• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada deprem olduğunu görmek

• Konuyu başlatan esen
  • Başlangıç tarihi

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler olsun inşallah. Allah elimizi hiç bırakmasın. Biz rüyamda annemle beraber stadyumda maç izliyorduk, çok kalabalık değildi ama yağmur yağıyordu. Bir anda yer sallanmaya başladı ve "deprem olmaya başladı", ses geldi ama hiçbi yer yıkılmadı. Annemin elinden tuttum ve oradaki herkese seslenerek sahanın ortasına gidin diye bağırdım, herkesi sahanın ortasına topladım. Annemin elini de hiç bırakmadım. Hayır olsun inşallah. Yorumlarsanız çok sevinirim.Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler Rüyaniz hayr olsun inşallah
Rüyada deprem olduğunu görmek ;
gerçek yaşamınızda kimi şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Bu değişim genellikle sıkıntılı olacak şeklinde tabir edilir.iş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir, büyük hayal kırıklıkları ve acılara ,Yüreğindeki Sarsıntılar ,olarak yorumlanır.

İçinizdeki hayvani terbiye edemezseniz !Rabbimin şefkat tokadına maruz kalacağınıza bir ikaz, bir uyari olarak yorumlanir..
Kendine gel!!Kendine Yoksa Rabbim sizi Korku ,dehşet ,Stress ve deprasyon,kaza, bela ile sarsarak Sizi kendinize getirmesini bilir..
annenizin dediklerini dinleyin.
Selametle..

cengizce

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda evimdeyken deprem olduğunu gördüm

Merhabalar, rüyamda yeni bir evin içinde, annem ben ve kardeşim salonda oturuyorken deprem olduğunu hissediyoruz, ayaklanıyoruz. Şiddetli deprem sonrası ev yan yatıyor. Evin bulunduğu yer yüksek bir tepelik. Bu tepeden aşağı doğru ev yan olarak kaymaya başlıyor, gecekonduların bulunduğu yerde duruyor ben çığlıklar ile durumu izliyorum. Gecekonduda oturanlar bize bakıyor. Bu durumun sorumlusunu arıyorum. (nedenini bilmiyorum) aileden halam yanımızda ona soruyorum, sorarken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Tam o sırada uyandım, bunun için bir yorum yapabilir misiniz. Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayırlı günler Rüyaniz hayr olsun inşallah
gerçek yaşamınızda kimi şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Bu değişim genellikle sıkıntılı olacak şeklinde tabir edilir.iş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir, büyük hayal kırıklıkları ve acılara ,Yüreğindeki Sarsıntılar ,olarak yorumlanır.

Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Yer sarsıntısı, zelzele ,deprem,iş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir, büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu ve evlerin yıkıldığını görmek;
o bölgeye gelecek bir felakete delalet eder. Bu felaket Allah’ın gazabı .deprem, sel, fırtına, yangın gibi fiziksel hasar olabileceği gibi gibi alkol, fitne, fesat, dedikodu, kavga, tartışma gibi sosyal bir konuda da olabilir manası taşır.

Rüyada deprem görmek İslami yorumu ise;
"üzüntü, keder, zarar, ziyan ve işlerin iflası ile tabir olunur. Aynı zamanda deprem korku ve şiddete de alamettir." demektedir

Rüyalarda deprem konusunda hemen hemen tüm dini rüya tabirleri , bunun Allah'ın öfkesini ve gücünü temsil ettiğini belirtir.

Depremde evinin yıkıldığını ,görmek;
uyanık hayatınızda güvensizlik, korku ve çaresizlik duygusu yaşamakta olduğunuzu vurgular.

Depremde evinin yıkıldığını ancak kendine bir şey olmadığını görmek ;
istikrar ve birikimlerinde kimi kayıplar yaşanacağını temsil ederken içinizdeki "ben nerede yanlış yaptım, yapıyorum yada ben hangi hatayı işledim işliyorum..neler yaptım neleri ihmal ediyorum misali...sorusunun cevabını bulmanı gerektiğine yorumlanmaktadır.

Biz dünyaya anlaşılmak için değil anlamak için geldik. Anlaşılamamanın üzüntüsünü duyacağımız yerde bütün ruhumuzla başkalarını anlamaya çalışsaydık hayat ne kadar güzel olurdu.selametle..

dnisa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba. Rüyamda yurttayım ders çalışma odasından çıkıyorum odama doğru giderken binanın sallandığını hissediyorum orda büyük bir masa var hemen onun altına giriyorum koridorda 5 6 tane kız var tanımıyorum hiçbirini onlar deprem olduğunun farkında değiller. Sonra aklımdan bunları da masanın altına çağırsam ben sıkışırım ama olsun iyilik etmeyen bulamaz diye geçiriyorum ve kızlara bağırıyorum gelin deprem oluyor diye öyle uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
gerçek yaşamınızda durgun bir Ruh haliniz olmasi ve kimi şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Bu değişim genellikle sıkıntılı olacak şeklinde tabir edilir.iş ,okul,Ruh halinizde yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir, büyük hayal kırıklıkları ve acılara ,Yüreğindeki Sarsıntılar ,olarak yorumlanır.

Bazende Allah’ın gazabı ,deprem, sel, fırtına, yangın gibi fiziksel hasar olabileceği gibi gibi alkol, fitne, fesat, dedikodu, kavga, tartışma gibi sosyal bir konuda da olabilir manası taşır.selametle.

duaa..

selin..

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada deprem olduğunu görmek

Selamunaleykum, rüyamda başka bir şehirde evde otururken camdan yan binaların evin üzerine doğru geldiğini görüp deprem olduğunu söylüyorum ve kaciyoruz. Evin içinde başka odaya geçiyoruz 1 er dk sonra bu olay 5-6 kere oluyor, ev az hasar alıyor ama ben evdeki herkesi çıkarıyorum. Sonra eve geri dönüyorum yerde yatan bir bayan şeker krizi geciriyormus, şeker arıyorum bir türlü bulamıyorum, mandalina veryorum bende yiyorum, onuda çıkarıyorum ama ben bir türlü çıkamıyorum evden. 6 küsür şiddetinde deprem diyorum, istanbul depremi bu diyorum. Lütfen bir yorumlar misiniz
şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyaniz hayr olsun inşallah

Rüyada deprem olduğunu ve evlerin yıkıldığını görmek;
o bölgeye gelecek bir felakete delalet eder. Bu felaket Allah’ın gazabı .deprem, sel, fırtına, yangın gibi fiziksel hasar olabileceği gibi gibi alkol, fitne, fesat, dedikodu, kavga, tartışma gibi sosyal bir konuda da olabilir manası taşır.

Rüyada deprem görmek İslami yorumu ise;
"üzüntü, keder, zarar, ziyan ,öfke patlamaları ve işlerin iflası ile tabir olunur. Aynı zamanda deprem korku ve şiddete de alamettir." demektedir
Rüyalarda deprem konusunda hemen hemen tüm dini rüya tabirleri , bunun Allah'ın öfkesini ve gücünü temsil ettiğini belirtir.

Depremde evinin yıkıldığını ,görmek;
uyanık hayatınızda güvensizlik, korku ve çaresizlik duygusu yaşamakta olduğunuzu vurgular.

Depremde evinin yıkıldığını ancak kendine bir şey olmadığını görmek ;
istikrar ve birikimlerinde kimi kayıplar yaşanacağını temsil ederken içinizdeki "ben nerede yanlış yaptım, yapıyorum yada ben hangi hatayı işledim işliyorum..neler yaptım neleri ihmal ediyorum misali...sorusunun cevabını bulmanı gerektiğine yorumlanmaktadır.

"yerde yatan bir bayan şeker krizi geciriyormus"
Güç kazanmak, kuvvet kazanmak, düşmanları yenmek, rakiplerinizle başa çıkmak, zorlukların üstesinden gelmek için tutku, arzu veya öfkenize hakim olmanız gerektiğini anlatmaktadır...selametle..

Ebru-E

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm ;
Öncelikle hayırlı günler diliyorum. Dün gece gördüğüm bir rüyayı paylaşmak istiyorum; deniz kenarında bir evimiz varmış, ailemle birlikte evde otururken deprem oluyor ve heryer denize gömülüyor. Yüzerken çok yoruluyorum. Küçük bir kız çocuğu bir tahtanın üzerinde ilerlerken benimde onu tutmamı istiyor. Beraber kıyıya çıkıyoruz fakat diğer boğulan insanları görüyorum. Onlara da yardım etmek istiyorum tam denize giriyorum orda uyanıyorum. Bu arada hamileyim ve Rabbim nasip ederse bir kızım olacak. Rüyamın yorumunu yaparsanız çok sevinirim, hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Alekümselam sevgili kardeşim Rüyaniz hayr olsun.

gerçek yaşamınızda durgun bir Ruh haliniz olmasi ve kimi şeylerin aniden değişeceğini haber verir. Bu değişim genellikle sıkıntılı olacak şeklinde tabir edilir.i
ş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir, büyük hayal kırıklıkları ve acılara ,Yüreğindeki Sarsıntılar ,olarak yorumlanır.

Bu rüya aynı zamanda size duygularına her zaman hakim olmanızı ve günlük yaşantınızda sadece duyguların ile değil mantık ile de hareket etmenizi tavsiye eder..unutmayın hamilesiniz yaşadığınız her şey bebeğinizi olumlu yada olumsuz etkiler...

Rüyada deniz görmek;

Güç ve kuvvet ..Deniz rüyaları, bilinç altının güçlü sinyallerini temsil eder. Bu sinyallerin farkında olmak, onlara kulak vermek gerektiğine yorulur.

Rüyada deniz kenarı görmek;
Sizin iki ayrı yönünüzü veya özelliğinizi ifade eder.
KUM sizin mantıksal dünyanızı, aklı başında olmanızı, düşünce dünyanızı yani manevi ve ruhsal durumuzu temsil ederken
SU ise sizin mantık dışı, akılla ilgili olmayan, sizin duygusal,hormonsal, psikolojik kararsız, değişken, sabit olmayan, yani bazen dengesiz kişilik yönünüzü ,bazen sadece duygulariniz ile hareket ettiğinizi simgeler...

Keşke Bazı duyguları yaşarken yanımızdakinin de aynı şeyleri hissetmesi bizi tüm kalbiyle anlayabilmesi mümkün olmadığını bunu bir anlıyabilseydik..
her insan tamamen ayrı bir Alem...

her insan farklı sever farklı hisseder kendini ,duygularını farklı dille getirir..Olaylara,duygu ve insanlara farklı pencereden, mevki ve makamdan baktığı için hali ile tabii olarak da farklı görürür bunu bir idrak edebilseydik..bu kadar yanlız kalmazdık...

Bir konuda karar verirken sadece duygularınız,kalbiniz ile değil akıl ,kalp iman ,mantık ve vicdan ile birlikte karar verin..İletişim kurun !!
Hamilelikte Kötü ,karışık şeyler görmek normaldir...
Hamilelik bilindiği gibi bir kadının yaşayacağı en önemli ve özel dönem olarak kadınların yaşamındaki yerini koruyor.
Bu dönem, Allahın kadına armağan ettiği bir can yaratma mucizesinin cesilesi olma yanında anne adayının da hayatını tamamen değiştirecek en önemli ve en karmaşık olay aslında. Hamileliğin kendisi anne adayının bedeninde inanılmaz bir inşaat dönemi olarak düşünülebilir ve bir bebeği dünyaya getirecek olan kadın vücudu hormonal fırtınaların ortalığı birbirine kattığı muazzam bir evren.

Bütün bu karmaşa arasında anne adaylarının ne kadar çok sıkıntı yaşadıkları bilinir. Bulantı ve kusmalar,iştahsızlık ya da aşırı iştah,aşerme,doğum korkusu ,
yanlizlik ve benzeri sorunlar arasında aslında çok önemli ama iyi bilinmeyen bir sorun daha vardır: Hamilelik Kabusları!

Hamilelik Kabusları Nedir?
Hamilelikle birlikte zaten bebeğiyle ilgili,yoğun merak ve endişe duyan anne adaylarının hayatları bir çok soruyla,doktor görüşmeleri tahliller ve bilinmezliklerle dolar.
Her şeyi öğrenmek isteyen,her konuda en iyisini ve doğrusunu yapmak isteyen anne adayı,gün içinde bilinçli ya da bilinçsiz yoğun kaygılar yaşayabilir.
Bütün bunların ve yoğun hormon faaliyetinin sonucunda gece kabusları başlar.

Hamileliğin başlamasıyla beraber anne adayının salgıladığı östogen ve progesteron hormonlarında inanılmaz artışlar oluyor ve bazı uzmanlara göre bu hormonlar
kadınların uyku düzenini ve kalitesini etkiliyor.

Bilindiği gibi anne adayı hamileliğin ilk üç ayının sonundan itibaren ciddi fiziksel değişiklikler yaşamaya başlıyor.
Hızla kilo alan ve bedensel olarak değişen kadın,karnında büyüten bebeğin ağırlığıyla çok sık mide sorunları yaşıyor,yine sıklıkla tuvalete gitme ihtiyacı duyuyor.

Anne adayının psikolojik yapısı ile,Bebekle ilgili endişeleri yoğunluğu ile,Yaşanılan aile ortamı ve bulunulan çevre ile, yakından ilişkisi olduğu unutulmamalıdır.
Kötü rüya görmek ve olumsuz düşüncelere kapılmak aslında bir ölçüde normal karşılanmalıdır ve sadece hamilelik dönemiyle sınırlı olduğu bilinmelidir.
Yine de bu sıkıntılı sorunla başa çıkmak için yapılabilecek bazı şeyler var.
Özellikle en büyük görev anne adayının yakınlarına düşüyor.her konuyu kafanıza TAKMAYIN....

Yatmadan önce Dua okumak, Dua etmek,odayı mutlaka havalandırmak,Olumlu,mutlu düşünmek, akşamları ılık duş almak çok rahatlatıcı olacak ve anne adayının daha derin ve sağlıklı uyku uyumasını kolaylaştıracaktır.
selametle..

Sen de Kendine çok iyi Bak!! selametle..

Aknci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada deprem görmek

Merhabalar, çok ciddi problemlerden çıktım, hayatım boyunca da şükürler olsun en kotu günümüze tabii ki ama yolunda gitmedi. Son olarak kendime bir firma kurdum ve suan iyi gidiyor. Çok etkisinde kaldığım bir rüyamı paylaşmak isterim; rüyamda koy gibi bir yerde güneşli ilken hava birden çok büyük bir deprem olmaya başlıyor, deprem olmadan ben bunu hissediyorum ama yüce Allah'ın takdiri diye izlemeye başlıyorum. Yanımda hatırlamadığım biri ile bir duvarın yanındayız, duvar depremin siddeti ile üstüme yıkılıyor ilk önce olumden korkuyorum ama sonrasında içime dua ile ferahlık geliyor. Sonrası malumunuz. Yorumlar iseniz çok sevinirim. Son bir senede eşimden ayrıldım, çocuk kaybettik, akrabalarımı kaybettim, isimi kaybettim ve sonrasında kendi isimi kurdum şükürler olsun.

A

akıncı3

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda deprem oluyordu binadan çıkıyordum ve sonra ailemi kurtarmak için binaya geri girip hepsini kurtarıyordum ama bina sonradan yıkılıyordu. Anlamını çok merak ediyorum baktım ama hep kötü şeyler yazıyor.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Deprem Görmek

Selamınaleykum... dün gece görmüş olduğum rüyada ailemle köy evindeyiz ve babam bak yerden ses geliyor deprem olacak dedi. 5 saniye sonra deprem oldu. Annem ve kız kardeşim dışarı kaçtık babam da gelirken ev yıkılmaya başladı. Babamın eyvah bilincim de kapalı dediğini duydum. İçeri girmeye çalışırken ve babamın çıkmasını beklerken rüyadan uyandım. Ve bunların dışında bazı rüyalarda hüngür hüngür ağlamak deyimi vardır ya işte öyle ağlıyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah... yorumlarsanız çok sevinirim. Hayırlı günler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada Deprem Görmek

Selamınaleykum... dün gece görmüş olduğum rüyada ailemle köy evindeyiz ve babam bak yerden ses geliyor deprem olacak dedi. 5 saniye sonra deprem oldu. Annem ve kız kardeşim dışarı kaçtık babam da gelirken ev yıkılmaya başladı. Babamın eyvah bilincim de kapalı dediğini duydum. İçeri girmeye çalışırken ve babamın çıkmasını beklerken rüyadan uyandım. Ve bunların dışında bazı rüyalarda hüngür hüngür ağlamak deyimi vardır ya işte öyle ağlıyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah... yorumlarsanız çok sevinirim. Hayırlı günler.
Aleykümselam.
Rüyada köy evinde olmak, kişinin dinlenmesinin gerektiğine delalet eder.
Deprem olması, üzüntüye, zarara işarettir. Evin yıkılması çok çok büyük acılara işarettir.
Babanızın bilincinin kapanması, mevkiye işarettir.
Ağlamanız, bazen musibete bazen sevince işarettir.
Rüyanızda hayırlı kısımlar olsa bile kötü kısımlar daha ağır basıyor. Hiç hayırlı bir rüya görmemişsiniz maalesef. Dua edelim..

Üst Alt