• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dişlerin dökülmesi

silsile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum gonul sizim.
Ben ruyamda alt on dislerimden biri sallaniyor ve onu cekip yerinden cikariyorum. Bakiyorumki disin arka kismi kapkara curumus ve boyle dagilmis gibi. Daha once ust dislerimden birini cekmistim ve dedem vefat etmisti. Bu beni cok korkuttu. Lutfen bana iyi bir seyler söyleyin acilen. Vesselam. simdiden Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam Rüyaniz Hayr olsun.
Rüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi ;
hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir.
Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek, sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı, sıkıntıların git gide daha azaldığını ifade eder.

Bazen de Hayatın yeni tatlarını almak stress ve SIKINTI anlamında ifade edilmektedir.olmuyorsa demek ki yanlış yoldasın,başka bir yol denemelisin..
Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek;
Rüyayı gören kişinin sağlık kontrolünden geçmesi, sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.

Hepimizin yaşamında sıkıntılar, sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak. Selametle..

zahideakkis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada dislerin dökülmesi

Selamun aleyküm, dun gece oldugu gibi bir cok kez rüyamda agrili bir sekilde tüm dislerimin avcuma döküldügünü görüyorum, rüyamin bir anlami var midir nedir ? Birde uyanir uyanmaz dislerimi yokluyorum, nasil etkisinde kaliyorsam artik. Simdiden tesekkur ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırdır inşallah.
Rüyada Dişlerin dökülmesi çekilmesi veya düşmesi;
Hayatin farkli, tad ve sekillerini tadacaginiza, yenilik ve farkli bir boyuta işarettir..
Kardeşim farz edin ki butun dişlerinizi kaybetseniz ne yaparsiniz, daha yumşak yiyecekler secersiniz degil mi? O zaman bu ruya ayni zamanda
olay ve kişilere karşi daha yumşak, sabirli, bazi konulari hazm etmeden başka bir konuya gecmemeniz.. kalbinizi ve davranişlarinizi yumşatmaniz geregi şeklinde de yorumlanir..
Keskin sirke küpüne, stress de sağlığına zarar verir

Dişlerin ağrılı bir şekilde dökülmesi;
Evinden, elinden, kendinden bir şeyin gitmesine işaret eder.

Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını görmek;

Kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...selametle..

itsmylife1905

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, 15 gün önce dişçiye gidip 5 tane dişime dolgu yaptırdım (Sol taraftaki dişlerime; 3 tane alt 2 tane üst). Yapılan dolgulardan üsttekiler halen ağrıyor sanırım yanlış bir tedavi uygulandı.
Gelelim rüyama, hastane koridorunda beklerken birden ağzımdaki dişler, kimisi parçalanıp, kimiside etiyle beraber parça parça elime döküldü. Kan hiç yoktu ve dökülen dişler sağ alt taraftaki dişlerimdi (en ön iki diş duruyordu). Biraz daha sıra bekledikten sonra rüya hastanede karıştı devamını tam hatırlayamıyorum, fakat birden uyandım bu seferde vücudumda bi kasılma meydana geldi. (karabasan olabilirmi onun için yazıyorum) Sol bacağım hafif kıvrıktı düzeltmeye çalıştım olmadı, odamda çalışır durumda bir adet Laptop var ve fan sesini duyabiliyordum, bu nedenle uyanık olduğumu fark ettim. Belli bi süre fatiha, İhlas ve kevser sürelerini okudum kasılma yavaş yavaş geçti. gözümü bir kaç kere açıp kapattım korktuğum için yataktan çıkamadım ve tekrar uyudum. Rüya ve sonrasındaki durum arasında bi bağlantı olabilir mi? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz Hayr olsun..
karabasan rüyası tamamen iç dünyanızı anlatmaktadır.
stress, deprasyon yaşam kaygılarını, geçmişte yaşadığınız bir travma........
Özellikle yüksek güvenlik ihtiyacınızın olduğu durumlarda düşük benlik saygısı ( kendine güven ) yaşadığınız dönemlerde bu tip rüyalar daha çok görülür.

Örneğin işini kaybetme korkusu veya işten çıkarılma, çocuk yada sevdiğinizi kaybetme, yada halen bekar olmaniz Sağlık Sorunları bile karabasani etkiler ve bu gibi durumlarda daha çok görülür..

Bu açıklamaya göre siz içinde bulunduğunuz durumu kendiniz değerlendirip, size bu rüyayı görmenize sebep olan etkeni tespit edip ona göre davranmalısınız...

Rüyayı gören kişinin, eğer ,ruhsal sağlığını kaybetmek istemiyorsa daha az üzülmesi,endişelenmesi, pozitif olmali, gerektiğine rivayet eder.yataktaki yatış şeklinize dikkat edin.. sırt üstü yatmayin...
Rüyanız gerçek yaşamınızda kimi konularda yetersizlik ve savunmasızlık duygusu yaşadığınızı ifade etmektedir.

Korku ,negativ, cinsellik dolu düşüncelerini dağıtman lazım! Ayrıca abdestli yatmak, besmele, la havle vela kuvvete çekmek, mümkünse Kuran okuyup öyle yatmak, yoksa Ayet-el Kürsi, felak, nas, ihlas surelerini okuyup yatmak faydalı olacaktır.

Rüyada dişlerin dökülmesi;
dişlerinin döküldüğünü görmek ilgi alanlarınıza yönelik hedeflerinize ulaşmak için yetersizlik duygusu içinde olduğunuzu simgeler. Kötü bir haber almak veya kötü bir sağlık durumu hakkındaki korkularınız buna neden olabilir.

Rüyada Fatiha süresi okumak;
Her kapının açılması, Kazancın artması, Duanızın kabul olmasını işaret eder.

Rüyada İhlas Suresi Okumak ;
rüyasında İhlâs Sûresi'ni okuması o kimsenin tevhid yoluna gireceğine, günah işlemekten sakınacağına, dünya ve âhirette mevkisinin yüksek olacağına, ömrünün uzun ve duasının kabul olunacağına işaret eder.

"Aslında farkındayım hayatımdaki sahte varlıkların, istesem bir anda temizlemesini de bilirim.
Ama bunca sahteliğin, benim samimiyetime ihtiyacı var."
Hz.Mevlana

Rüyada kevser suresini okuduğunu görmek ;
dünya ve ahirette rahata ermeye, fakirlikten zenginliğe kavuşmaya, kurban kesmeye ,gelecekte nesep,sulbu ile işaret eder.

Allahım! Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl,fikir,idrak ver..selametle..

cevugur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada dislerin ağrıyıp parçalanması

Rüyamda ön alt dişimin ağrıması ile onu önce dilimle sonra elimle çekiyorum. Kökü cok kötü bir şekilde parçalanmış ve dislerin bir kismi ağzimda kalmış. Birden evimizin yanındaki kahvede lavaboya gitmek istiyorum. Esim yanimda ve birden karakol oluyor burasi, esim kolumdan tutarak dısari çikmama yardımcı oluyor ve birden öğrenci kavgası başliyor esim kolumdan tutup çekerken kaç diyor. O esnada karakolun bahçesine tekrar dönüyorum ve eşim bir adama sesleniyor tamam dercesine. Adam birden silah çikarip iki tarafa ateş etmeye basliyor ve 2.ateşlemede ben sağ bacağımdan vuruluyorum, o acıyla bayılıyorum ve birden uyandım. Rüyamın yorumunu yaparsanız sevinirim.

YÖNETİM/UYARI: Kuralları okumadan mesaj göndermeyin!

hayatım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba günaydınlar rüyamda üst ön dişlerimin yanındaki dişlerin sallandığını hatta yerinden çıktığını gördüm. Rüyamın manası nedir? Yorum için şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler....

Yönetim/uyarı:
Selamünaleyküm, değerli üyelerimiz, aramıza yeni katılan kardeşlerimizin,ilk rüyalari yorumlanır!! daha sonra, rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur. Yani yorumlar, forumda aktif olan, katılım yapan üyelere yapılıyor. forumda başka paylaşımı bulunmayan üyelere yorum yapılmıyor.
Bu nedenle her yorum isteğiniz zaman bir paylaşım yapılması gerekiyor.Bir Rüya ,Bir Yorum....FAYDALI OLAN FAYDALANIR

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada diş görmek

Selamun Aleyküm.Rüyamda banyodaydım dişlerime bakıyordum bir baktım sağ öndişime baktım direk elime geldi yumuşakti çıktı...sonra ise sanki bütün dişlerim kaydı ve dişlerim o boş olan dişin yerini kapattı kesici diş geldi oraya pek hoşuma gitmedi bu rüya.Selam ve dua ile.Selametle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam Rüyaniz Hayr olsun.
sadece dış görünüşe takılırsan;diğer hususlarda denkliği veya uyumu,ruhsal gelişimi ihmal edebilir,bu da ciddi sıkıntılara ,stress ve deprasyona yol açabilir........

Rüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi ;
hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir.
Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek, sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı, sıkıntıların git gide daha azaldığını ifade eder.

Bazen de Hayatın yeni tatlarını almak stress ve SIKINTI anlamında ifade edilmektedir.olmuyorsa demek ki yanlış yoldasın,başka bir yol denemelisin..
Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek;
Rüyayı gören kişinin sağlık kontrolünden geçmesi, sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.

Hepimizin yaşamında sıkıntılar, sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak. Hayatımızdaki Fazlalıkları Atmak....Selametle..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam ben rüyamı şimdi tam olarak hatırladım yorumun değişeceğini düşünüyorum o yuzden yazıyorum. Rüyada banyodaydım dislerime bakiyordum kontrol etmeye basladim sag on kesici disim baktım cok yumusak tuttum elime geldi digerleri cok saglamdi hicbir agri sizi hissetmedim sonra ise onu avuc icime aldim bu boyle olmaz dedim onu bir peceteye sardim, kafami kaldirdim baktim o kesici disim yerine bir kopek disim cikmis sonra ise baktım gayet saglam...

Selam ve dua ile. Saygılarımla

yasemin3218

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişlerin dökülmesi.
Selamun aleykum dun bir ruya gordum hayra yordum birde sizin yorumunuzu gormek istedim. Ruyamda esimle aynaya bakiyoruz ve benim yuzum elmacik kemiklerimin altindan baslayarak etim eriyor ve diger tafafi da ayni sekilde dusuyor. Ardindan aynaya baktigimda yuz felci geciren kadinlarin dudagi gibi buzusuyor ve o sirada iki kez midem bulaniyor, iki kez asit gibi birsey kusuyorum. Ardindan dislerim damagimla birlikte elime dusuyor. Yaslilarin kulandigi gibi disler ayri degil. Sonra annemle yengem oturuyolar, anne hastaneye gitmem lazim diyorum annem bakmiyor bile, beni duymuyor. O sirada arkada 7-8 bayan ellerinde cekceklerle 10 cm suyu temizlemeye calisiyorlar, su temizdi zeminide betondu. Sonra aynana bakiyorum yuzumun derisi geri geliyor ama disler hala elimdeydi ne hikmettir ki uyandiktan 3 dakika sonra sabah ezani okundu. Tesekkurler.

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm Selam, içinde bulunduğunuz sıkıntıların bitmesine ve feraha çıkmaya, huzurlu ve güzel günlere delalet eder.

Hibiskusss

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişlerinin dökülmesi

Sabah namazından sonra rüyamda dişlerimin ezilerek parcalandigini hissettim sonra avucuma aldım çok korktum hepsinin döküldüğü hissettim, panik olmuştum. Sonra aynaya baktım Allah tan hepsi dökülmedi dedim. Tam hatırlamıyorum ama arkadakiler dökülmüş, kalan dislerim bembeyazdı. Biraz rahatladım, bir de ben bazı rüyaları çok sık görüyorum dişlerimin bu şekilde ağzımda ezilerek dökülmesini birkaç defa daha gördüm, şu sıralar çok sıkıntılıyım çok severek yaptığım mesleğimi yapamıyorum.

elensar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Bunlar rüya değil olsa olsa kabus olur, kabus denir. Bende aşırı derecede dişci fobisi vardı o dereceydi ki mübalasız bu dünyada ki en çok korktuğum kişi dişci idi bu yüzdende dişlerim sorunluydu. En son hadde dişleri yaptırmaya korkuyu yenmeye dolayısıyla karar verdim, 8 aydan beri uğraşıyoruz bu zaman süresinde 3 ameliyat olduk diyebiliriz. Ben nadir rüya gören bir insan iken 2-3 kere dişlerle ilgili kabus gördüm şimdi demem o ki rüyalar ekseriyeten bilinç altıdır keza kabuslarda öyle ..

Beylerbeyi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Dişlerinin avucuna döküldügünü görmek

Selamun Aleykum cümleten, bu rüya hakkında yorumlarsanız sevinirim simdiden ALLAH razı olsun. Sabah gördüm rüyayı.
Rüyamda dişlerimin avucumu acıp teker teker döküldügünü gördüm, kan yoktu.

Yasine

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda ön alt dislerimin dökülmesi

Rüyada dişlerin dökülmesi ne anlama gelir? Ruyami yorumlarsanız sevinirim. Ruyada ön alt dislerim agrisiz bir sekilde sallaniyordu, elimle dokundugumda kendim cikariyordum. Gercektede sallanan disim önce elime geldi sonra yanindaki üç disim daha agrisiz ve kanamasiz bir sekilde elime geliyordu. Önce bunlari cikardim sonra bi baktım kayinvalidemin bir azi disi de oyle cikmisti, bir kaba koydum dislerimi. Daha sonra dokulen dislerimi tekrar yerine takip cikariyordum, dişlerimin oldugu kabi elime aldiğimda baska azi dişlerinin de iclerinde oldugunu gordum, bunlar kayinvalideme aitti. Benim dislerimin ic kismi kararmis kayinvalidemin disleri bembeyaz ve saglamdi. Kendi dislerimi secip aldim icinden, dislerimin dokuldugu yerden siyah gibi uzun, pis birsey cikardim elimle kendime nasilda pislik birikmis diyordum. Sonra dişlerimi tekrar yerine taktim, yemek yerken takarim en azindan diye dusunuyordum ve uzuluyordum. Boyle oldugu icin cok korktum, umarım yorumu hayradir.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada dişlerın eline dökülüp kanaması lütfen yorumlayınn

Üst Alt