E
ESRA ESRA
Kayıtsız
Misafir
Hayırlı günler; rüyamda üst sağ köpek dişimin acısız bir şekilde düştüğünü ve bu dişi elime aldığımda simsiyah çürümüş içi boşalmış bir diş olduğunu gördüm.Tamamen siyahtı.Yanındaki (yani üst ön dişin hemen sağındaki diş te çıkıyor onda da ağrı yok ama onun kökü çok büyük ve ayrı bir aparat takılı sanki dişe ama bu diş te simsiyah ve ben onu ısrarla yerine takmaya çalışıyorum.Ama bir türlü takamadım sonra takarım düşüncesiyle elimde tutuyorum. Ama ilk düşeni hiç önemsemedim.Tüm bunlar olurken yakında nişanlanacakmışım ve bu kişi hiç tanımadığım birisi.Bu dişler neden düştü diye en çok bundan dolayı üzülüyorum.(Normalde evliyim ve bir oğlum var)Bir diğer ayrıntı da tüm bunlar olurken ben yıllar önce yaşadığım bir şehirdeyim.Yine yıllar önce oturduğum evin kapısındayım anahtarım var o evi kiralamak istiyorum ama param az bir süre daha beklemem gerekli .Ben hemen arayıp yine kiralamak istiyorum ama bir yandan da birkaç ay beklesem daha rahat kiralarım diye düşünüyorum(Ev tutulmasın diye de endişeleniyorum)
Biraz uzun bir anlatım oldu çok detaya girmeden önemli bulduklarımı yazmak istedim.Ben birçok kişiye göre sık rüya gören rüyaları genelde çıkan biriyim.Ancak kendim yeterli yorumlayabildiğimi düşünmüyorum.Yardımınızı rica ediyorum.
Esra Güven,İstanbul,30,Evli
Biraz uzun bir anlatım oldu çok detaya girmeden önemli bulduklarımı yazmak istedim.Ben birçok kişiye göre sık rüya gören rüyaları genelde çıkan biriyim.Ancak kendim yeterli yorumlayabildiğimi düşünmüyorum.Yardımınızı rica ediyorum.
Esra Güven,İstanbul,30,Evli