• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada depremden kurtulmak

• Konuyu başlatan ahmet kadı
  • Başlangıç tarihi
A

ahmet kadı

Kayıtsız
Misafir
Merhaba,
Ben rüyamda deprem olduğunu ve çok katlı bir binada uzun süre sağa sola kaçtığımı gördüm.Sarsıntı çok uzun sürdü.Kendi kendime dedimki depremler yarım veya bir dakika sürer bu ne kadar uzun bir deprem böyle.Deprem esnasında çok katlı bir binadaydım ve duvarlar yıkılıyordu.Her bir yerin yıkılmasında başka bir yere kaçtım.Sonunda kaçacak bir yer kalmadı ve ben yıkıntılar arasında kaldım.Ama bana hiçbirşey olmadı.Deprem biter bitmez kurtarma ekiplerinin geldiğini gördüm.Ne kadar çabuk geldiler böyle dedim.Bir de bu yıkılan binada bir dans kursu vardı.Deprem olmasına rağmen sanki bir şey olmamış gibi dans ettiklerini gördüm ve hayret ettim.

Adana'dan Ahmet Kadı,yaş 41,memur,evli

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirli geceler kardesim..hos geldiniz..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada deprem pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur..Cana gelecek olan malla gelir ins..
Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir ..
Rüyada deprem olduğunu görmek Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya kirici tartismalarin sizin sarsilacaginiza ama gecici bir SIKINTI oldugu seklinde yorumlanir.

belki de bunlarin hic biri olmiyacak! insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..

Mutlu ve Huzurlu olmak istiyorsaniz cevrenizdeki insanlardan buyuk beklentileriniz olmasin kardesim...
insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada depremin oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..
sakin sabirli ve sevdiklerimize ve sevmediklerimize karsi adil!adaletli olalim..
ve boylece Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...

Rüyada dans kurslari;musibettir...
"Bir musibet bin nasihattan iyidir" demiş atalarımız, demiş demesine de bazılarının bir kulağından girip ötekinden çıktığı için
ya da yaşadıkları üzerine kafa yorup derinleşmek, kendiyle yüzleşmek yerine, inkar mekanızması dediğimiz savunmaları kullanarak,
seçimlerimize hep kilif uydurur gideriz..ve boylece musibetlerden de hic kurtulamayiz...

sırıtık.:,cddvb..

A

ahmet kadı

Kayıtsız
Misafir
Gönül sızım kardeşim,yorumunuz için teşekkür ederim.sağolun Allah sizden razı olsun.

necmi5328

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada depremden kurtulmak

rüyada deprem görüp kurtuldugumu eşimin bırakıp gitigini cocugumun kacıp oyun zanedip oynadıgını teyzemin kolumdan tutup götürdüğünü gördüm

elasu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar.
Rüyamda babamla birlikte bir binanın 7.kati olan İngilizce kursumdaydık. Birden bina sallanmaya ve çat diye sesler gelmeye başladı. Binanın çatısında yangın da çıkmıştı. Deprem oluyodu. Artık kurtulamayız diyorduk çok sarsılıyordu çünkü. Babam balkona gitti. Aşağı düşecekti onu zorla içeri çektim. Sonra deprem durdu. Merdivenle hızlıca 7 katı indik. Dışarı çıktığımızda sadece olduğumuz binanın hasar aldığını gördük diğer evlere hiç bir şey olmadığını gördük. Olduğumuz binada yıkılmamıştı ama hasarlıydı. Annemi aradı. Annem orada hiç bir şey olmadığını iyi olduklarını söyledi. Ölen ya da yaralanan yoktu.
Lütfen rüyamı yorumlar mısınız çok etkisinde kaldım.Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt