• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dağa çıkmak

behzatoğlu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dağa çıkmak nasıl yorumlanır?
Sevgili Hocam,

Öncelikle hayırlı günler. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Rüyamda ölmüş babaannem ( çok severdim. aramızda özel bir saygı ve sevgi vardı ), ben , 2 halam ve burayı tam hatırlamıyorum ama galiba halamın kızı da vardı. Hep beraber bir dağa yürüyerek çıkıyoruz (tırmanıyoruz ).
Ancak tepeye (zirveye) ben , babaannem ve halalarımdan bir tanesi varıyoruz. Diğer halam ve hala kızı geride kalıyor. Ben zirveye çıktıktan sonra az bir geri dönüp bakıyorum ama yetişemiyorlar.

Dağa hızlı adımlarla yürüyerek çok rahat çıkıyoruz. Dağa çıktığımda babaannem bana siyah bir yavru köpek veriyor. Sonra bu köpek yine dağın zirvesinde iken gri renkli bir yavru köpeğe dönüşüyor. Ben içimden inşaallah yavruları olan bir anne köpek bulurum belki o bu yavruyu kabul eder diyorum.

Dağa çıktığımızda bekliyorum zirvenin bir kısmında karlar var. Ayrıca dağın zirvesine çıktığımda 4 tane musluklu çeşme olduğunu görüyorum. (cami şadırvanlarında olduğu gibi) Dağın zirvesinde yine bir kadın vardı. Burayı tam hatırlamıyorum ama bana ve zirveye çıkan halamı göstererek sizin gibisi yok ya da sizin yaptığınızı yaptığını kimse yapmaz gibi bir cümle sarf ediyor. Uyandığımda huzurluydum. Rüyam bu kadar.
selamlar, saygılar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,Rüyanız hayr Olsun.Ya Rabbi..Ya Vedud..Ya Cami..Ya Cebbaresması hürmetine,tüm bekar kız ve erkek kardeşlerime hayırlı eş hayırlı çocuklar hayırlı yuva nasip etsin..amin..

Hayat yoluna kimler ve nasıl duygu, enerji ile çıktığınıza dikkat edin..

Rüyada dağ görmek;
genelde hayra yorulur.

Rüyada dağa tırmandığını görmek ;
Bir dağa tırmandığını gören kimse, çok büyük emek vererek, kendi gücüyle hedeflediği şeylere ulaşacak demektir.
bazı sorumluluklar veya görevler üstlenip, çaba sarfederek bunları başarıyla sonuçlandırmak olarak tabir edilir.

Genel anlamda dağa çıkmak ve tırmanmakla ilgili rüyalar, güçlenmeye, ilerlemeye, maddi ve manevi yönden kazanmaya, huzura ve mutluluğa, zorluğun arkasından gelebilecek kolaylık ve refaha, hedeflere doğru ilerlemeye işaretle tabir olunur.

"Ben içimden inşaallah yavruları olan bir anne köpek bulurum belki o bu yavruyu kabul eder diyorum."
Kendinize uygun, merhametli ,şefkatli anne olan bir hanım arayın..ki sizi olduğu gibi Kabul edebilsin..

Rüyada siyah yavru köpek görmek ;
sizden daha fazla ilgi ,sevgi bekleyen birileri var,sizinde hayalleriniz, beklentileriniz var.
rüyanız, hem sizden ilgi bekleyenlere zaman ayırırken kendiniz içinde bir şeyler yapmanız gerektiğini temsil etmektedir.

"dağın zirvesinde iken gri renkli bir yavru köpeğe dönüşüyor"
Bir geçiş dönemini ifade eder. kararsızlık, belirsizlik, endişe simgesidir. Duygusuzluğu işaret eder..
ne istediğinize karar verin artık..........

Rüyada musluk görmek;
bolluk, bereket, nasip, kısmet, sağlıklı olmak, işlerin yolunda gitmesi, her şeyin güzel ve yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada çeşme görmek;
iyiye yorumlanır, hayırlı gelişmeleri işaret eder, rüya sahibinin gösterdiği sabır ve verdiği emeklerin meyvesini alacağına, hanesine sıcaklık, bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kimseyi kınama..!Günahından..Haberin olur ama
Tövbesinden Haberin olmaz..!
Hüküm vermek ancak ALLAH'a mahsustur
selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada dağa çıkmak neye işarettir?
Bu akşam rüyamda bir yere bir kaç arkadaşımla ve kızkardeşimle geldik dolmuşla. Daha sonra bir dağ gördük oraya çıkacaktık bir kaç genç ordan çıktı, bize birşey yapacaklarından korktum, bize korkmayın dediler biz de onlarla dağa çıkmaya başladık. Uzaktan namaz kılan bir topluluk görünüyordu, biz de hızlıca dağa çıkıyoruz ben diyorum ki; bizim yaylamızda böyle yerlere çıkıyordum.

Neyse dağın yanına geldik elinizi taşa koyun siz de o topluluğun yanina geçeceksiniz dediler, elimizi taşa koyduk, biran sanki ahiret tarafına geçecek gibiydim. Sonra herşey güzel geçti aşağıya inmeye başladık ve bu kez taş olan bir yerden yukarı çıkmaya başladık, ben az daha düşecektim bizim komşumuz elimi çekip beni yukarı çekti o an şöyle bir dua ettim dedim Allah'ım ne olur kaderimdeki insanı göreyim. Daha önce tanıdığım bir adam ordan göründü komşumuz dedi beni almaya gelmiş. Bir kaç kadın yüzüme çamur yapmaya başladılar, bağırdım o adam gelip onlara kızdı kadınlar yüzüme su döktü ve uzaktan çok güzel bir deve vardı ona doğru gitmeye başladık, ona binecektik ve adamda rüyada yine gerçek hayat gibi sadece yine yardım etti, kizkardeşime dedim bak kaderini diledim ne tuhaf o çocuk geldi rüyamın anlamını çok merak ediyorum kaç defa nereye yazsam cvp yazmıyorlar birde ben dedim böyle kutsal bir yere gelmişim keşke bir eşarp ve uzun etek giyseydim.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolur inşallah. Çok güzel bir rüya. Dağa tırmanmak her zaman güzel yorumlanır.

Etrafınızda size rehberlik eden insanlara karşı endişeli olmanız, sizin biraz daha bilgi ve araştırmaya ve güvenilir insanlar edinmenize sevkedebilir.

Namaz kılan topluluk Hakk üzerine olan bir topluluk demektir. Dolayısıyla yanlış yönlendirmelerin ortasında kalsanız da size doğru yolu gösterecek rehber insanların Allah'ın izniyle var olduğunu söyleyebiliriz.

Tekrar dağa tırmanmak ise yeni zorlukların karşınıza çıkması ve siz o zorlukları da aşmanız anlamına gelir Allahualem. Kardeşinizin size ihtiyacı var demektir.

Yüzünüze atılan çamur, muhtemel bir iftira ya da kötülük ile karşı karışıyasınız demektir. Sizin arkanızda duran manevi şahsiyet bu olaya müdahale edecek demektir. Ve size çamur atanlar tekrar attıkları çamuru temizleyecekler demektir.

Herşeyi en iy bilen Allah güzel eylesin.

Üst Alt