• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dişlerin dökülmesi

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
rüyada dişlerin dökülmesi islami, rüyada dişlerinin döküldüğünü görmek, rüyada dişlerin dökülmesi ne anlama gelir, rüyada dişlerin düşmesi, rüyada dişlerin kırılması, rüyada dişlerin dökülmesi görmek

Rüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir.

Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek, sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı, sıkıntıların git gide daha azaldığını ifade eder.

Rüyada diş dökülmesi akranlardan daha fazla yaşamaya delalet eder.

Dişlerin tamamının döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır.

Bütün dişlerinin döküldüğünü ve onları göremediğini gören kişinin aile fertleri kendisinden önce ölürler ya da hastalanırlar.

Dişlerinden birisinin kaybolduğunu görmek, sülalesinden birisinin gurbete gitmesine işaret eder. Eğer o dişi bulursa bu kimse gurbetten döner. Bulamazsa dönmez.

Üst dişlerinin eline döküldüğünü görmek, kendisine gelecek mala işaret eder. Kucağına döküldüğünü görmek erkek çocuğa, yere döküldüğünü görmek ölüme işaret eder.

Alt dişlerinin döküldüğünü gören kişi, eleme, sıkıntıya maruz kalır.

Borcu olan kişinin dişlerinin döküldüğünü görmesi, borcunu ödemesine yorumlanır.

Bir tek dişini döküldüğünü görmek, sadece bir kimseye olan borcunu ödemeye veya borçlarını bir defada ödemeye işarettir.

Dişlerin ağrılı bir şekilde dökülmesi evinden bir şeyin gitmesine işaret eder.

Ön dişlerin ağrılı bir şekilde veya kan akarak veya etiyle birlikte düştüğünü görmek kişinin istediği işin iptaline ve bozulmasına delalet eder. Eğer ağrısız düşerse sahip olduğu şeyleri kaybeder.

Bazı tabirciler; “dişlerin döküldüğünü gören kişinin bazı arkadaşlarına zarar erişir.”demişlerdir. Ön orta kesici dişinin düştüğünü gören kişinin çocuğu, kardeşi ya da kız kardeşi olur.

Tek dişin tedavi dışında düşmesi ve onun el ile alınması hanımı hamile olan için çocuğa delalet eder.

Değilse ilişkisini kestiği kardeşi ile ya da akrabalarından biri ile arayı düzeltmeye delalet eder.

Bazı tabirciler;” dişlerin dökülmesi kişiyi arzuladığı şeyi gerçekleştirmekten men eden şeye delalet eder. ” demişlerdir. Bazıları da ” borçların ödenmesine delalet eder” demişlerdir.

Dişlerinin düştüğünü ve yemek yemekte zorlandığını gören kişi fakirleşir.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Salih rüyalar hem müjdeleyici hem de korkutucu olabilir. Bu tür rüyalar manevi özellik kazanır ehline tabir ettirilmesi gerekir.

Rüya yorumlamak ile rüya tabir etmek aynı şeyler değildir. Tabir etmek tabircinin o an kalbinde hissettiğidir. Yorum ise daha çok nesnelere verilen anlamdır.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyaların bir kısmı anlamlıdır. Bir kısmı ise anlamsızdır.

Rüya tabirleri-yorumları uzmanına sorulmalıdır. Herkesin rüya tabiri (yorumu) yapamayacağını aklımızdan çıkarmamalıyız.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

Moderatör tarafında düzenlendi:

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada diş düşmesi görmek

Selamunaleyküm, ben rüyamda ön üst dişlerime bir bakıyorum ortası ayrık bir biçimde sonra üst ön sağ dişim sallanıyor ve hiç acımadan düşüyor ben endişeleniyorum ne oluyor böyle diye. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun.

Sterlicya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda dislerim dokuldu!

Selamin aleykum, ben ilk defa bir ruyami bu sekilde paylasarak arastirma yoluna girdiyorum. Cunku sabah namazindan sonra gordum ve de normalde ruyalarimi hatirlamazken suan ilk defa herseyiyle cok net.. Ruyamda hastanede nobetciyim. Nobette bi anda disimde bir sorun oldugunu hissederken elimi agzima getirdim ve dort tane disim elime dokuldu. Ama aci yok. Ben dehsete kapilip izin alarak hastaneden ayrildim ve nisanlim olan dis hekimi beye dogru yola koyuldum. Sonra dislerim yolda dokulmeye devam etti. Sanrm agzimda en ufka bir dis bile kalmayana kadar dokuldu. Ben nisanlimi aradim acmadi. Caresizce minibus bekliyordum.. Tum dislerimi bir cerez posetine doldurdum ve cantama koydum.. Sonra uyandm.. Suan cok tedirginim. Ruyamdan cok etkilendim. İnsallah hayirdir diyorum ve simdiden tesekkur ediyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam BADEM kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada Dişlerin dökülmesi çekilmesi veya düşmesi hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir.
Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı sıkıntıların git gide daha azaldığını ifade eder...
Rüyayı gören kişinin acil olarak sağlık kontrolünden geçmesi, sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.

Rüyadaki kadın ve kızın yaşına göre de tabiri farklıdır..
ama Sizin bu yasta "dişim sallanıyor ve hiç acımadan düşüyor " stress ve SIKINTIYA yorumlanir...
Hepimizin yaşamında sıkıntılar, sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak. Sakin olun!

Allah'ım! Bana değiştirebileceklerim için güçdeğiştiremeyeceklerim için sabır ikisini ayırt etmek için de akıl ver. "
yoksa ben kendimi harap edip deprasyona gireceğim...

Engeller her zaman olacak bazen engelleri atlayacaksınız bazen de engelin basında bekleyeceksiniz..
Ama adımlar ya yavaş ya da hızlı bir şekilde sürekli devam edecek...ve her sey gelip gececektir!!
Hayatı ciddiye alın önemseyin ama sizin dışınızda gelişen sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin.
Alemlerin Rabbi kaderin sahibi ile mucadele edemezsiniz!!
Stres yaratan durumu değiştiremiyorsanız kendinizi değiştirin....
Yoksa diş ve baş ağrısı çekersiniz.
Hayirli gunler..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Sterlicya Kardesim..Hos geldiniz..
Hayirdir insallah..
Diş ile ilgili rüyalar genellikle dişlerin fiziki durumuna ve pozisyonuna göre yorumlanır.
Rüyada dişlerin döküldüğünü görmek hastalığa veya yakında kötü bir haber alınacağınayasadiginiz gecici bir SIKINTI yi işaret eder.
Dişinin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onu elline aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI gam keder
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..
Rüyayı gören kişinin acil olarak sağlık kontrolünden geçmesi sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.

Rüyadaki kadın ve kızın yaşına göre de tabiri farklıdır..
ama Sizin bu yasta "dişim sallanıyor ve hiç acımadan düşüyor " stress ve SIKINTIYA yorumlanir...
Hepimizin yaşamında sıkıntılar sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak. Sakin olun!

Allah'ım! Bana değiştirebileceklerim için güçdeğiştiremeyeceklerim için sabır ikisini ayırt etmek için de akıl ver. "
yoksa ben kendimi harap edip deprasyona gireceğim...

Engeller her zaman olacak bazen engelleri atlayacaksınız bazen de engelin basında bekleyeceksiniz..
Ama adımlar ya yavaş ya da hızlı bir şekilde sürekli devam edecek...ve her sey gelip gececektir!!
Hayatı ciddiye alın önemseyin ama sizin dışınızda gelişen sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin.
Alemlerin Rabbi kaderin sahibi ile mucadele edemezsiniz!!
Stres yaratan durumu değiştiremiyorsanız kendinizi değiştirin....
Yoksa diş ve baş ağrısı çekersiniz.

ayrica genc kardesim bilirsiniz disler düştügunde artik yumsak sulu seyler yemeniz gerekli.. yani olaylara karsi haal ve tutumunuzu degistirmek zorundasiniz..
nisanliniz olan dis hekimi beyin bazen vurdum duymaz veya yogun temposunu değiştiremiyorsaniz kendinizi değiştirin....
Ya yemekleri daha yavas sindire sindire cignemeli yada yiyeceklerinizi degistirmelisiniz...

ne yaparsak yapalım hayat bir şekilde sürecini tamamlamak için çabalıyor, biz durup ne yapıcağımıza karar verene kadar da geçip gidiyor,
beklemiyor en iyisi mi herşeye rağmen devam edişine ayak uydurmalıyız..
ve sadece hayatı değil herşeyi herkezi olduğu gibi kabul edersek hayat daha da kolaylaşır diye düşünüyorum.
En güzeli hayatın akışına kendimizi katmak, hayattan öğrenmek, hayatın her anını Allah-in bir mucize duygusuyla yaşamak...
ve lütfünde hoş kahrında hoş deyip şükr edebilmek.. bunu yapamazsak sadece deprasyona girip kendimize de sevdiklerimize de YAZIK ederiz...

Yaşadığımız icinde bulundugumuz mekan ortam bize ne veriyor bizden ne alıyor?
bize bir şeyler vermesi son derece pozitif bir olay ama eğer bizden farkına varmadan bir cok şey alıyorsa ….
sorunun nerede olduğunu anlamamız ve fark etmemiz gerekiyor.

Hani bazen canımız sıkılır yeni yerlere gitmek mekan değiştirmek hatta ve hatta uzaklara gitmek isteriz ya kendimize hiç sordukmu sebebini ?
önce kendinizi değiştirmelisin yoksa hiçbir şey değişmez ..seklinde de Bunlari dusunmenize de ruyaniz yorumlanir...
Hayirli bereketli ve Huzurlu Gunler...

Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

meltemm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Dişlerim avucuma döküldü

İyi günler ;
Benim rüyam şöyle: bir çocukla oynarken onun düşmesini engellemek icin tutmaya calısiyorum ve ben düşüyorum bir tane dişim kopuyor. Sonra lavoboya gidıyorum, aynaya bakıyorum düsen dişin yanındakide sallaniyor sonra onun yanindaki yanındakiler. Ve birden öndeki alt üst hepsi avcuma dökülüyor, avcum doluyor. Sadece sag ve sol arkalarda kaliyor önlerde hic kalmiyor. Eve gidiyorum agliyorum sonra annem babam üzülme diyolar saşiriyolar. Sonra uyandım.
Ben normalde rüya hatirlamam, bazen kisileri hatirlarim. İlk defa tam bir rüya gördüm yada hatirladim rüyami diyeyim. Etkisinde çok kaldim. Yorumlarsanız cok sevınirm. Hayirli günler. .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler Hayırdır inşallah.
İyilik ve hayrı her zaman yap ama kendini de ihmal etme..

Rüyada Dişlerin dökülmesi çekilmesi veya düşmesi;hayattin farkli ,tad ve sekillerini tadacaginiza, yenilik ve farkli bir boyutta işarettir..
kardeşim farz edin ki butun dişlerinizi kaybetseniz ne yaparsiniz daha yumşak yiyecekler secersiniz degil mi? O zaman bu ruya ayni zamanda
olay ve kisilere karsi daha yumsak, sabirli, bazi konulari hazm etmeden baska bir konuya gecmemeniz.. kalbinizi ve davranislarinizi yumşatmaniz geregi seklinde de yorumlanir..
Keskin sirke küpüne stress de sağlığına zarar verir

Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI gam. keder.KIRGINLIKLAR bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..

Rüyayı gören kişinin acil olarak sağlık kontrolünden geçmesi, sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması
yada Kendini Değiştirmesi gerekli... Hayirli günler.

mavişz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişin düştüğünü görmek

İyi günler.Ben bir rüya gördüm ve yorumunu merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Rüyamda babamın alt sağdaki sivri dişi birden koptu eliyle çıkarıp bana gösteriyordu.Rüyamda bunu gördüm acaba ne anlama geliyor.cevabınızı nereden okuyabilirim? Mail adresime mi gönderilecek acaba ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler Rüyaniz Hayr olsun
rüyada dişlerin dökülmesi ;hayattin farkli tad ve sekillerini tadacaginiza yenilik ve farkli bir boyutta isarettir..
kardesim farz edin ki butun dislerinizi kaybetseniz ne yaparsiniz daha yumsak yiyecekler secersiniz degil mi? O zaman bu ruya ayni zamanda
olay ve kisilere karsi daha yumsak sabirli bazi konulari hazm etmeden baska bir konuya gecmemeniz.. kalbinizi ve davranislarinizi yumsatmaniz geregi seklinde de yorumlanir..

babanızin kendi haal ve davranislarini değiştirmedikçe, içinde bulunduğu durum ve ortam da değişmiyecektir
Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadigi gecici SIKINTI gam. keder.KIRGINLIKLAR
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..

Dişlerinden bir dişinin düştüğünü gören kimse, bir sahsa olan borcunu babanızin, Sizin yardiminiz ile borcunu tamamen öder seklinde de yorumlanir..
Selametle...

gulle

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
diş cikmasi

Selamun aleykum, ben ruyamda kucuk dilimin oldugu yerde 3 diş gordum. Biri sallaniyordu.. onu aci cekmeden cikarmaya basardim. Koku cok uzundu ve bembeyaz bir dişti. Akabinde diğer dişlerim de sallanmiya basladi kucuk dilimin ordaki disler. Sonra uyandim. Tuhafida orda hic diş buyumezki bogazimin oldugu yerdeydi tam.. bunu yorumlarsaniz sevinirim. Tskler ruyamiz hayirli olsun..:D

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam gulle kardeşim rüyanız Hayr olsun..
Rüyada Dişlerin dökülmesi çekilmesi veya düşmesi;
hayattin farkli ,tad ve sekillerini tadacaginiza, yenilik ve farkli bir boyutta işarettir..
kardeşim farz edin ki butun dişlerinizi kaybetseniz ne yaparsiniz daha yumşak yiyecekler secersiniz degil mi? O zaman bu ruya ayni zamanda
olay ve kisilere karsi daha yumsak, sabirli, bazi konulari hazm etmeden baska bir konuya gecmemeniz.. kalbinizi ve davranislarinizi yumşatmaniz geregi seklinde de yorumlanir..
Keskin sirke küpüne stress de sağlığına zarar verir...

ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI gam. keder.KIRGINLIKLAR bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..

"Tuhafida orda hic diş buyumezki bogazimin oldugu yerdeydi "

Rüyada boğaz, gelir-gider demektir. Boğazda görülen her türlü eksiklik veya fazlalık; gelir ve giderin eksik veya fazla olacağına işarettir.
veren el mi alan el olmak mi istersiniz.. Kendinizi ifade ederken ve Sözlerinize dikkat edin bir gün boğazınıza dizilmesinler diye bir uyari olarak yorumlanir..
gururunuzun esiri olmamanız gerektiğini, zorluklar ve sorunlar karşısında ne hissettiğinizi ve karşınızdakini de iyi anlamınız gerektiğini işaret eder
Sabrın sonu selamettir..

ipketk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ruyamda dislerim dokulmustu..

Hayirli aksamlar, oncelikle ben evliyim, ogrenciyim bunu belirteyim. Ruyamda bir hocamin evindeyim esim ve arkadaslarim var. Dislerim dokuluyor fakat hangileri hatirlamiyorum ama sayisi oldukca fazlaydi, avucumdaydi hepsi, bakiyordum. Sonra aralarinda en kucuk disim yere dustu, alip avucuma koydum ve o odada bir erkek bebek besigi gordum. Ayrica hocamin 2 tane zihin engelli cocuklari vardi evde. Ruyanin devaminda bir ormanda kosuyordum gece, yaniyordu orman sondurmeye calisiyorlardi sokak aralarinda, ormanda hep gece kosuyordum.yorumlarinizi bekliyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli akşamlar kardeşim rüyanız Hayr olsun..
Rüyada Dişlerin dökülmesi çekilmesi veya düşmesi;
hayattin farkli ,tad ve sekillerini tadacaginiza, yenilik ve farkli bir boyutta işarettir..
olay ve kişilere karşi daha yumşak, sabirli, bazi konulari hazm etmeden başka bir konuya gecmemeniz.. kalbinizi ve davranişlarinizi yumşatmaniz geregi seklinde de yorumlanir..
Keskin sirke küpüne stress de sağlığına zarar verir...

Rüyada beşik görmek;
rüya sahibi bekar ise sevinçli bir habere yorumlanmalıdır.
Bu rüyayı gören bir kadın ise çocuğu olacağına yorulmalıdır.

Rüyasında başkasına ait bir sakat bebek ,cocuk görmek ;
ise uyanık hayatınızda bazı şeylerin cevabını bulamadığınızı, bir bütünlük arayışı içinde olduğunuzu, bir takım şeylerin nedenini sorguladığını ve sıkıntı,anlayışsızlik ifadesidir..

ALLAH'tan herşeyin hayırlısını isteyin. Istediğiniz birşey varsa biri varsa hayırlısıyla isteyin. Şerri hayra da çeviren ALLAH'tır.
ne olursa olsun yeter ki olsun demeyin yoksa Rabbim verirde istediğiniz ile de daha sonar imtihan edilirsiniz..
selametle

ipketk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim selametle..

ekara

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Dişim elime geldi

Ön iki dişimin sağındaki dişimin üzerinde bir diş çıkmıştı. Dün gece rüyamda o dişim elime düştü. Sahura kalkınca sofrada ailemle bunu paylaşmak istedim "Gece rüyamda dişim" dedim annem ve babam "Anlatma" dedi. Sizce bu neye işarettir?

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dis kirilmasi

Selamun aleykum gonulsizim.. Esim ruyasinda on ust 4 disinin yariya kadar kirildigini gormus.. Malum bende ruyalardan cok etkileniyorum icim yine kotu oldu, kotu birsey mi olacak diye.. Hayir olsun insallah ama yorumlar misiniz? Allah razi olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam kardeşim rüyanız Hayr olsun..
Rüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya kırılmasi;
hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir.kendinize gelin gereksiz şeyler için üzülmeyin !yoksa üzülürseniz deprasyona girersiniz diye bir uyari..

Dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek, sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı, sıkıntıların git gide daha azaldığını ifade eder.Geçici Sıkıntılar ve Stresse de yorumlanabilirAllah yar ve yardımcınız olsun.

duaa..

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun cumlemızın yardımcısı olsun..

cometurkey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişlerinin döküldüğünü görmek

Selam iyi geceler. Ben dün gece veya bugün gündüz bir rüya gördüm, dişlerimin ortasında itibaren sola doğru dişlerimin döküldüğünü gördüm. Rüyada aynaya baktım öyle gördüm. Sonra yere dökülen dişlerimi toplamaya başladım... Bu rüyayı bana yorumlarsanız çok sevinicem sizin burası hoşuma gitti ondan üye oldum. Şimdiden ilginize çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum size, rabbim sizlere kolaylık versin!!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selam iyi geceler. Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Dişlerin dökülmesi;
Hayatın yeni tatlarını almak stress ve SIKINTI anlamında ifade edilmektedir.olmuyorsa demek ki yanlış yoldasın,başka bir yol denemelisin..

Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek;
Rüyayı gören kişinin acil olarak sağlık kontrolünden geçmesi, sağlığına dikkat etmesi gerekir."tedbir takdiri bozar" diye bir söz var. Kişinin önlem alması için uyarabiliriz.
Hepimizin yaşamında sıkıntılar, sorunlar oluyor. Önemli olan bunları sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak. Sakin olun!

Allah'ım! Bana değiştirebileceklerim için güçdeğiştiremeyeceklerim için sabır ikisini ayırt etmek için de akıl ver. "yoksa ben Günü stresli geçirmem nedeniyle gece uyurken dişlerimi çok sıkıyorum ve kendimi harap edip deprasyona gireceğim...selametle..

Üst Alt