• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada deli gomlegi giymek

Badegul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum din kardeslerim, hocalarim ve buyuklerim,

Ben 26 yasinda Almanya'da yasayan , gurbetci, bekar bir bayanim. Gecen gece soyle bir ruya gordum:

Ruyamda delirmedigim halde evime gelip bana deli gomlegi giydiriyorlar, sonra da akil hastanesine dogru goturuyorlar. Ben hic karsi koymuyorum, sakin davranislar sergiliyorum, gercekten akil hastasi olmadigimi anlasinlar diye. Beni hastaneye goturen hastabakici da bana "evet, deliye benzemiyorsunuz zaten" diyor.

Gercekten yuva kurmayi cok istedigim bir bey var. Son gunlerde acaba ona hislerimi soylesem mi diye dusunuyorum, bu ruya onunla ilgili olabilir mi acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyanız Hayrolsun
Bir kimsenin rüyada delilik hali görmesi, rüya sahibinin deliliği nisbetince eline geçecek mala delâlet eder.
Rüyada deli gömleği giydiğini görmek ;
güler yüzlü insana, iyi bir geleceğe, hünerli bir kişiye, gönül koymaya yorumlanir..

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin..diyorsaniz bir delilik yapip o insan münasip,müsait ise neden olmasin!!

'seni seviyorum' diyemediğimiz kişileri de yabancılıyoruz demektir. ya kalbimizin kapısından içeri tam girmemiştir; ya da bizi kalbinin kapısında bekletmektedir.
"kim o?" diye sorduğunda da; belki "seviyorum" yerine "aç kapını kalp evine girebilirmiyim..(Can You open your heart i'm coming home) demek; her şeyi açık edecektir...
açmak istemezse Siz de daha fazla vakit kaybetmeden baska nasip, kismet kapısına gidersiniz...
vvcc..

Akıl hastanesinde koğuşları gezen
başhekim,bir delinin oturmuş,birşeyler yazdığını gördü:
-Kolay gelsin ne yazıyorsun?
-Mektup yazıyorum efendim.
-Yaaa..Kime yazıyorsun?
-Kendime.. ve Sevdiğime..
-Peki ne yazılı mektupta??
-İlahi doktor bey,deli misiniz siz

Mektubu daha almadım ki,atmadim ki içinde ne yazdığını bileyim...

Üst Alt