• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çay ikram etmek

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çay görmek, çay ikram etmek ne demektir?
Selamün aleyküm ablacım bugün bir rüya gördüm Rabbim hayırlara getirsin inşallah.

Abla rüyamda bir evdeyiz, tam hatırlayamıyorum ama 1 tepsi çay var. Bu çayları ben mi ikram ediyorum yoksa başkası mı ikram ediyor tam hatırlamıyorum sonra uyandım tabiri nedir ablacım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada çay görmek, çay ikram etmek

Aleykümselam, Rüyalar içimizdeki bir mürebbi bize sürekli uyarılar vererek, sürekli ilham vererek.. Hadis-i Şerif'te Efendimiz, 'Vahiy müessesesi kapanmıştır ama sadık salih rüyalar vardır "buyuruyor..

Rüyalara Eğer ibret gözüyle bakarsak ders alırsak ,alabilirsek... Ama biz rüyayı kendi kafamıza göre yorumlarsak o rüyanın anlamını bozabiliriz.

Her insan rüyalar vasıtası ile, can'ıyla bağlantı halinde. Eğer biraz tefekkür ederse bir bakıyor ki Rüyası bir davranışı ile , vicdanı ile ilgili uyarıları, düzeltmeleri gelmiş.
her Rüyanin cevabıda Yorumu kendi yaşantınız içinde olduğunu unutmayınız

Rüyada görülen her şeyin illa bir karşılığı olması da gerekmediği gibi her görülenden etkilenmek ve sıkıntılı hallere düşmek yersizdir.
hayırlara vesile olsun diyerek gerçekleşecek her olayın Allah’ın izniyle olduğunu düşünmek hepimiz için yeterli olacaktır.

Rüyada çay görmek;
huzur, mutluluk, paylaşma, sosyal iletişim, muhabbet yeni dostluklar ifade eder.

Rüyada çay içmek, çay içtiğini görmek ;
zihnen yorgun olduğunuzu, rahatlama ihtiyacınızı simgeler.

Rüyada çay ikram ettiğini, çay ısmarladığını görmek;
bu rüya manevi rehberlik ve öğretmen göstergesidir...aile ilşkilerinizdeki uyumu, stress ve sinirinize dikkat edin insanlara sevgi ikram edin ki sevgi ikram edilesiniz.. selametle..

Üst Alt