• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada doğum yaptığını görmek

E

edacan

Kayıtsız
Misafir
hayırlı geceler ben 1 hafta içinde 2 defa rüyamda doğum yaptığımı gördüm ilkinde normal doğum yaptım ikincisinde suyun içinde doğum yaptığımı gördüm bebeği gördüm göbek bağını kendim bağladım ama cinsiyetini görmedim ilk önce bebeğin sesi çıkmadı fakat sonra normale döndü iki rüyamdan da uyandığımda çok etkilendim yorumunuz için şimdiden teşekürler.
Afyondan eda, 27 yaşında, evli, ev hanımı, bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Geceler ..EdaCanNur kardesim..
Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Ruyada doğum yaptığını görmek üzüntüden kurtulmaya...işarettir..
Doğum görmek yeniden doğuştur ve rüya gören için yeni bir başlangıçtır. Genellikle doğum gelecek için ümit vaat eder.
göbek kordonu Can..Hayat.. yeni bir teşebbüs bereket ve Riziktir..ama neden göbek kordonu bağladıginizi anlamis degilim..
yani bir Rahmet,RIZIK Kapisini kapatmaya ,baglamaya yorumlanir..Allahu Alem..
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun dualarimiz sizin ile...
ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir..ben sadece yorumlamaya calistim..
her seyin en iyisini bilen Hayatin ve Ruyalarin Sahibi Yuce Rabbim dir...
Selamet ile Hayra Kalin...

CAN SIKICI GEÇEN SAATLERİ GÜZEL SAATLERLE DEĞİŞTİRELİM...
OKUMAK DEVAYSA ANLAMAK ŞİFADIR. OKUMAK GIDADIR OKUYAN İNSAN BİLEN İNSANDIR. OKUMAK BİR İNSANI DOLDURUR BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRİR..
ANNE OLMADAN ANNE NASIL OLUNUR KITAPLARINI OKUYUN KENDINIZI..KENDIMIZI HAZIRLIYALIM ..DERIM! BU SADECE SIZE DEGIL ANNE OLACAK BUTUN HANIMLARA SESLENMEKTEYIM...

hasibe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
oglunun olması

Selamun aleykum hocam
Ruyamda hastanede oldugumu göruyorum. Dogum yapmısım bır oglum olmuş. Eşim işte 2 arkadasım yardım falan edıyor sonra eve gıdıyoruz eşime oglum nerde dıyorum annesıne bıraktıgını soyluyor. Tek oldugum için 2 çocuga bakamazsın dıyor bır tane oglum var zaten 2 aylık bır tane daha olmuş yanı..ama ben yenı dogan oglumu hıç görmedım. Eşim kaynanama göturmüş bende gıt getır oglumu dıye yalvarıyordum..Yemegımı falan yıyeyımde dıyordu umursamaz davranıyordu yanı. Çok etkılendım gerçk yaşamıs gıbıydım..bu arada gerçekten 2 aylık bı oglum var.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hasibe kardesim..
Oglunuz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..Salih iyi insan olur ins.
Hayirdir insallah..
Rüyada doğum yaptığını oğlu olduğunu görmek ;Sevinç,mutluluk herşeyin yolunda gitmesine işaret eder. yeni bir teşebbüs ,bereket ve Riziktir..
Mutluluk ve Hüzün Bir Arada yaşadiginiza delalettir..

Kadınlarda doğum sonrası postpartum depression denilen, doğum sonrası depresyonunu yaşamaktadır..
Anne kendini ,Değersiz, gereksiz, ilgisiz, sevgisiz hissetmesi cok Dogal ve gecicidir..
etrafinizdaki insanlarin Sizi beceriksiz olarak görüyor.olduklarini hissedersiniz..
her şeyi farklı ve kişisel ALIRSINIZ!! oysa onlar sadece Size yardım etmek,kolaylastirmak istiyorlar....
O yuzden doğum sonrası postpartum depression denilen surecte boyle ruyalarin gorulmesi bilincalti ve ruhsal durumunuzun etkisindendir..

insanlar,Mutluluğu hasretle bekleyerek istediklerini zannederler… hüzne davetiye çıkaranın kendileri olduğunu söyleseniz, size kızarlar…
Oysa hüzne davetiye çıkarmadan hüzün gelmez!
Mutluluk ise kendiliğinden geliverir,
Geleyim mi diye sormaz, karşılanmadığı yerde de bir an bile durmaz!
Gelişi de gidişi gibi anlıktır! Anlık…

Kapımıza gelen mutluluğu görebilmek, hedefe değil, an’a kilitlenebilmekten geçer…
An’ın önemini ve güzelliği görebilmekten…
Mutluluğu yakalamaya değil, kaçırmamaya dikkat ederek yaşayanlardan olmanız dileği ile…

asagidaki Sizin,son ruya yorumuna bakarmisiniz..Hayirli gunler...

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/29616-ruyada-adet-olmak.html

kır çiçeği

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
beni rüyamda doğuma alıyolardı. Birebir doğum anını yaşamadım ama doğumdan sonra karnımda uzunlamasına çok büyük dikiş vardı. Kucağımda da battaniyede sarılı olarak iri bir çocuk vardı. Çocuğu görmedim ama kız çocuğu olduğunu biliyorum ve rüyayı gören kişi olarak evli de değilim. Eğer rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz kardesim..
Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Doğum görmek yeniden doğuştur ve rüya gören için yeni bir başlangıçtır.
Genellikle doğum gelecek için ümit vaat eder.

"kız çocuğu olduğunu biliyorum " gelip geçici gam,sıkıntı, tasa,endise,üzüntüye yorumlanir..
vicdan doğruluk ve dürüstlükten kesinlikle ayrılmayın
Vicdan Allah'ın tatlı fısıltısıdır
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun.
ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir..her seyin en iyisini bilen Hayatin ve Ruyalarin Sahibi Yuce Rabbim dir...
Selamet ile Hayra Kalin...

kabil53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamualykum hocam.
Hocam ben de rüyamda doğum yaptığımı gördüm fakat rüyamda herşeyi gerçek gibi yaşadım sanki yani doğumun tüm aşamalarını. Rüyamda hamileyim yataktan kalkiyorum be yanimda bulunan biri var ona suyumun geldiğini söylüyorum. Hastaneye geliyoruz sancılarla doğum gerçekleşiyor ama ben oyle pek fazla acı çekmiyorum. Doğum bitiyor henüz kordon kesilmeden hemen cocuk bi beze sarılıp benim göğsümün üstüne koyuluyor bebeğe büyük bir mutlulukla bakırum. Sonra bir ara bana ne isim koymak istediğim soruluyor ve benim aklima hic isim duşunmediğim geliyor. Neyse hastaneden çikiyorum hemde hemen ertesi gün ve sapasağlamım ne bir acı ne bi sorun hiç bir şey yok sanki doğumu ben yapmamışım. Çocugumu görmek icin amcamın evine gidiyorum aslında kendi evimde olması gerekirken orda bebeğim ama bu normalmiş gibi. Sanki doğumdan sonra bi ruya gormusum ama tam bilmiyorum sanirim ruyamda bana çocugum erkekse ismini isa kız ise meryem koymam söylenmiş. Buyuk bi ozlemle çocugumun yatagına gidiyorum onj alıyorum ve tamam bunun ismi meryem olacak diyorum. Sonra bir ara lavaboya gidiyorum ve afedersiniz ama aslinda dogumdan sonra son bir sanciyla cikan plasenta bende tuvalette cikiyor ama normalmiş gibi karşılıyorum. Sonra bir ara tekrar çocuğumun yanına geliyorum ve çocuğumun gözlerinin yeşil renkte olduğunu görüyorum ve seviniyorum içimden de nede olsa babasının da gözleri renkli diye geçiriyorum ama tuhaf olan baba rolunde kimse yok ruyam da nede aklımda. Ayrıca her doğum yapan kadin gibi benim de göğüslerimin sütle dolduğunu görüyorum. Rüyamı yorumlayabilirseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

Bu arada bekar bayanım eklemeyi unuttum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykum selam kardesim hayirdir insallah..
bu gunlerde kafanızın biraz karışık olduğunu simgeler..

"kız çocuğu olduğunu biliyorum " gelip geçici gam, sıkıntı tasa,endise,üzüntüye yorumlanir..
Vicdan Allah'ın tatlı fısıltısıdır

"tamam bunun ismi meryem olacak diyorum"
Huzurlu ve rahat içinde, sıkıntıdan uzak bir yaşam süreceğinize delalet etmiş olur...ayrica Fitne ve fesada, geçici
sıkıntılara delalet eder.
Ani karar verme isteğiniz sizi hiç ummadığınız durumlara sıkıntılara sokabilir, dikkat!1temkin ve tedbir Ya Hu..
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun...

Büyük insanların sınavı büyük olurmuş. Elması nasıl ki kömürden ayıran şey ona uygulanan basınçsa, mü’mini kafirden ayıran şeyde Rabbin ona uyguladığı basınçtır.
Çünkü Rahman asıl ile arızı, cevher ile cürufu ayırmak ister… Çünkü Rahman her zaman iyiyi kötüden ayırmak ister…
Meryem dağların kaldıramayacağı yükü kaldırdı. Bize düşen görev ise Rabbimizden bize Meryem gibi bir iman nasip etmesini istemek olmalıdır.
Bu yüzden de duamız: “Rabbimiz yükümüzü artır, bize derdini sevdir, derdini derdimiz kıl!” olmalıdır. Ama hemen arkasından da şu duayı eklemeliyiz:

“…Rabbimiz! güç yetiremeyeceğimiz yükü bize taşıtma!…”
(2:286)

kabil53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Amin inşaAllah.. Allah razı olsun..

nur_tuanna

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda doğum yapmak

Selamün Aleyküm Gönül sızım ablacım..

28 yaşında evli ev hanımı samsunda yaşıyorum.

Rüyamda bir bayan arkadaşımla sohbet ederken ona hamile olduğumu söylüyorum ama hamileliğim 7.ayına gelmiş ben yeni öğreniyorum.Ve arkadaşıma diyorum ki bak bu sefer kız olacak gibi çünkü oğullarımın hamileliğinde hep hastaneye yatardım mide bulantısından..Bir lavaboya gidiyoruz annem yanımda ben birazcık karın ağrısıyla bide bakıyorum ki bebek doğmuş.Ne kadar kolay doğdu diyorum hiç acı falan hissetmedim.Bir bakıyorum tostombul bembeyaz ağzında bile düzine dişleri olan görenin6-7 aylık bir bebek diyeceği bir kız bebek doğurmuşum herkese gösteriyorum ama bebek giyinik doğmuş çıplak değil.Annem bana kız çocuğu takımı veriyor.O anlık koyacak ve tutacak durumum olmadığı için bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum.Babanneme bebeğimi göstermeye gidiyorum ama babannem bana bi bakınca korkuyorum zayıflamış dudakları morumsu suratı sapsarı bana bebeğime bakıyor ve gülümsüyor...sonra takım aklıma geliyor.Benim doğum nedeniyle kanamam oluyormuş ve elbise yer yer lekelenmiş..Sonrada uyandım..Rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum..

Ablacım şimdiden Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Gönül Dostum Hayirdir insallah..

"bir bebek diyeceği bir kız bebek doğurmuşum "
gelip geçici gam sıkıntı tasa endise, üzüntüye yorumlanir..
Vicdan Allah'ın tatlı fısıltısıdır..

Babannenizin hasta,gam,keder ve sıkıntı icinde olduguna isarettir..

"elbise yer yer lekelenmiş"
eşiniz ile aranizda bazen sürtüşme de olur, tartışma da olur, çekişme de olur, tatsızlık da olur...hepsi normaldir..yeterki siz sabri,ve sayginizi kaybetmeyin..
ayrica rüya sahibinin dini inancinda eksikligine isarettir...
Bu aralar stresli ve üzgün,bunalıyor çokta sinirli olabilirsiniz!ama Keskin sirke küpüne (kabına) zarar verir.
dilini kalbini sorunlara değilde dualara yorun..Siz sinirli ve gergin olunca etrafinizi da olumsuzluk ile negatif olarak gerdiginizin farkindamisiniz..?
Rabbim yardımcımiz olsun inşallah.

Edep her işte ve her yerde kulluk onuruna yakışacak şekilde davranmaktir..
Hayâ herkeste güzeldir ama kadınlarda olursa daha da güzeldir.

Edepsizlik ve çirkin söz girdiği şeyi çirkinleştirir. Hayâ ise girdiği şeyi güzelleştirir.”

“ Baki kalan bu kubbede hoş bir seda oldu dilden gönüle…”
Bu kubbede yalnız hoş söz kalacak. Bu söz “ Kalu Bela’dan” Bizi ebedi âleme taşıyacak. Bir âlem ki orda Allah’ı sevenler yaşayacak…
Selam ve Dua ile…

acilangul1

nur_tuanna

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ablacım Allah Razı olsun..Yorumladığın için çok teşekkür ederim..Sevgiyle sağlıcakla kal inşallah..

gnlkctrk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada doğum yaptığını görmek

Selamünaleyküm, rüyamda doğum yaptığımı görüyorum fakat hiç acı yada sıkıntım yok doğum esnasında. Erkek olduğunu görmüyorum ama erkek bir bebekmiş beşiğe yatırıyorum tekrar "sen hamilesin" diyorlar bu beni çok üzüyor nasıl bakıcam ikiside çok küçük diye ağlıyorum. Selametle allaha emanet olun....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam , rüyaniz Hayr olsun
rüyada doğum yaptığını görmek;
üzüntüden kurtulmaya ,yeniden doğuş ve rüya gören için yeni bir başlangıça işarettir..

Rüyada beşik görmek;
Aile ve evlilik hayatında huzura, uzakta bir akrabanın gelmesine yorumlanır.

"tekrar "sen hamilesin" diyorlar bu beni çok üzüyor nasıl bakıcam ikiside çok küçük diye ağlıyorum. "
bir dert bitiyor diğeri başlıyor misali..bir müjde bir dert..

Siz en iyisi Hayatta ve olaylara bakış açınızı değiştin!! Olayların değeri ve anlamı kişinin kendi bakış açısıyla şekillenir.
Aynı olayın iyi veye kötü olduğu, doğru veya yanlış olduğu, güzel veya çirkin olduğu, kişinin kendi filitrelediği bakış açısıyla anlam bulur.
Durumunuzu değiştirmek için kendinize ve olaylara bakış açınızı hemen değiştin selametle..

sonsuz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada bebek doğurmak

Merhaba ,
Rüyamda hamileymisim nasil oldugunu hatirlamiyorum ama birden cocugu dogurdugumu goruyorum cocugu kucagima veriyorlar .bir sokaktayim cocugumda kucagimda yuzune bakiyorum cok guzel esmer bir kiz cocuguymus.yanimdakiler cok guzel diyorlar.birden aglamaya basliyor emzirmek istiyorum birden vucudumda bir bag var kordon gibi o bagdan su fiskiriyor o bagi bagliyorum ama hala su fiskiriyor .daha sonra bir arabadan yardim istiyorum hastaneye goturmeleri icin beni arabaya bindiriyorlar kucagima cocugumu aliyorum hala agliyor susturmak icin gogsumu aciyorum sol gogsumden emmiyor sonra sag gogsumu aciyorum emmeye basliyor .agzini cekiyor gogusumun cevresi sut oluyor sonra tekrar emmeye devam ediyor .bu arada evli degilim Cevabinizi bekliyorumm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardeşim, rüyanız hayr olsun
sizin şu an hamilelikle bebek doğurmak ile ilgisi olmayan bir öğrenci olarak rüyanızda hamile olduğunuzu ,bebek doğurduğunuzu görmeniz,
gereğinden fazla endişe,sıkıntı ve stres içinde olduğunuza işarettir.

Rüyada doğum yaptığınızı, doğum anını görmek;
Yeni bir fikre veya projeye imza attığınızı temsil eder. Hayatta yeni başlangıçlara yorumlanir...

Rüyanızda bir kız bebeği olduğunu görmek;
sıkıntı sonrasi, feraha ermenize yorumlanir...

Rüyada kız bebek emzirmek, kız bebek emzirdiğini görmek;
yaşamınızda olgunluk dönemine girdiğinizi, bu dönemde özellikle hayatınızın maddi yönünde önemli iyileşme yaşayıp, berekete kavuşacağınızı gösterir,
olaylara daha objektif bakmaya başladığınızı, gelişmelerin iyi olacağını simgeler.

rüyada kendini hamile olduğunu görmek;
Stresli zamanlarda, önemli kararlar arifesinde bu tip rüyalar görülür..
"and the last thing you would need is another big commitment "
Hayattinda zaten yeterince baskı ve stress var ,şu An ihtiyaçin olan en az daha fazla stress, karar verme gibi sorumluluk...
Allah insana taşıyamayacağı derdi yükler mi ? yüklemez !!ama biz kendi ,kendimize gereksiz,yükler ,sorumluluk, zorunluluk yükleriz...

'Your mind is trying to tell you that maybe you have too much on your hands, by putting you in a dream situation in which you know
that soon there will be even more to worry about.'
Senin bilinçaltı zihnin, akıl, anlak Sana ,anlatmaya ,söylemeye çalışıyor ki"that maybe you have too much on your hands"
kendi,kendine gereksiz, fazlalık ,zamansız yükler yüklüyorsun...zaten Zamanı gelince her şey, iplik iplik çözülür; çünkü ,Ortam ,Şartlar ve SEN her gün değişiyorsun.
Bazı şeyler zaman içinde ancak çözülür...

Lütfen biraz rahatlatın kendinizi! Biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösterir, yapabileceklerimiz yapar, sonrasını Allah c.c nün taktirine bırakırız.
Olayları ve sonuçları değiştiremeyiz. Allah c.c nün bizim için hayırlısını ve iyi olanı vermesini umut ederiz.
En doğrusunu Allah c.c bilir.selametle..

saksu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyamda doğum için hastaneye gittiğimi gördüm, sonrasında bebeği hastaneden çıkarttık. Yalnız hastaneden çıkınca kendi evimmiş gibi babamların köyüne geliyoruz orası bizim evimizmiş gibi görüyorum.
Amcamları falan sofrada oturuyor görüyorum. Ben doğuma kimseye haber vermeden gidip gelmişim, bana çocuğu hiç emzirdin mi diyorlar hiç emzirmemişim. Onlar söyleyince alıp emzirmeye başlıyorum yalnız gögsüm hafif kıllı imiş bir yandan da korkuyorum süt gelmez diye bakıyorum bebek emdikçe süt geliyor ve dışarı süt fışkıyor kimi zaman bebeğin ağzını denk getiremiyor bende diğer göğsümden emziriyorum. Bebeğin cinsiyetini hatırlamıyorum tek hatırladığım bebek ile ilgili açık mavi renk ve beyaz çocuk çok sakin hiç ağlamıyor ve hafif gülümsediğini hatırlıyorum . Evliyim 2 senelik ve çocuğum yok.
Değerli yorumlarınızı bekler, hayırlı günler dilerim.duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
Rüyada doğum yapmak, doğum yaptığını, bebek doğurduğunu görmek genellikle kadınlar arasında en fazla görülen rüyalar arasında önde gelenlerdendir..

Rüyalarda doğum için hastaneye gittiğimi görmek;
sizin maddi veya manevi yönden desteğe ihtiyacınız olduğunu temsil eder.

Rüyada doğum yaptığınızı, görmek;
bu yeni bir fikre veya projeye imza attığınızı temsil eder. Hayatta yeni başlangıçlara delalet eder.

Rüyada bebek emzirdiğini görmek;
yaşamınızda olgunluk dönemine girdiğinizi, bu dönemde özellikle hayatınızın maddi yönünde önemli iyileşme yaşayıp, berekete kavuşacağınızı gösterir,
olaylara daha objektif bakmaya başladığınızı, gelişmelerin iyi olacağını simgeler.

Rüyada göğüs görmek;
kendi göğsünüz, başkasının göğsü olmasına göre anlam kazanır, farklı şekillerde tabir edilir

göğüs üzerinde kıllar görmek ;
kadın için üzüntüye,stress, endişe,büyüklerinin sözünü dinlemediğinize yorumlanır...

çocuk sahibi olmaya bazı sıkıntılar, ve bazı ortamlar engel oluyor. mesela devamlı stres,travma, düşünce ve baskı altında olanların kolay kolay çocukları olmuyor..
hakkınızda hayırlısı inşallah..selametle..

duaa..

saksu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum

Üst Alt