• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çocuğunun olduğunu görmek

Hilaliiahmer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam selamun aleyküm bu aralar sürekli ruyalar görüyorum ve yakınlarımda beni ruyalarında görüyorlar ve hep mesaj içerikli sanki. Sizden kıymetli yorumlarınızı rica edeceğim bu kez benim değilde beni gördükleri ruyalar için.

Bundan 1.5 sene önce yakın bir arkadaşım benden çocuğu olduğunu ve benim üzgün bi halde evlerinde çocuk kucağımda oturduğumu görüyor. Daha sonra o arkadaşımla sözlendik yaklaşık bi sene oldu. Yakın zamanlarda da bir sürü sıkıntılı günlerimiz oldu..

Dün gecede ev arkadaşım benim sözlümü bir otobüs durağında yanında 3 4 yaşlarında biri kız diğeri erkek iki çocukla görüyor. Sözlüm çocuklarla birlikte otobüse biniyor, arkadaşımın ne oldu hayırdır çocuklar sana mı kaldı diye sorması üzerine, boşver ya sorma vs. diye cevap verip çok asık bi yüzle yola çıkıyo ve arkadaşımla birlikte kurak tek tük evlerin olduğu bir yerde iniyorlar arkadaşım erkek çocuğunu kucaklayıp indiriyo otobüsten ve yolları ayrılıyo.

Nedir tüm bunlardan almam gereken ders, yoksa sadece bilinçaltı mı iyice tereddüte düştüm acaba evliliğimiz hayırlı olmayacak mı bizim. Çok inanarak çıktık yola halbu ki?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim ve HAYIRLI Cumalar..
Hayirdir insallah...
kardesim bu konularin ayrintisini yazarmisiniz yanlis anlayip yorumlamaktan cekiniyorum...biraz kafam karisik..

"Bundan 1.5 sene önce yakın bir arkadaşım benden çocuğu olduğunu ve benim üzgün bi halde evlerinde çocuk kucağımda oturduğumu görüyor. Daha sonra o arkadaşımla sözlendik yaklaşık bi sene oldu. Yakın zamanlarda da bir sürü sıkıntılı günlerimiz oldu."

simdi ruyanizda gordugunuz bu kisi ile mi gercek hayatta mi sözlendiniz?
ve kucaginizdaki cocuk kiz mi erkek mi?

Hilaliiahmer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı cumalar hocam amin inşallah. Bu ruyamı gören arkadaşımla sözlendik ve biz tabi görüşmeye başladıktan sonra anlattı bana yakın arkadaştık yani bu ruyayı gördüğünde. Çocuk erkekmiş ve ben bihayli üzgünmüşüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kardesim biliyorsunuz sadece ruyalarinizin yorumunu yapmiyorum ayni zamanda ruyayi goren kisinin ruh halini ve bilincalti mana alemindeki yansimasindan da ruyayi anlamaniz icin vicdan aynasindan da Allah-in izni ile yansitmaya calisiyorum..
Sizi o rah. babaniz hakkindaki ruyanizdan da hatirliyorum..
siz bir sekilde bir sebep ile ufak bir deprasyon stress , manevi, duygu boslugu yasiyorsunuz sanki...
bu cocuklar sizin icinizde ki cocugun agladigini, bir cikis yolu aradigini, sevgi, ilgi, guven sorunu yasadiginizdan dolayi bir celiski icindesiniz.. ve cevrenizde Sizin dost sandiginiz bazi nefis hased insanlari bu halinizden yararlanip sizi en zayif noktanizdan evhami suizan ile bazi dikenleri sokusturmaya calisiyorlar dikkatli olun...

İnsanlara daima güzel düşünme tavsiye edilmelidir. Çünkü güzel düşünen güzel görür,
iyi ve güzeli gören de hayatından lezzet alır.
İyilikteki kötüye takılan da kötü görür, kötü düşünür;
vesvese ve evham içinde şüpheci bir hayatla hayatını kendine de,
çevresine de sevdiklerine de zindan eder.

Hilaliiahmer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı cumalar hocam. Evet ruyayı gören arkadaşımla sözlendik tabi biz görüşmeye başladıktan sonra bana anlattı ruyasını çekinmiş tabi arkadaşken anlatmaya. Çocuk erkekmiş ve ben bi hayli üzgünmüşüm.

Hilaliiahmer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam yalnız nasıl davranacağım konusunda tereddütlüyüm açıkçası bazen bazı nedenler görüp kesinlikle yapamam dediğim insanla söz verdiğim için ve çok sevdiğim için çıktım yola. Bilemiyorum.. İstihareye mi yatmalıyım. Nedir tavsiyeniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tmm anladim sözlendiniz peki ne zaman evlenmeyi dusunuyorsunuz..
kardesim bu evlilik isini 2,3 sene uzatirsaniz pek hayirli olmaz..olmiyacak.. cunku etrafinizda kiinsanlar bir hayli olumsuz, negatif ve inancli olani az.. yani korkum fitne tohumlarinin atilmasi..
kardesim aklinizi, mantiginizi kullanin olcun, bicin iyi kotu taraflarinin muhasebesini yapin...
baktiniz karar veremiyorsunuz o zaman ins. istihare kilip hakkinizda hayirli olup olmadigina karar verirsiniz..
ama ilk once siz bir sakinlesip saglikli dusunebilmeniz icin biraz zamana ihtiyaciniz var sanki.. selamet ile Hayra kalin...
erkek cocugu mutluluk, bereket ayni zamanda ilk baslarda gecici SIKINTIDir...

Hilaliiahmer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Okulum var hocam benim ondan ötürü önümüzde en az 2 3 sene gibi bir zaman var. Sözlümün annesi bir düzenimiz olmadan evlilik istemiyor. Bende uzatılmasından rahatsızım açıkçası ama elim kolum da bağlı. İnşallah mevlâ doğru yolu gösterecektir. Ona sığınmaktan başka mecalim yok, mantık nerede bilemiyorum açıkçası. Allahım razı olsun sizden ve sevdiklerinizden. Selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Üst Alt