• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Çorba Pişirmek

yorgun kalbim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
8 Mart 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Rüyada çorba pişirmek, rüyada çorba pişirdiğini görmek, ruyada corba yapmak.
Selamun Aleyküm. Sevdiğim kişi _ bir sene ayrı kalıp yedi ay önce tekrar görüşmeye başladığım kişi _ eve geliyor ve benden kendisine çorba pişirmemi istiyor. Telaşlı bir hali var. Ben de ona, hazırda yemek olduğunu ve onun için biraz ayırdığımı söylüyorum. O , yine ısrar ediyor çorba yapmam için. Ben de, ocağın başına geçip, bir tencere çorba pişiriyorum. Çorbanın türünü bilmiyorum. Ama, ocağın başında, karıştıra karıştıra pişiriyorum. Güzel görünümlü bir çorba. O sırada, o da balkona çıkıyor ve karşı balkonda bir kadınla bir şeyler konuşuyor. Ben içimden kızıyorum. Kendi kendime '' ne yapıyor bu adam diyorum. Bir de bana söyler kimseye söyleme ilişkimizi diye ama kendi tanımadığı kadına anlatıyor '' diyorum. Allah hayırlara denk getirir inşallah. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah'a emanet olun.

Rüyamı, yılbaşından bir gece önce gördüm. Ve bu rüyanın ardından, bazı olaylar yaşadım. Yaşadığım olaylarla gördüğümün rüyanın bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
amaa Unutmayalım ki, bir ilişki nasıl başlarsa öyle de devam eder, her şey başlangıç enerjisinde,
Bir şey nasıl başlarsa genellikle öyle de devam eder.Çatlak hangi yönde başlarsa o yönde ilerler..
mesela Bir insan güne nasıl başlarsa, genellikle geceye kadar öyle devam eder derler..........

Ben bunu bilemem!! ama bildiğim En güzel dost Allah (c.c.) tır. O ne güzel vekildir. Bütün aşklar fani dir, gelir geçer!!
Güzellik de öyledir. Malımız, evlatlarımız, Sevdiğim kişi ömrümüz..hiç biri bize ait değil, Rabbimizin bizlere emanetidir.
Elbet emanetlerini geri alacaktır. Bir sınavda olduğumuzu unutma kardeşim, sabırlı ol, doğru bildiğin yoldan ayrılma sakın.

Önce Oku Sonra Düşün, sonra taşın güven yoksa zordur İşinHayatını daha da zorlaştırma!!

Bildiğiniz gibi bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, cinsiyet, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz, beklentileriniz ve sevinçleriniz ile
rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte yorumlanmalidir..

Rüyada çorba görmek;
Ruhsal hastalık ,sağlık, sıhhat, iyileşme , şifa bulma anlamlarını taşır.

Rüyada çorba içtiğini görmek;
kişi için umutlarına sağlık, sıhhate kavuşacak demektir.

Rüyasında çorba pişirdiğini görmek;
Rahat ,lezzetli ve uyumlu ,huzurlu bir hayat istiyorsaniz O çorbaya neler ekleyebileceğinize dikkat edin anlamına gelir.

Aşk ,Hayat bir çorba gibi,bu kadar karmaşıkken,siz daha fazla karıştıra karıştıra pişirmeyin...yoksa kalbiniz yorulur...
Allah'a emanet olun. selametle..
 

yorgun kalbim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
8 Mart 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Selamun aleyküm . Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum Gönül Sızım. Zaman ayırdığınız için Allah razı olsun.
 
Üst Alt