• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada doğum görmek

edanur esila

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada doğum yaptığını görmek,rüyada doğum yapmak ne anlama gelir, rüyada doğurmak, rüyada hamile olduğunu görmek, rüyada erkek bebek doğurmak, rüyada bebek görmek, rüyada doğum sancısı çekmek, rüyada bebek emzirmek

Rüyada doğum yapmak/görmek sıkıntılardan, üzüntülerden kurtulmaya, günahlardan tövbe etmeye, borçlu ise borcunu ödemeye, hastalık ve musibetlerden kurtulmaya işarettir.

Hamile kadın rüyasında kız doğurduğunu görürse oğlu olur, oğlan doğurduğunu görürde kızı olur.

Rüyada oğlan doğurduğunu görenin sıkıntıları gider feraha kavuşur, kız doğurduğunu gören izzet ve şeref elde eder.

Rüyada doğum görmek/yapmak rüya tabirlerinin devamı için Tıklayın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada doğum yapmak islami rüya tabiri

Rüya : MERHABA BEN RÜYAMDA HAMİLEYİM AMA DOĞUMUMA VAR 7 AYLIĞIM ÇOCUK KARNIMDA TEKME ATARKEN ELİNİ GÖRÜYORUM VE İÇERİ SOKMAYA ÇAIŞIYORUM AMA OLMUYOR KARŞIMDAKİLEREDE GÖSTERİYORUM ONLARDA GÖRÜYO FAKAT BEBEK YAVAŞ YAVAŞ ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR VE SONRA HAFİF KORKU VE SANCI İLE BERABER NORMAL DOĞUM YAPIYORUM VE BEBEĞİN KORDONUNU GÖRÜYORUM AMA CİNSİYETİNİ GÖRMÜYORUM SESİNİDE DUYUYORUM AĞLADIĞINI DOĞUNCA........NOT:normaldede 6 aylık hamile bir bayanım.

https://www.islamiforumlar.net/ruya-tabirleri/15168-ruyada-ikiz-bebek-gormek.html

Yorum :
Selamun Aleykum edaNur kardesim Hayirli ve Huzurlu,bereketli mutlu gunler dilerim efendim..Allah Kurtarsin!Ne guzel bir bebeginiz olacak!
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Yine Duygu ,heyecan, endise ANA yüklü,Hamile psikolojisi ile gorulen guzel bir rüya....
bebeği bekleme heyecanı ,endisesi,meraki ,hassasiyet annenin de babanın rüyalarına yansir kardesim...

Rüyada hamile olduğunu görmek:zaten hamilesiniz karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder.O bebek eli de guven,iyilik,kuvveti temsil eder...

her bebek kendi RIZKI ve bereketti sururu ile gelir!
Masallah!! Allah-in izni ve rahmetti ile merak etmeyin bebeginiz saglikli ve ayina gore cook guclu...
son kontrollerinizi ihmal etmeyin..Hamilileliginizin son doneminde stressten, duygu bozuklugundan, tartisma, vs. bunlardan Allah`a Siginin ve uzak durun kardesim..
Su An en onemli olan Siz ve Karninizdaki size Allah-in emanneti olan bebeginizdir!
cokca dua edin,moralinizi yuksek tuttun ve sizi kizdiran, sinirlendiren,gergin yapan her kes ve her seyden uzak durun..niye mi.. cunku sizin yasadiginiz her Olaydan su An bebeginiz etkileniyor..
Bebeginize yureginiz ile dualariniz ile El uzatin!El cevirmeyin...

Ruyada doğum yaptığını görmek ise üzüntüden kurtulmaya...işarettir.
göbek kordonu Can..Hayat.. yeni bir teşebbüs ,bereket ve Riziktir..
ayni zamanda bebeğin gelmesine hazır olduğu ve sevinç ile baktığı şeklinde yorumlanır...

doguma az zaman kala boyle farkli rüyalar gorulmesi cook dogaldir..
Rahat olun kardesim..Allah-in izni yakinda bebeginizi kucaginiza alacaksiniz!
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun dualarimiz sizin ile...

ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir..ben sadece yorumlamaya calistim..
her seyin en iyisini bilen Hayatin ve Ruyalarin Sahibi Yuce Rabbim dir...
Selamet ile Hayra Kalin...

CAN SIKICI GEÇEN SAATLERİ GÜZEL SAATLERLE DEĞİŞTİRELİM...
OKUMAK DEVAYSA ANLAMAK ŞİFADIR. OKUMAK GIDADIR, OKUYAN İNSAN BİLEN İNSANDIR. OKUMAK BİR İNSANI DOLDURUR, BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRİR..
ANNE OLMADAN ANNE NASIL OLUNUR KITAPLARINI OKUYUN KENDINIZI..KENDIMIZI HAZIRLIYALIM ..DERIM! BU SADECE SIZE DEGIL ANNE OLACAK BUTUN HANIMLARA SESLENMEKTEYIM...

unknown

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada doğum yapmak

Ben 16 yaşındayım ve öğrenciyim geçen gece rüyamda 2 defa doğum yaptığımı gördüm ve 2 sindede bebek ölüydü hiç doğum sancısı da yoktu, sadece rüyamda basım dönüyor ve gözüm kararıyordu lütfen yorumlayın.

Yönetim/Edit;
Rüyanızı paylaşmak için uymanız gereken kurallar

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Dogum yapmak

Hayırlı günler olsun,selamun Aleykum ,tekrar tekrar hayırlı ramazanlar oruç tutmak isteyen herkesin Allah yardimcisi olsun bu sıcak günlerde.

Amca kızı beni rüyasında görmüş (ben 45 yaşındayım, bayanım anneyim)hamile olmaya çalışmisim sonra dogurmak uzere su dolu bir kazan içine hem küçük abdestini yapmışım hemde doğum yapmisim köpek gibi bir hayvanis ve hemen uzaklaşmış kazanın dışı simsiyahmis ama içindeki su temizmis

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Size de Hayirli Ramazanlar..
Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Ruyada doğum yaptığını görmek üzüntüden kurtulmaya...işarettir..
Doğum görmek yeniden doğuştur ve rüya gören için yeni bir başlangıçtır. Genellikle doğum gelecek için ümit vaat eder.

Rüyada küçük Abdest yaptığını görmek üzüntülerin gideceğine alâmettir. Zengin ise malının zekâtını verir.

Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun dualarimiz sizin ile...
ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir..ben sadece yorumlamaya calistim..
her seyin en iyisini bilen Hayatin ve Ruyalarin Sahibi Yuce Rabbim dir...
Selamet ile Hayra Kalin...

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için teşekkürederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Üst Alt