• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada deprem olduğunu görmek

• Konuyu başlatan esen
  • Başlangıç tarihi
E

esen

Kayıtsız
Misafir
rüyada sarsıntı olduğunu görmek, rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir, rüyada deprem görmek, rüyada deprem olması, rüyada evde deprem olduğunu görmek, rüyada deprem olduğunu görmek islami, rüyada deprem olduğunu hissetmek, islamirüya tabirleri rüyada deprem görmek

Rüyada deprem görmek deprem olduğunu görmek Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Yer sarsıntısı, zelzele iş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir, büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder.

Rüyalarda deprem konusunda hemen hemen tüm dini rüya tabirleri , bunun Allah'ın öfkesini ve gücünü temsil ettiğini belirtir.

Depremde evinin yıkıldığını , evin altında kaldığını görmek uyanık hayatınızda güvensizlik, korku ve çaresizlik duygusu yaşamakta olduğunuzu vurgular.

Depremde binaların yıkıldığını ancak kendine birşey olmadığını görmek istikrar ve birikimlerininda bazı kayıplar yaşanacağını temsil eder.

Depremde binanın altında kaldığını ve kendi çabasıyla kurtulduğunu görmek gerçek yaşamında içinde bulunduğunuz büyük zorlukların üstesinden geleceğinizi simgeler.

Rüyada küçük yer sarsıntısı görmek bir yerden bir yere göç etmeye , o bölgeye isabet edecek olan bela ve musibete işarettir.

Rüyada bir dağın sarsılarak yerinden oynaması ve tekrar yerine oturması o bölge halkına isabet edecek olan şidddet ve korkuyu sembolize eder.

Rüyada zelzele olduğunu ve kimi insanların sağ kaldığını , kimilerinin de öldüğünü görmek salgın hastalık habercisidir.

Rüyada Yerin sarsılarak batması dinin emirlerini yerine getirmemeye , çölleşmeye yahut şaşılacak gelişmelere delalettir.

Rüyada Yerin dürülmesi işi sonuçlandırmaya , amel işlemeyi terk etmeye delalet eder. İş yaşamınızda sıkıntılar yaşayacaksınız demektir. Ülkeler arasında savaş çıkacağı şeklinde de yorumlanır.

Rüyada deprem oldugunu ve her tarafin yıkıldığını görmek , devlet büyügünden gelecek bir felakete delalet eder.

Rüyada bir yerde bir deprem oldugunu ve bu yüzden insanlarin saga sola kaçıştıklarını , ve bazı kimselerin yere gömüldüklerini görmek, o yer halkına zahmet ve zorluk verecek büyük bir felaketin gelecegini göstermektedir.

✅? Rüyada deprem görmek ne demek?

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için BurayaTıklayın

Rüyada deprem görmek, deprem olduğunu görmek konusunda yorumlar için alt tarafa bakınız!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: rüyamda depremin oldugunu binaların yıkıldıgını göruyorum hatta bir binada bende varım ve oldugum yerde yere ındığımı göruyorum. Ne anlama geldiğini merak ediyorum rüyamı yorumlayabilirmisiniz?

Yorum: Selamun Aleykum Hosgeldiniz misafir kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada deprem görmek pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur..
Cana gelecek olan malla gelir ins..
Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir,
büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder..Rabbim Hayra cevirsin ins.
belki de bunlarin hic biri olmiyacak! insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada depremin oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..
Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..ve Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...
Rabbim Sizi düşmanın serrinden ,fitne ve iftiranin şerrinden ,tabii affetlerden cumlemizi korusun ins.
belkide istanbulda deprem oldu ya belki de bu olaydan etkilenmis olabilirsiniz!

Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz...

Günümüz dünyasının en büyük problemi, müslümanların yeterince güzelleşememesidir desek, hiç abartmış olmayız.
Güzellik fıtrî bir özelliktir. Güzel Zât’ın güzel olarak yarattığı insanın, güzeli gören, güzelden zevk alan rûhu, etrafta güzeli arar, bulur.
Güzel, herkes için ihtiyaç duyulan bir hoşnutluk, bir haz duyma ve kesin hüküm verme işidir.güzele bakmak, güzeli düşündürür; güzeli düşünmek de insana huzur verir.”
Huzurlu olmak istiyorsak etrafimizdaki olumsuzluklara bile guzel bakmayi ,gormeyi ogrenmeliyiz...

ALLAH, İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTE,ancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.
ALLAH, samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman, ondan çıkış yolunu da açar;

"İnsanın önünde ve arkasında kendisini ALLAH'ın emrinden koruyan takipçiler ( melekler ) vardır.
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ.
Şayet ALLAH bir toplum hakkında bir kötülük isterse artık onu geri çevirecek kimse de yoktur. Onlar için ALLAH'tan başka bir koruyucu da yoktur."
Rad suresi 11 ayet.

serpilt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda deprem olduğunu gördüm

Merhaba;
Ben rüyamda gece yarısı yatağımdan kalkıp gürültüler duyuyorum tavana bakıyorum ve lambaların hiddetle sallandığını görüyorum.
Sarsıntı hissedip hissetmediğimi hatırlamıyorum. Annemle babamı kaldırıyorum, onlar hiç birşey hissetmemiş ama lambaların sallandığını onlar da görüyorlar. 2.katta oturuyoruz ve üçümüz birlikte balkona çıkıp dışarı bakıyoruz hiç kimse yok dışarıda. Sonra apartmanımızdan çok önceden taşınmış olan bir komşumuzun kızının apartmanın giriş kapısına doğru yürüdüğünü görüp ona sesleniyoruz. Ama o bize bakıp sadece gülümsüyor, sonra apartmana giriyor. İçeri girdiğimizde hala lambalar sallanıyordu ve ben ter içinde uyandım. Nedir bu rüyanın anlamı? inanın çok etkisinde kaldım. Zaten rüyayı gördüğüm gecenin öncesinde akşam içimde bir sıkıntı, kalbimde bir darlanma vardı. Dinimiz hükmünde bir yorumlama yaparsanız çok sevinirim, hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah
Rüyada deprem olduğunu görmek; Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Yer sarsıntısı zelzele iş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir büyük hayal kırıklıkları işaret eder.

Rüyalarda deprem konusunda hemen hemen tüm dini rüya tabirleri bunun Allah'ın öfkesini ve gücünü temsil ettiğini belirtir.
Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz...

ALLAH İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTE ancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.
ALLAH samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman ondan çıkış yolunu da açar;

"İnsanın önünde ve arkasında kendisini ALLAH'ın emrinden koruyan takipçiler ( melekler ) vardır.
Hiçbir toplum KENDİ NEFİSLERİNDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH ONLARIN DURUMUNU DEĞİŞTİRMEZ.
Şayet ALLAH bir toplum hakkında bir kötülük isterse artık onu geri çevirecek kimse de yoktur. Onlar için ALLAH'tan başka bir koruyucu da yoktur."
Rad suresi 11 ayet.

kadircan13

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm
Dün gece rüyamda bir apartmanın en üst katında ve evde akrabalarım filan vardı. Evde tek erkek bendim ve apartmanın önünde de bir düğün vardı ve düğün çok kalabalıktı. hatırladığım kadarıyla düğün bir tanıdığımızın düğünüydü. Ben düğüne inmek istemiyordum. En üst katta camdan seyrediyordum. Camdan aşağı bakarken sevmiş olduğum kızın düğüne gelip gelmediğine bakıyordum. (yalnız kızla 3 yıldır aramızda birşey yok ve konuşmuyoruz). Neyse sonra evde bişeyler oldu ve ben oturdum yere. Odada ben ablam ve 2 akrabam daha vardı diye hatırlıyorum. Sonra birden çok şiddetli bir deprem oldu. Ben evdekilerin dışarı çıkmasını isteyecektim ama deprem çok şiddetli olduğu için ve en üst katta olduğumuz için çıkmamalarını söyledim. Ben diğer odada ki teyzemin yanına hemen koştum ona birşey olmasın diye. Sonra şiddetli sarsıntı geçti bişeyler oldu ve bende uyandım. ( Kadir , 21 yaşında, Bitlis , Bekar, öğrenciyim )
Şimdiden yorumunuz ve ayırmış olduğunuz vakit için çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Ramazanlar..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada deprem görmek pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur..
Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir
hayal kırıklıkları gerginlik ve acılara işaret eder..Rabbim Hayra cevirsin ins.

Depremde binaların yıkıldığını ancak kendine birşey olmadığını görmek istikrar ve birikimlerininda bazı kayıplar yaşanacağını temsil eder

Rüyada düğün görmek Güçlü sevgi bağları, İnanç, Korku,ölüm Evlilik, İlişki anlamlarını simgeler.

rüyada depremin oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..
Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..
sakin sabirli ve sevdiklerimize ve sevmediklerimize karsi adil!adaletli olalim..
ve boylece Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...
ANNENIZIN ve TEYZENIZIN HAYIR DUASINI alin!!
Rabbim Sizi düşmanın serrinden fitne ve iftiranin kavga gurultunun şerrinden tabii affetlerden cumlemizi korusun ins.

Bütün dostları gezdim gördüm; dili muhafaza etmekten daha iyi dost göremedim...
Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim...
Bütün malları gördüm; kanaatten daha iyi mal görmedim...
Bütün iyilikleri gördüm; nasihatten daha iyisini görmedim...
Bütün yemekleri görüp tattım; sabırdan lezzetlisini görmedim.."
(Hazreti Ömer r.a. )

Allaha a emanet olun.
Selamet ile Hayra kalin..Allah cc.Yar ve Yardimciniz olsun..

vet_yuksel06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada deprem olması rüyada deprem olduğunu hissetmek rüyada sarsıntı olduğunu görmek

Selamünaleyküm. 29 yaşında bir erkeğim, kamuda çalışan bekar birisiyim. 3 gün önce gece rüyamda bilmediğim bir evde yer sarsılması oldu. Karşılıklı 2 tane kanepenin üzerine 1 kanepe koymuşlar, depremden korunmak için hemen orda yapılmış bir düzenek gibiydi. Ben ve yanımdaki 2 kişi (kardeşlerim olabilir hatırlamıyorum) hemen o kanepenin altına yere uzanıyoruz. Annemi tam karşıdaki köşeye duvara yaslanmış şekilde görüyorum. ''Anne çabuk sende buraya gel'' diye anneme sesleniyorum. Birden evle birlikte gökyüzüne doğru yerden yükselmeye başlıyoruz. O an yükseklik korkusu hissediyorum. Rüya orda bitti. Rüyam bitene kadar evin veya evin içinden bir şeylerin veya dışardan birşeylerin devrildiğini, yıkıldığını görmedim.

NOT: çocukluğumdan beri ara ara namaza başlayıp bıraktığım çok oldu. son 3 aydır yine namazımı kılıyorum. fakat nefsime yenik düştüğüm büyük bir günah işliyorum sürekli. daha sonraları pişman olup, nasıl böyle hayvani birşey düşünüyorum diye kendime çok kızıyordum.. yakın zamanda tövbe ettim ve nefsime bir daha yenilmemek için dayanıyorum.
Dualarınız ve hayırlı yorumlarınız için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun ..
Gönlüm uçmak isterken semavi ülkelere; Ayağım Nefsime takılıyor!! diyerek ayağıma prangalar vuran günahlara üzülüyor ve hakiki insan olamamanın vicdan azabi ile hüzünleniyorum.
Günahlardan uzaklaşıp seninle olmak;kendim ile olmak gibidir!!bu günah çukurundan çıkıp ,nefsimin gölgesinden kurtulmak!!
teslimiyetin zirvesinde senin aşkınla yanip;ve her şeyin ve kendimin bir kocaaa bir hiç olduğunu farkına varmak Huzurunda Huzur bulmak için Sana koşmak istiyorum!!
Heyhât gel gelelim Nefsime takılıp Olduğum yerde sayıklıyorum!!!

Aynı neslin çocukları olarak kaderim siz kardeşlerimle aynı. Hepiniz gibi Ben de insanların bedeni ve hayvani dürtülerinin esiri olduğu bir asırda yaşamaktan dolayı sıkılıyor
ve Nefsim dizginleri eline alinca çok Huzursuz oluyorum!!! Allah yardımcımız olsun.

insan Ne Zaman Olgunlaşmaya Başlar biliyormusunuz?İçimizdeki hayvani terbiye etmeye başladığımızda..

Rüyanizin Yorumu:
İçinizdeki hayvani terbiye edemezseniz !Rabbimin şefkat tokadına maruz kalacağınıza bir ikaz, bir uyari olarak yorumlanir..
Kendine gel!!Kendine Yoksa Rabbim sizi Korku ,dehşet ,Stress ve deprasyon,kaza, bela ile sarsarak Sizi kendinize getirmesini bilir..Selametle..

duaa..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Deprem Olduğunu Görmek

Selamun Aleyküm rüyamda kendi evimde kendi odamdaydım. Kabe sözü çıkınca ağzımdan elektirik gidip gelir gibi oluyordu, ev sallanıyordu, avizeler yerinden oynuyordu. Kabe deyince ev sallanıyordu ama söylemeyince normal duruyordu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleyküm rüyamda kendi evimde kendi odamdaydım. Kabe sözü çıkınca ağzımdan elektirik gidip gelir gibi oluyordu, ev sallanıyordu, avizeler yerinden oynuyordu. Kabe deyince ev sallanıyordu ama söylemeyince normal duruyordu.

Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun Hikmetti ,kerametti kendinden değil!!Allah tan bil..ilim ve iman en büyük keramettir!!
duaa..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun Hikmetti ,kerametti kendinden değil!!Allah tan bil..ilim ve iman en büyük keramettir!!
duaa..

Öyledir zaten mülk Allah'ındır derim hep herşey onun elindedir hüküm sahibi odur derim kendimden bilmem hep Rabbimin sayesindedir derim de bu rüyanın tam olarak neyi kast ediyor...? sende çözemedin değilmi :D

winner023

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm 1 yıl önce yeni eve taşındık. Rüyamda eski evimizde ben dışarıdaydım annem ve babam çatı katındaydılar. Birden deprem olmaya başladı ve depremden binanın çöktüğünü gördüm. Annem ve babam binayla beraber çöküp kayboldular. Bende. Tam koşacakken birisi lafa tuttu beni ve kalktım. Lütfen bilgilendirin beni.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada deprem görmek deprem olduğunu görmek Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Yer sarsıntısı, zelzele iş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir,hayal kırıklıklarına işaret eder.

ALLAH, İNSANLARI ZORLUKLARLA DENEMEKTE,ancak hiç kimseye güç yetirebileceğinden fazlasını yüklememektedir.
ALLAH, samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman, ondan çıkış yolunu da açar;saadete gelirsek Anne ile babanizin bir şekilde imtihana tutulacaklarina yorumlanir Allahu alem...
Hayırlı Cumalar...

htcd

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada deprem görmek

Selamün aleyküm.Nasılsınız? Rüyamı yorumlamanızı istiyorum çünkü bugün uyandığımda çok etkilendim.internette yorumları okuyunca korkmaya başladım.Rüyamda ailemle birlikte evimizdeyiz deprem oluyor önce deprem şiddetli değildi giderek şiddeti artmaya başladı ve ben sürekli bildiğim sureleri okudum özellikle felak nas ve ayetelkürsi surelerini okudum. Depremde evimiz yıkılmadı, ailemden kimse de zarar görmemişti ama çok etkilendim.şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hamd olsun iyiyim Ya Siz Nasılsınız?
Rüyanız Hayr olsun..
Rüyada deprem olduğunu görmek Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir.
Yer sarsıntısı,Deprem iş ,okul ve Aile yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir,hayal kırıklıklarına işaret eder.

Küçük yer sarsıntısı,deprem; evlere binalara zarar vermeyen sadece sallandığını gördüğünüz önemsiz bir depremin görülmesi yer değiştirmeye veya uzun sürecek
bir yolculuğa ve Duygusal çatışma işaret eder.

"sürekli bildiğim sureleri okudum özellikle felak nas ve ayetelkürsi surelerini okudum "
erçek yaşamında içinde bulunduğunuz büyük zorlukların üstesinden Allah`in izni ve Dualariniz ile geleceğinizi simgeler..

ALLAH, samimi kullarına bir zorluk verdiği zaman, ondan çıkış yolunu da açar..

İmam Cafer Sadık r.a.: Rüyada Ayetel Kürsi okumak;
makam elde edeceğinize işarettir
*Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize,korkularınızdan emin olacağınıza yorumlanir..
emin olmadiginiz kisilere gönül KAPINIZI AÇMAYIN..

Bu tip rüyalar 'uyarı' ve 'ikaz'dır..Siz yine de Kendinize gelin kendinize..!!Yoksa Rabbim sizi Korku ,dehşet ,Stress ve deprasyon,kaza, bela ile sarsarak Sizi kendinize getirmesini bilir..
Selametle..

halil07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İlk ruyamda deprem oluyordu, ilk fark eden ben oluyordum ben fark edince yakınımdakilere söylediğimde deprem daha da şiddetli oluyordu. Hatırladığım kadarıyla depremde can ve mal kaybı pek olmuyordu. Küçük kız kardeşimi bir bez içinde dolaşmış görüyordum, ağlıyordu fakat onu depremden kurtarıyordum ve o anda aniden bizim satmış olduğumuz arsada oluyordum, sanki deprem orada olmuş gibiydi. İkinci ruyamda da çöp tenekesi karıştırırken kol saatleri buluyordum ve bu tür eşyalar, ama ben karıştrdıkça çok sayıda başka şeylerde çıkıyordu ve seviniyordum bunlar iyi para eder diye. 3 ruyamda da bu ruyayı sürekli görüyorum, hep kendimi ceza evinde koğuşda görüyorum ama neden beni atıklarını ve suçumun ne olduğunuda bilmiyordum ve son ruyamda ölen anneanemi görüyorum bu da sürekli gördüğüm ruyalardan birisi, ondan sürekli zorla para alıyordum ama hep ağlayarak uyanıyordum, ayrıca bu deprem ruyasını hayatımda belkide ilk defa görüyorum ve hayatımda ilk defa istemeden de olsa pişman olduğum bir yüz kızartıcı suç işlemek zorunda kaldım, acaba ondan mı? teşekürler.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
rüyada deprem olduğunu görmek

Rüyamda bir yerde oturuyordum akşam üzeri, kucağımda çocuğum yanımda kardeşlerim annem filan var. Birden deprem oluyor bilmediğim insanlar oluyor karşımda. Onlar kelime-i şahadet getiriyor bende söylüyorum bazen kelime-i tevhid söylüyorum, içimden de allahım Müslüman olarak canımı al diyorum. Ne anlama gelir merak ettim simdiden teşekkürler allaha emanet olun.

1411

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleykum kardeşim. Ben 26 yaşındayım. Devlet sektorunde çalışıyorum. Bu dönem şirketimiz taşınacağından dolayı iş konusunda bölüm değişikliği yaşayabileceğim kritik dönemlerdeyim. Rüyamı nekadar psikolojik olarak görsemde etkisinden kendimi alamadım. Bugün rüyamda konak gibi bir evde teyzemlerdeymişim. Bulunduğum ev teyzemlerinmiş.Teyzem kurulu sofradan bır tas corbayı ona uzatmamı ıstıyor, beyaz tasın içinde yarım tel şehriye çorba var ona uzattım. Annemlere yemeğe kalın dediler. Ben kalmak istemedim ancak annem kalmayı kabul ettığı için teyzemlere yemeğe kaldık.. Ablamla beraber yüksekten aşağıdaki konak havasında ki balkonlara bakıyor ve çok begenıyorum. Ablama gösteriyorum aşağıda gördüğüm uzun sokakları andıran balkonu ve ne kadar guzelmiş diyorum. Derken ayağımın altında ki taş sallanıyor. Ablama ıkı üc defa deprem mı oluyor diye soruyorum hayır cevabı aldım. Abla deprem oluyor sallanıyoruz dedim ve sağa doğru gitmeye başlarken ablama bu taraftan kaç kurtar kaçalım demeye kalmadı yolu ona gösteremeden aynı anda yıkıldık. Ev yıkılırken ablamın aşağıya doğru uçtuğunu görüyorum ve aynen şu duayı ettım '' Allahu ekber Allahım 5 saniye içinde canı alan 5 Sanıye içinde canı geri verecek sensin kurtar annemi ablamı. Ablamı kurtar, yardım et'' Ve ablamla aşağıya kadar indik düşerek. aşağıya inen ev tekrar bir deprem olmuş gibi yerine geri geldi. Buyuk bır taşın üstüne sarılı bez parçasına benzer birşeye kuvvetli tutunduğumu ve kendimi evde geri bulduğumu hatırlıyorum. Ablamı görmüyorum ama ıkımızde depremden kurtulmusuz. Ardından aynı evin içinde yöneticimin odası var ve beni yanına çağırıyor. Allah Allah deprem olduğunu bilmiyor mu hiçbişey olmamış gibi neden beni çağırıyor ki, onun odasında deprem olmadı herhalde diye kızarak yanına gidiyorum.(Aynı zamanda deprem olmadan önce yöneticim tatlı ikram etmişti ardından deprem olayı ile karşılaştım.) Bu evin içinde yine depremden önce; Bacak ve kolları olmayan çok tatlı sevimli, engelli bir erkek çocuğu gördüm. Çok sevimliydi. Yanındada kafası gövdesi ve bacakları hiç olmayan, sadece erkek organı olan bir insan vardı, sevimli olan engelli çocukla bu ikisi yanyana duruyordu.) Sabah ezanı okunduktan hemen sonra uyandım kardeşim. Umarım karışık anlatmamışımdır. Yorumlarınız için canı gönülden teşekkür ederim allah razı olsun. İşlerinizde kolaylıklar dilerim. Hayırlı Günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykumselam kardeşim Rüyaniz Hayr olsun
"Bazen hoşlanmadığınız şeylerde sizin için hayır, hoşlandığınız şeylerde sizin için şer vardır. Allah bilir,siz bilmezsiniz.."
Rüyada deprem görmek ;
gerçek yaşamınızda kimi şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Bu değişim genellikle sıkıntılı olacak şeklinde tabir edilir.

"Bu dönem şirketimiz taşınacağından dolayı iş konusunda bölüm değişikliği yaşayabileceğim kritik dönemlerdeyim. Rüyamı nekadar psikolojik olarak görsemde etkisinden kendimi alamadım."
bu olayi kafanızı fazla takmanız nedeniyle yaşamınızın bir kaosa döndüğünü ifade etmektedir...

Dıştan gelen ve sizi yıpratan etkenler BÖLÜNMEYE sebep verir. Ama en zararlı bölünme kendi kendimize yarattığımız bölünmedir.Bölünmenin sebepleri; aşırı tepki göstermek, acılar, kaygılar, korkular, aşırı duyarlılık, öfke, tartışmak,sorumluluk ve değişimden kaçmak, can sıkıntısı,kararsızlık, unutkanlık, bir şeyi zamanında yapmamak..gibi..kendinize gelin kendinize..

Rüyada özürlü çocuk, veya özürlü bir kişi görmek;
Gerçek hayatta ki, maddi ve manevi özür ve kusurlara işaret eder. Kendinizi zayıf ,eksik ve güçsüz hissetmeyin...

Her şey gönlünüzce Hayr olsun.Selam ve Dua ile selametle..

acilangul1

1411

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Kardeşim Allah razı olsun. Benim dedem felç hastası teyzemler bakıyor dedeme. Ruyadaki deprem dedemin kaldığı evde yani teyzemin evinde gördüğüm için dedeme bişey olacak sanmıştım. Ablamda şuan ev arıyor bulamıyor sıkıntılı dönem yaşamakta. artı benim işimle alakalıda değişimler olacak. Çok huzursuzluklar var bunun için rüyamın anlamını birtürlü çözememiştim. İnşallah hayr olsun dediğiniz gibi. Sağlıcakla kalın...

Üst Alt