• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ceset görmek

galipburak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam merhabalar arkadaşım bi rüya görmüş hayırdır İnşaallah. Ben 10 yıllık dostuyum. Rüyada abisi ben ve kendisini böyle değişik bi apartmanda anlatıyor, garip ıssız bi yer ve yerde 5-6 tane ceset olduğunu söylüyor yerde yatanlardan birinin de görmemiş ama kardeşi olduğunu söylüyor, yüzünü görmemiş. Çoğunluğu erkekti diyor cesetlerin. Şimdiden cevaplarınızdan dolayı Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Cenab-ı Allah (c.c) Rüyanızı Hayırlara Vesile Etsin İnşallah.
Rüyada ceset görmek; isledigi bir günahin,hatanin pismanligini duymaya isarettir.
ayrica Rüyada ceset görmek artık kullanmadığınız ve körelmiş bir yanınızı işaret etmektedir.

Vicdan Allah'ın tatlı fısıltısıdır.bu fısıltı akılla ve vicdan arasında tartışma yaratır.eger biz yüreğimizin diliyle konuşmaya alışmışsak
hiç düşünmeden fısıltıya vicdanımızla icabet ederiz ammaaaa vicdan aklı ikna edemezse ki nefste ordan sataşır durmaz...
iç dünyanda ki mahkemedir vicdân ın ,sorgularsın kendini kaçamaz sınki salıvermez seni hükmü verir sâna rağmen sâna öfkelenir vize vermez yaptıklarına ,
âğlatmazsa bile sızlatır yüreciğini..
Hayirli geceler..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ceset görmek.

Merhaba. Nasılsınız?Sizinle bi rüyamı paylaşmak istiyorum.
Rüyamda bi kamyonda tabutda ceset vardı. Tabutun üstü yoktu. Ceset sankı mavi bi şeye sarılmışdı. 2 tane sınıf arkadaşım tabutun diğer ucundan,bende tek başıma diper ucundan kaldırıp indiriyoruz. Yrşillik bi yere koyuyoruz. Ben sınıf arkadaşlarıma cesed kıbleye taeaf durmalı diyorum. O yöne koyuyoruz. Amma cesedin bedeni başka tarafa duruyordu. Sınıf arkadaşlarım giderken" durun,tam düzeltmedik" diyorum.Onlarda "bi şey olmaz." diyip gidiyorlar. Bende cesetden korkduğum için "durun,brnşde bekleyin" diyip yanlarına gidiyorum. Cesedin ailesini görüyorum. Karısı kendi-kendine içinden konuşuyor,diğer çocuklatı ise küçük olduğunda ne olduğunu anlamıyorlardı. Sonra aradan seneler geçmişdi. Kadın başka biriyle evlenmiş,her şeyin iyi olduğunu,lakin eski kocasını özlediyini söylüyordu.

Bi de ben şu ailenin evinde 40 yaşımdaydım,sevdiyimle evliydim,çocuklarımız vardı. Sonra ölüyordum. Ve o zaman uyandım.

Lütfen,zahmet olmazsa yorumlar mısınız?Şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz Hamd olsun iyiyim.. Hayat Yolunda Kader ve kismet ve sebeplerin olusturdugu Hayat Yolunda yurumekteyiz..
Rüyada kamyon görmek, Gam,keder, yük, üzülmek ve kaygılanmak anlamına gelir...
Olumsuzluklar, sıkıntıların altinda her zaman aslinda bir nimet ve hikmet vardir...
Rüyada ceset görmek; isledigi bir günahin,hatanin pismanligini duymaya isarettir.
ayrica Rüyada ceset görmek artık kullanmadığınız ve körelmiş bir yanınızı işaret etmektedir...belkide vicdanimiz belkide benciligimiz
ve bu gunlerdeki stress ve gerginlikten dolayi sevdiklerimizi ihmal etmemiz yonumuzu de isaret eder...

Bir terslikle karşılaştığımızda, “bu problemden ne öğrenebilirim ki, bir daha karşıma çıkmasın?...
Bu soru ile hem problemden kurtulabilir, hem de bir daha karşınıza çıkmasını engelleyebilirsiniz.

İnsanlar güneş doğup batıncaya kadar yaşıyorlardı hayatı.
Bir daha hiç olmayacakmış gibi dolu ve anlamlı.
Derken zaman diye üç parçalı bir şey icat etti insan.
Bir parçasına dün dedi, diğer parçasına bugün, öteki parçasına da yarın.
Sonra fesat karıştı zamana ve insan bugünü unuttu.
Dünü düşünüp pişman oldu, yarını düşünüp telaşlandı; ama işin ilginç tarafı
tüm telaş ve pişmanlıkları güneş doğup batıncaya kadar yaşadı.
Oysa yarın, bugüne dün diyor, dünde bu gün için yarın diyordu.
Bir türlü beceremedi. Bir eliyle yarına, diğer eliyle düne yapıştı.
Bu günü eline yüzüne bulaştırdı... Mutsuz oldu insan.
Ve ne gariptir ki yarının telaşı da, dünün pişmanlığını da hep bugün yaşadı;
ama bugünü hiç yaşayamadı...
Hayirli gunler..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. Kucak dolusu sevgiler. ❤❤❤

Altinserce

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi günler. Rüyamda ben ve iki adam bir bahçe gibi toprak bir alanda kazi yapiyoruz ve topraktan çürümüş cesetler cikariyoruz ama çok normal karsiliyoruz cikarip biraz bakip devam ediyoruz. Bir kaç tane boyle çürümüş ceset cikarip onlar hakkında sohbet ediyoruz. Şimdiden teşekkürler hayirli gunler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler. Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bir yeri kazdığını görmeniz;
zor ve çok mücadele etmeniz gereken bir hayatın Allahu Alem sizi beklediğine işaret eder..

Rüyada ceset görmek;
görülen cesedin türüne, durumuna göre yorumlanmakla birlikte genel olarak hayatta artık kullanmadığınız ve körelmiş bir yanınızı,duygunuzu işaret eder.

Rüya da çürümüş ceset,görmek;
hayatınızda ele alınması gereken, dikkat gerektiren bir duruma işarettir. Bu rüya esas olarak hayatınızda çok şey almak, elde etmek değil,
gerekli ve yararlı olanları almak gerektiğine dikkat çeker...

Hayattinizdaki gereksiz şeyleri atın ki Gerekli olan şeylere yer açılsın!! Gereksiz şeyler için zamanınızı ve enerjinizi ve kendinizi boşa harcamayın...

B

babacan

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Ceset Görmek

Merhabalar,
Ben rüyamda çürümüş (Yanmış gibi kapkara) bir cesedi üstü açık bir tabutta gördüm. Bu ceset godaman birinin karısına aitmiş. Çürümüş bir vaziyette tabuttan çıkmaya çalışıyor. Ben de kefen parçalarıylla ve başka şeylerle üzerini örtüp cesedin çıkmasına mani olmak istiyorum. Sizce bu ne anlama gelir. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler.

Elifirem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada ceset görmek

Merhaba hocam. Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. Ruyamda yurdumun yolunda yerin altına saklanmış sekilde cesetler gordum. Cesetler bavulların içindeydi. Ceset ne anlama geliyor ?

Z

zeyde

Kayıtsız
Misafir
Çürümüş ceset ve sığ mezar

Merhabalar,

Benim kardeşim cezaevinde ve ben rüyamda onun mezarını görüyorum,üstü açılmış sığ bir mezar. Cesedi kefen içerisinde ama çürümüş,ıslak bir şekilde. Mezarı açık kalmasın diye ve cesed çok küçülmüş olduğundan elime yeşil çam dalları alıp sağına soluna yerleştirmeye çalışıyorum ve mezarı düzeltmeye uğraşıyorum. Bunu yaparken cesedini elimle torba gibi kaldırıp kenara alıyorum. Rüyadan çok etkilendim. Cezaevi haberini aldığım hafta içinde rüyamda onun ölüm haberini duyup ağlıyorum , ağlayarak uyandım ve saatlerce kendime gelemedim. Her hafta öldüğünü görüyorum. Bunun manası nedir, yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun .

Üst Alt