• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada doğum günü görmek

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. Nasılsınız?
Rüyamda kimin olduğunu bilmiyordum ama büyük vîlla gibî evdeydim. Benim doğum günümdü. Hani demiştim ya bir sınıf arkadaşım o da oradaydı. Kardeşime seslenip bi şey söyledi. Bana laf atdı. Bende çok sinirlendim. "Sana kaç defa kardeşime musallat olma demedim mi?" diye dövüyordum onu. Çok sinirlenmişdim. Arkadışımın annesi de oradaydı. Doğum günü için düzenlemeleri o yapıyormuş. Arkadaşım bana yapma diyordu. Sanırım, annesinîn doğum günü için hazırlığını mahvediyormuşum. Sonra dışarı çıktım. Dışarısı karanlıktı. Geri döndüm. Üzgündüm. Kendi-kemdime "Doğum günüm kutlu olsun" diye şarkı okuyordum. İnsanlar bana bakıyordu. Doğum günüm için ayrı-ayrı masalarda bir çok mum vardı.Sanki 5-5, 6-6 grup gibi sıralamışdılar. Her grupdaki mumları tek seferde üfleyerek söndürdüm. Üflerkende acaba, söndürmesem mi? diye düşünüyordum. Yalnış hatırlamıyorumsa, sondakı mumları üflemedim. Sonra bu arkadaşımın annesine s.arkadaşımı dövme sebebimi anlatıyordum. "Ben bu kıza kaç defa kardeşlerime, bana karışma dedim" gibi şeyler söyledim. O da "Bir şey olmaz" dedi. Sonra s.arkadaşıma baktım ki, saçının bir kısmını sarıya boyamış. Bîrlikte birîni dinliyorduk, insanlarda bize bakıyorlardı demin kavga etmişdi diye. O kolunu omuzuma koymak istedi, ben de izin vermedim, geri çekildim. Sonra halamın oğlunu yolcu edîyordum. Benden bir şey sordu. Sonra ona bir şey vermek için haraket etdiğimde ayağımın altında süt varmış gibi yere yakıldı. Beyaz bir şeydi, süte benziyordu. Arkadaşımın annesinin işini yine mahvettim diye düşünüyordum.
Lütfen, tabir edermisiniz? Bana mumları tek seferde üflemem falan çok garip geldi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hamd olsun Nasılmıyım..?
Biraz palyaçoyum; gözyaşlarımı saklayacak kadar,
Biraz safım; deli dolu düşlere inanacak kadar,
Biraz dostum; dostluğa ve dostlarıma değer verecek kadar,Kapım biraz aralık; gelene hoş geldin..Gidene güle güle diyecek kadar...
Biraz affediciyim; hataların olgunlaştırdığını bilecek kadar,
Biraz hoşgörülüyüm; yaşanabilir bunlar diyecek kadar,
Biraz kalabalığım; yalnız kalmayacak kadar,
Biraz yalnızım; herkes kadar...
Biraz güçlüyüm; her daim gülümsemeyi bilecek ve ogluşuma yetecek kadar.
Biraz Polyannayım; küçük şeylerden mutluluk duyacak kadar,
Biraz Pinokyoyum; kendime beyaz yalanlar söyleyecek kadar,
Biraz filozofum; düşüncelere değer verip,düşünce yaratacak kadar,
Biraz bilgeyim; yaşamdan Ders çıkardıklarım kadar,
Biraz mantıklıyım; yüreğimin önüne geçecek kadar,
Biraz akıllıyım; serinkanlı düşünecek kadar,
Biraz pozitifim; olumlu perspektif yaratacak kadar,
Biraz pratiğim; anında çözüm bulacak kadar,
Biraz da insanım..sırıtık.:,

Hayirdir insallah..Rüyada doğum günü görmek ;
Rüyanız sıkıntı,ve eski kötü anıların, uzun süren Can sıkıntısı veya yalnızlık duygusunun son bulacağına delalettir..

Rüyada Mum Görmek; hayırlı iş eyleyen, cömert, yardımsever, sahip olduğu ilim ve irfanla etrafındakilere faydalı olan, içinde çeşitli güzel huyları barındıran birine yorulur..
Rüyada mum üflemek, üfleyerek mum söndürmek ;yakın birinin vefatı ya da Yanıp yanıp sönen mum ışığının kararsızlığında olmasın umutların ve imanin şeklinde yorumlanir...

Ne de çok kızarız yaptığımız hatalara,Oysaki en çok hatalar öğretir hayatı insana…
Şu, içinde bulunduğun tek anlık ömrünü fırsat bil. Ve onunla meşgul ol. Ne geçmişle üzül, Ne gelecekten kork.!
Seni özel kılan; sevdiğin değil, sevgin...unutma Bakü Güzeli
...

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ederim yormladiginiz icin. fakat bu kismini anlayamadim
Yanıp yanıp sönen mum ışığının kararsızlığında olmasın umutların ve imanin şeklinde yorumlanir...
Olmasin umutlar derken?

Üst Alt