• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çürük diş görmek

G

GAMZE YÜKSEL

Kayıtsız
Misafir
Merhaba, rüyada çürük diş görmek ne demektir? Rüyamda normal bir günde oturdum yerde bir şeyler yerken ağızıma sert parçalar geliyor elimi atıp bakayım diyorum ki çürük dişimin parçaları elime geliyor parça parça kan filan görmüyorum. Rüyayı görmeden önce gündüz nişanlımla beraberdim. Dişi çürüktü onu göstermişti. Bununla bir alakası bilinç altı olabilirmi. şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz Gamze kardesim..
"Rüyayı görmeden önce gündüz nişanlımla beraberdim. Dişi çürüktü onu göstermişti. Bununla bir alakası bilinç altı olabilirmi"
evet o olabilir..
Ruyaniza hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
Rüyada çürük diş görmek hastalık anlamı seklinde
gecici SIKINTI ile yorumlanir Allahu alem..selamet ile Hayra kalin..
ins. bir an once nisanliniz ile evlenir Huzurlu mutlu bir yuva kurarsiniz kardesim..'

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüya da çürük diş görmek

hayırlı geceler mirac kandiliniz şimdiden mubarek olsun. rüyamda dişim çürüktü aynadan bakıyordum şaşırıyordum o çürük yeri kendim temizliyordum siyah cürüğü elimle çekiyordum dişim eski haline dönüyordu büyütülcek birşey yokmuş diyorum. yaşım 20 adım büşra teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı geceler Sizin de mirac kandiliniz şimdiden mubarek olsun. rüyaniz Hayr olsun..
rüyada çürük diş görmek;
takıldığınız sıkıntan kurtulacağınızı işaret eder veya yaşanmış bir sağlık sorununuz tekrarlanacağını işaret eder ama!!velakin bu Sizin elinizde...
MUTLULUĞUN EN AZ YARISI SİZİN ELİNİZDE mutlu olmak da Stresse girmek de...
Bazen işler kötü gider;Herkesin hayatında iyi gün olur, kötü gün olur. Zor günleri atlatmak için, sorunların üstesinden gelebilmek için,
insanın psikolojisinin de buna uygun ve güçlü olması gerekir.Hayatınızda Sizi mutlu edecek yenilikler yapın..

Rüyada diş çürüğü görmek;
sağlık konusunda korku yada iş ,okul yaşamında endişe gösterir.
dişlerinin çürüdüğünü görmek, gerçek yaşamınızda sağlık veya işinizin,okulda notlar vs.tehlikede olduğunu zannettiğini gösterir.
Bu yanlış düşünceden ancak Siz kendi kendinizi kurtarabilirsiniz...
Selametle..

E

Erhan

Kayıtsız
Misafir
Selamın Aleyküm Hocam, rüyada çürük diş görmenin anlamı nedir? Ben bu sabah saat : 06.00-09.30 arası rüyamda, üst çene sağ taraf en arka agrıyan dişim ile uğraşırım, temizlemeye çalışırım, sonra elimi çekerim ve hemen akabinde birden o tek diş sağ elime kırılarak düşer ve kırılarak elime gelen dişi kontrol ettiğimde ise, diş üzerinde çürük olduğunu tespit ederim ve iyi oldu derim ancak, dilimle kontrol ettiğimde kırılan diş kökünde sanki bir küçük parça kalır ve bende yine kalan parça önemli değil, ileride zaten alışırım veya çok sıkıntı ederse ameliyat olurum, ama çürük dişin kırılıp düşmesi iyi oldu derim. Hocam cevaplarsanız saygılarımla.

Üst Alt