• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cüce görmek

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
402
Tepkime puanı
26
Selamunaleyküm Gönül Dostum, rüyamda cüce gördüm.
Eski ilkokulumdayım rüyada ama orda egitim gorme amacim yok sadece ordayim, binadayim. Yanimda iki kişi var bir şey arıyorlar yol gösteriyorum, onlara burayı çok iyi bilirim 8 sene burda okudum diyorum. Bir odaya geliyoruz ama önümüzdeki biri ihanet edip direk odaya giriyor ve bende hemen o girince kapıya bastırıyorum zar zor acıyorum, işin ilginç tarafı karşımda bir cüce var hayatım boyunca böyle kuvvetli bir cüce görmedim ittim ittim zar zor ittim. Allah'a hamd olsun kuvvetli bir insanım bir cücede nasıl böyle kuvvet var anlamadım sonra yine geldi ama bu sefer daha ilginç bir şey oldu bu sefer itmedim, cüceyi alıp duvara fırlattım ve fırlattıktan sonra her seferinde top gibi gidip gelmeye başladı kafasını vuruyorum geliyor. Yanındakine şöyle söyledim, eğer burda ne olduğunu söylemezsen bak bunun kafasını patlatırım o ise baktı bir oda açtı. Allahualem sanki bir şey saklamışlardı, ama bir şey göremedim.

Selam ve dua ile.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada cüce birini görmek ;
yakın çevrenizle birtakım sorunlarla karşı karşıya kalmak,günlük yaşamda taşımakta olduğunuz ağır yük altında ezildiğinizi, yaşamın zorluklarıyla baş etmekte zorlandığınızı simgeler...

Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen cevizin hepsini kabuk zanneder.
Gazâli

Anladım ve öğrendim ki, iç dünyamda denge kuramazsam , dışta dengem bozulup deprasyona girebiliyorum.. Cümle kulların ile birlikte, ruh,akıl, vicdan,bedenim ile dengede olayım, dengede kalayım ve dengede olunmasına katkıda bulunayım, ne olur Allah'ım.
selametle..
 
Üst Alt