Kardesim Sizde Hakli olabilirsiniz..
Lakin Yüce Allah (c.c) şöyle emrediyor: “Rabbin,
sadece kendisine kulluk etmenizi, ..Allah'a kulluktan hemen sonra ana-babaya saygı görevi gelmektedir. saygı ve iyiliği Emr ediyor..
O cc. emrediyorsa vardir bir hikmetti ve Bildigi..Bizi Bizden korumak istiyor!!
Kardesim Allah yapilanlardan habersiz oldugunu sanmayin..
Anne,Bababin gorevleri ve sorumluluklarindan hesaba cekilecegi gibi Biz Evladlarda Anne, Babamiza karsi Evladlik vazife ve gorevlerimizden Sorulacagiz..
Size Bin kere zulm edilsede Siz bir Kere bile Zulm etme gibi bir luksumuz.. yok!! Allah sabredenler ile beraberdir!!Haksizlik yapanlar ile degil..
Siz ve esiniz Size yakisan sekilde Davraninda gerisi Allah Kerim..
Allah kattinda hic bir iyilik zayii olmamistir..
gun gelir devran doner o da yaptiklarini vicdani ile anliyacaktir..
Iki Yanlis bir Dogru yapmaz..
Belki de Bu da sizin imtihaniniz..Hem cocuklariniza iyi bir ornek olmalisiniz ki yarin buyuduklerinde Sizin gibi davranabilsinler..
Siz, biz anne Hakkini ne yapsak odiyemez iken boyle dargin, KIRGIN davranarak odiyebileceginizi mi saniyorsunuz?
Rabbim Kattinda hic kimsenin HAKKI kimsenin yaninda kalmaz..
rüyaniza bir Bakin bilincalti, bu Sizi o kadar cok rahatsiz ediyorki rüyaniza bile girmis..Deger mi?
Kardesim neden annenizi karsiniza alip neden boyle Yillarca davrandigini sorup gercegi ogrenmiyorsunuz?
bazen her sey goruldugu gibi degildir..
Belki Sizin bilmediginiz veya boyle davranmasinin altinda baska bir Neden vardir!
Onu Kaybetmeden onun ile yuzlesip bu aradiginiz sorularin cevabini bulamazsaniz hayattiniz boyunca Karanlik bir tunnelde yasarsiniz..
Ibrahim Tatli sesin dedigi gibi zamaninda Okul mu vardi da biz gitmedik...
Ibrahim tatlisesi veya onun gibi insanlari yargilar iken onlar zamanindaki sart ve kosullari bilmek gerekli..
Kendim Koruyucu anneyim..Ve ilk aldigim Manevi Kizim 9 yasinda Agbiside 11 yaslarinda idi...
Afrikali somalili idiler..
Cocuk koruma servisinin alis sebebi Anne KIZININ basina kaynar su ile zorla yikamis ve basini haslamistir..
Erkegi ise basina utu firlatarak basini yarmistir..
simdi bu bir anne mi?
Yook Yaa bu bir Canavar.. cehenneme kadar yollu mu var diyelim..
Oysa Bu Bir Cennetlik insan olduugunu yillar sonra anlamistim..
Benim hayattimi degistiren ,Bana insanligimi ogretten, ilk musliman koruyucu evi acmamiza vesile olan ..
Sevgili Peygamber efendimiz sav. gonderen yine Bu Anne idi..
Bu anne Somalide baris gucleri tarafindan multeci kampinda defalarca tecavuz edilip bu iki cocukta italyan askerlerinden
olma..Ve bu sirada bu kadinin yasadiklari onun akil melekeleri yok olmus..
Yani Akil hastasi bir Anne..Cocuklari bizim koruyucu evde buyudu 18-20 yasina geldikleri an su an anneleri ile yasiyorlar..Ona Sahip cikiyorlar..
cunku biliyorlar ki..Allah cc Onlara bunu emr ediyor..
Bu cocuklari asla kin, nefret ile buyutmedim.. hep sevmeyi, affetmeyi Allah RIZASINI ogrenmeleri icin camiye gittiler..
cunku insan yuregi Rahmet, sevgi, sefkat muhabbet icin Yaratilmis..
Kin, nefret, KIZGINLIK olursa hic bir zaman tam ,kamil, huzurlu bir insan olamaz....
Kardesim dinleyin Beni Gidin anneniz ile yuzyuze konusup sizi yillarca rahatsiz eden bu davranislarin sebebini sorun..
ve Ona icinizi bosaltiktan sonra Hayattiniza huzurlu, mutlu olgun bir insan, anne olarak hayattinizi surdurun..
Bunu yapmasaniz bir gun pisman olursunuz..Bunu kendiniz icin Yapin yureginizdeki bu agirligi Kaldirin, Konusun..Allah a havale edin altinda ezilmeyin..
Kin, ofke eken Huzursuzluk, bicer!!Sevgisiz, merhametsiz insan icinde hep bir Canavar tasimaktadir!!
Hayirli gunler..