Selamun aleyküm kardeşim. Dün gece yine karışık bir rüya gördüm ve kendim araştırdığımda birçok şeye delalet ettiğini gördüm fakat bir de size yorumlatmak istedim. Rüyam bir denizin içinde başlıyor, çok sakin dalgasız bir denizde yüzüyorum,sağ tarafta komşumun kızı gülşah ablam varmış,o tarafa doğru yüzüyorum,gülşah ablamla gülüyorum konuşuyorum,birden kendimi etrafı çevrilmiş denizde buluyorum yani havuz gibi ama denizmiş,yanımda amcamın oğulları,kuzenlerim var kalabalığız, ben yüzerken denizin altında köpekbalığına benzer bir şey görüyorum ama tam değil,sonra köpekbalığı yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başlıyo,bana dişlerini gösteriyo,korkuyorum ve amcamın oğluna sarılıyorum,beni aşağı ormanlık alana götürüp bırakıyo,orda iki tane kız arkadaşım varmış,üstümü giyiniyorum ve onlarla beraber kendimi havaalanı gibi bi yerde beklerken buluyorum,bir sürü arkadaşım var orda,beraber uçağa binmeyi bekliyoruz,konuşurken de bu hafta 4 kere uçtuk ya diyorum nedense
ve sonra birden kurs gibi bir yerdeyiz, 2 3 arkadaşım var yine,sınıf benzeri bir yerdeyiz,tanımadığım bir insan var ama öğretmenimmiş güya rüyamda,onunla konuşuyorum biraz,sonra kendimi birden evimin mutfağında buluyorum,yemek yapmışım yiyeceğiz. Rüyamın en ilginç tarafı da bu işte, genç hitler benim eşimmiş güya
dün aklımdan geçmedi,hiçbir şekilde düşünmedim ama rüyama girmiş anlamadım vallahi
hitler benim eşimmiş, masada ben,hitler,hitlerin yardımcısı ve beni her zaman kıskanan teyzemin kızı var. ben hitlere sevgi sözcükleri söylüyüroum,çok hoşuna gidiyo ama teyzemin kızı çok kıskanıyo. Böylece uyandım,çok garip bir rüyaydı size de yorumlatmak istedim,biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Allaha emanet olun...