• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çocuklar görmek

glzn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,rüyamda evimde oturuyorum(kendi evimmiş ancak şu anki evim değil) Sonra pencereden arka arkaya beş altı tane uçağın çok enginden geldiğini farkediyorum, hemen balkona çıkıyorum uçağın en öndeki çok yakından üstümüzden geçerken altı açılıp yüzlerce kuş çıkıyor uçuyor, çok şaşırıyorum. Sonra önüme bir bakıyorum, üç tane dört beş yaşlarında erkek çocuğu var, esmerler üçü de. İçimden diyorum ki galiba ben evlatlık edindim diyorum sarılıyorum, seviyorum çocukları, onlar da çok masum ifadesiz bir şekilde bana bakıyorlar ve uyanıyorum.
Yorumlarsanız çok sevinirim,çok teşekkürler ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar rüyaniz Hayr olsun inş.
Bir kimsenin rüyada çocuklar görmesi; sevince işaret eder.rüyanın görüldüğü eve rızık ve bereket yağacağına işaret eder.
Haberler,haberler olumlu güzel haberler...hayırlı bir iş olsa da acele etmeyiniz..

Dereyi görmeden paçaları sıvamayin!!dere bir işi, ameli temsil eder. paçayı sıvayan zatı muhterem de aceleci, fevri tavırlarıyla dikkati çekmektedir..
emin olmadan, olay kesinleşmeden sevinmek, ona göre planlar yapmak hayal kırıklığı yaşatır...
Her şeyin bir zamanı, gökler altında her işin bir vakti var..yeter ki vakti geldiğinde Siz Ruhen HAZIR olun...
Selametle...

Üst Alt