cevap verirmiş;
"evet" der ve istediğini verir
"hayır" der ve daha iyisini verir
"bekle" der ve en iyisini verir!

bir derviş şöyle demişti :"matlubun husûlü veya adem-i husûlü nezdinde müsavî değilse, nâkıssın evlâdım!"
"arzu ettiğin bir şeyin olup olmaması sence eşit değilse, hâla eksiksin demektir."

çok istediğin şeyi, olmasını çok istediğin şeyi; yokluktan çıkıp varlığa gelmesini dilediğin şeyi "niçin" istediğini düşündün mü hiç?
peki bugüne kadar kaç defa yakaladın kendini şöyle dilerken "bu da olsun başka bir şey istemem". sonunu bir türlü getiremedin değil mi?

istediğin şeyin olması, sana huzur vermeyecek olmasi gibi olmaması da huzur vermeyecek...Kalbler, ancak Allah'ı(c.c.) zikirle huzur bulur..

"serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin.
şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz.bütün mesele hazır olmakta."

eskiden Ben de isyan ederdim, anlayamaz, neden neden neden diye hırçınlaşırdım, sonra biraz büyüdüm ,insani kamil oldum galiba..
bazen çok isteriz ve olmaz, bazen çok isteriz ve değiştiremeyiz, bazen oldu sanırız ve öylece ellerimizden kayıp gider..hayat hep bir imtihan...

""Allahım, bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret,değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için sabır,ikisi arasındaki farkı bilmek için akıl ver"..

işte burda tevekkül giriyor devreye. isyana gerek yok. vardır bunda da bir hayır diyebilmek, sakin kafayla olayı değerlendirmek, gerçekten istiyor muyuz, yoksa takıntı yaptık..değiştiremediğimiz gerçekleri kabullenmek..kissadan Hisse selametle..
 
Üst Alt