• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ders çalışmak

sıdıka1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ders çalıştığını görmek rüyada ders çalışmak
Selamünaleyküm.. Ben rüyamda kendimi bir evde ders çalışırken gördüm. 2 tane küçük kız ben ders çalışırken benı fotograf çektiler.Sonra orta yaşlarda bir adam geldi kızlarına para verdi bakkala gidin söyleyip onları gönderdi.Bende kitaplarımı alıp yerimden kalktım.Adama "siz giyinin ben dışarı çıkıyım" dedim.Adamda bana "keşke dersini bölmeseydin kalsaydın" dedi.Bende korkarak hemen ordan çıktım ve salona girdim.5 dk sonra adam geldi ve bana yaklaşmaya çalıştı ben hep kaçtım.Ağlamaya başladım sonra adam "tamam birşey yapayacam"dedi.Ben eşyalarımı toplamaya çalıştım ama o sürekli bana yaklaşmaya çalışıyordu.Sonra beni tutup kendine çekmeye başlayınca bende kendimi ellerinden kurtarıp kapıyı açıyorum.Dışarıya çıkıp "imdat beni kurtarın" diye bağırıyordum.O sırada babaannem merdivenlerden koşarak yanıma gelıyordu ve ben o sırada uyandım.

YÖNETİM/EDİT:LÜTFEN KURALLAR BÖLÜMÜNÜ OKUYUN! RÜYA YORUMLARI FORUMDA AKTİF OLAN ÜYELERE YAPILIYOR.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ders çalışmak;
Gerçek hayatta önemli bir gelişim içinde olduğunuzu, hayata farklı açılardan görmeye başladığınız, başarı ve ilerlemeyi temsil eder.

Rüyada İmdat Diye Bağırdığını Görmek;
Korku ve endişelerinize;maddi ve manevi,ruhsal yardım arayışınıza yorumlanir..hakkınızda her şeyin hayırlısi Selametle...

Üst Alt