• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çamur görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Din ve mala, işi toprakla ilgili olan kimse için kazanca, Çamur yemek mal biriktirmeye.

Bulamaç çamurla evini sıvadığını görmek salih kul olmaya, Çamurla Kabe duvarını sıvamak hacca gitmeye, Peygamberimizin (s.a.v.) kabrini sıvadığını görmek O'nu ziyarettle birlikte haccetmeye, cami sıvamak islamiyete hizmetle şeref ve ecir kazanmaya, Sulu çamurda yürümek üzüntü ve kedere düşmeye, Sulu çamur kötü ahlaklı kadına, düşmanlık ve sıkıntıya, borca ırz ve namuş hakkında söz söylemeye, Kuru çamur görmek rızka,Hastanın çamur görmesi vefat etmesine, Çamur karan birini görmek üzüntüye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Balçık, Kerpiç.)

Bir kimsenin rüyada çamur görmesi; hastalık, acı haber ve üzüntü ile yorumlanır. Rüyanızda kırmızı çamur görmeniz; bir yolculuğa çıkacağınıza, rüyanızda sarı çamur görmeniz; bir hastalığa yakalanacağınıza veya acı bir haber alacağınıza, rüyanızda siyah çamur görmeniz; keder ve üzüntüye maruz kalacağınıza işaretle yorumlanır. Kişinin rüyasında beyaz çamur görmesi; o kişinin menfaat elde edeceğine, hulâsa rüyada çamur görülmesi; rengi ne olursa olsun iyiye alâmet değildir.

Rüyanızda çamur içinde yüzdüğünüzü görmeniz; kötülük veya kedere ya da sıkıntıya veyahut da iyi olmayan şeylere, rüyanızda elbisenizde çamur görmeniz; yine kedere, üzüntüye ve sıkıntıya maruz kalınacağına, rüyanızda çamur içinde yattığınızı görmeniz; keder ve ölüme yorumlanır.

Rüyanızda çamur içinden çıktığınızı görmeniz; keder, hastalık ve sıkıntılarınızdan kurtulup, ferah ve sevince kavuşacağınıza delaletle tabir olunur. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Rüyada çamur görülmesi; hastalık ve zilletle tabir edilir.

Rüyasında çamur yaptığını gören kimsenin bu rüyası hayırla yorumlanır. Kişinin rüyasında çamurdan bir bina yaptığını görmesi; o kimsenin imanlı ve dindar olduğuna delalet eder. Bir kimsenin rüyasında Hz. Peygamber (a.s.)'in kabrini çamurla sıvadığını görmesi; o kimsenin hacca gideceğine, rüyasında yaş çamurla evini sıvadığını gören kimsenin, salih bir kimse olduğuna, rüyasında çamura girdiğini ve üzerine çamur sürdüğünü görmesi o kimsenin hasta veya perişan olacağına yorumlanır.

Kişinin rüyasında katı veya kuru çamur görmesi; o kimsenin para cinsinden bir mala kavuşacağına, rüyasında yaş çamur gören kimsenin; bozuk olan durumunu düzelteceğine delalet eder.

Hasta olan bir kimsenin rüyasında çamur görmesi; onun öleceğine işaretle yorumlanır. Bir başka tabire göre: Rüyada çamur görülmesi; para ile tabir edilir.

Bir kimsenin rüyasında sokakta yürürken üzerine çamur sıçradığını görmesi; o kimsenin yeni bir iş sahibi olacağına, kişinin rüyasında bir çamura düştüğünü görmesi; o kimsenin hiç beklemediği bir mirasa konacağına, kişinin rüyasında çamur içinde bir şey bulduğunu görmesi; piyango ve benzeri bir şeyden eline para geçeceğine işaretle tabir olunur.

Bir kimsenin rüyasında yağmur yağmasından dolayı çamur görmesi; pek hayra alâmet sayılmaz.

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada camur görmek

Selamünaleyküm kardesim,

Rüyamda eski esim ile birlikte cocuklugumun gectigi okulumun etrafindaki bos arazide telasla yürüyorduk, bir yere yetisecekmisiz, kizimizi okulda birakmisiz bir gösteri icin ama bir yandanda cok tedirgin oluyoruz, okula geri dönmek istiyoruz , derken yagmur yagmaya ve yollar camura dönüsmeye basladi , eger eski esim ile o yolu devam edersem bir türlü kurtulamayacagimi anliyorum ve hizla onun yanindan ayriliyorum, zorda olsa kizimin okuluna ulastim ve yaninda kalip onu okul gösterisinde seyretmeyi basardim.

Emeginiz icin ALLAH razi olsun ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
Dün babalar günü idi… belkide biraz da bundan etkilenmis olmayasiniz...
Her rüyanin bir maddi birde manevi yönü vardir...eski eşinizden ayrıldıniz;doğrumu,yanlışmı yaptım bilmiyorum diye aklinizdan gecerse
Rabbim her seyin en iyisini bilir ama bu ruyaniza binaen onun ile hiçbir yere varamazdıniz!!!
çamur; keder, hastalık, sıkıntı ve iftiradir..hulâsa rüyada çamur görülmesi; rengi ne olursa olsun iyiye alâmet değildir.
Bir kimsenin rüyasında yağmur yağmasından dolayı çamur görmesi; pek hayra alâmet sayılmaz...çamur at izi kalsın..
Rüyada çamurda yürümek, çamurlu yolda yürüdüğünü görmek bir durum, sorun veya ilişkinin sizi üzdüğünü ifade eder..

Rüyada çamur görmek bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir .

Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer. Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına Tedbir ve Temkin Ya Hu...
Bu çamur balçıksa sıkıntı artacaktır. Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir.

ALLAHIM Bedduadan kötü söz ve davranışlardan, kötü bakışlardan ve zanlardan
sana sığınırız Bizi gıybetten ve iftiradan koru. Bizi senin dostlarınla DOST kıl.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razi olsun kardesim, rüyalarim o kadar acikki aslinda, inanin size yazmadan önce yani daha dogrusu rüyami sizinle paylasmak icin yazarken rüyami tane tane animsiyor ve anlamlandirabiliyorum, Türkiyeye dönüs kararim netlestikce ve finale yaklastikca korkularim giderek artmaya basladi ve uzun zamandir hayatim felc oldu...
bir yandan annem diger yanda hayatimi birlestirmek istedigim kisi, diger yandan kizim ve en sonda eski esim...
ona karsi haksizlikmi ettim yada kizima haksizlikmi ediyorum, annem ikinci evliligimi onaylamaktan yana degil öte yandan bana umut baglayan kisi tam bir karmasa kardesim, insan kendi eliyle kendini ucurumdan atabiliyormus bununla yüzlesmekten yoruldugum icin bedenim tükenmeye basladi. kimseyi kirmak istemiyorum kirdiklarim cahillik dönemimde idi simdi kul hakkini biliyorum bilmeye calisiyorum, bunu bile bile bir hata daha yapmak beni müthis korkutuyor, rüyalarim yol haritam tabi anladigim sürece, ne yazikki anlamiyorum yada anlamak istemiyorum, RABBIME dua ettim bana rüyalar ile yolumu göster hamd olsun gösteriyor, ikinci kez evlilik benim icin hayirli degilse rüyamda bana SIKINTI ver demistim o günden sonra hicte hayirli seyler göremez oldum kardesim. dua ile ayakta durmaya calisiyorum. ALLAH'a emanet olasin kardesim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden kardesim evet ruyalariniz cok acik bir sekilde ..
Kiziniz icin orada kalirsaniz eski eşinize SAKIN guvenmeyin..
Onun ipi ile kuyuya inilmez ve hic bir yere varamazsiniz!!!

Anneniz icin Ana Vatana giderseniz Orda da Ondan rahat edebileceginizi pek sanmiyorum!!
cunku O halen iplerin onda oldugunu saniyor...
Orada KIZINIZ icin kalirsaniz...
oyle bir ortamda KIZ cocugunu Babasiz buyutmek hic de kolay olmiyacak!!

Hayattinizi birlestirmeye planladiginiz kisi iyi ,guvenilir, guclu ve Sizi gercekten Seviyor ise..bir cok girdap ve zorluklardan sonra ins. her seye Yeniden basliyabilirsiniz...
Rabbim Hakkınizda Hayırlı Olani nasip etsin ins..

ama madem ki bir karar verdiniz Kaderde Ana Vatana yolculuk var.. buda Kaderinizin bir parcasi.. gidin..
Rabbim yollunu ve bahtinizi acik etsin...Allah cc. her daim mazlum ve garipler ile dir!!
icimde oyle bir his var ki Sizin bana yazdiginiz ilk ruyayi hic unutmadim...
bu yolculuk Size gelecek icin cok ciddi bir karar vermenizi sagliyacak!!!
Hayat Yolunda ,Kaderin karşınıza çıkardığı değişikliklere direnmek yerine Kaderiniz ile beraber AKIN!!
"su akar yolunu bulur" eğer Rabbine inanır,guvenir
Tutunur Kaderine kabul bırakırsan ..anca Huzura varirsin...

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/25556-ruyada-gokyuzunde-uctugunu-gormek.html

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
beni gene aglattin kardesim süzlerindeki incelik ile, hayatimdaki kisi güven ve sevgi konusunda hamd olsun hic acabam yok, fakat hersey herkes öyle cok üstüme geliyorki , ki bu dahada articak türkiyede yanlis bir karar almaktan endiseliyim, bazen diyorum isyan degil ama, dünyadan fazladan yer kapliyorum mantigimi kullanamiyorum son zamanlarda, bir et yigini sadece ötesi yok, ALLAH rizasi icin ne yapiyorsun diye soruyorum kendime hic... aslinda hata nerede basladi kardesim biliyormusun, benim baba ocagini terkedisimle , gerci tercih ve secme hakkim yoktu 16 yadimdaydim birilerinin kurbani oldum hepsi bu aslinda. evladim icin gerekirse ölüm pahasinada olsa onun icin en iyisi hayirlisi ne ise onu yapmaya adamisim kendimi, ve kendimi ALLAH'a teslim ettim maddi manevi herseyimi O nasil diliyorsa öyle yapsin. size cok tesekkür ederim ilac oluyorsunuz ALLAH razi olsun kardesim.

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada çamurda yürümek rüyada çamurlu yol görmek rüyada çamurlu su görmek
Selemün aleykum kardesim, rüyamda kalabalık çamurlu bir yerdeyim. Üzerim çamur olacak diye dikkatli dikkatli yürüyorum, sonra devlet büyüklerinden biri konuşma yapiyor, yolda çok bulanık çamurlu sular akıyor.Tanıdıgım biri suda yüzüyor, ben sudan da geciyorum. Eşim bana zümrüt rengarenk ,ortası kocaman taşlardan kolye takıyor. Altın zincirli kolyemde var boynumda, birbirine dolanıyor düzeltip takıyor, çok seviniyorum.
Beni bu rüya çok düşündürdü nasıl yorumlarsınız.
Selametle kalın kardeşim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Her rüyanin bir maddi birde manevi yönü ,yorumu vardir...
Rüyada çamur görmek,çamurlu yerde olmak;
bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir .
Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer. Rüyada çamur bir ikazdır haal ve Davranışlarınıza dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına Tedbir ve Temkin Ya Hu...

Rüyada temiz, durgun ve berrak su görmek manevi olarak olgunluğu ifade eder. Berrak su berraklığı, yüceligi, huzuru, tazelenmeyi ve gençleşmeyi ifade eder.
Rüyada bulanık su görmek, içmek ya da yüzmek hastalık habercisi olarak yorumlanır..

rüyada Gerdanlık görmek,takmak:
kadın için kocaya, koca için kadına, Gerdanlık takmak mülke, çocuğa kavuşmaya ve emanete, Gerdanlık görmek kadın isin sevinç ve bezeğe, erkek için eşinden göreceği sevgiye,yaşamında büyük, sürpriz ve olumlu gelişmeler olacağına rivayet edilir.selametle..

cansuu54

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm. Ben rüyamda başka birinin çamura düştüğünü gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam rüyaniz Hayr Olsun
rüyada başka birinin çamura düştüğünü görmek;
Rüyada çamur görmek hastalık ve zillete düşmeye tabir olunur. çamura düşen kimsenin zillete düşmesine alamettir..

bu Sizi de kapsar..bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir .
Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer. Rüyada çamur bir ikazdır haal ve Davranışlarınıza dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına Tedbir ve Temkin Ya Hu...selametle..

suzzy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çamurlu su görmek, rüyada çamur görmek.
Merhaba, dün gece rüyamda kayınvalidem ve kayınpederimle bir yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorduk. Ama yan yana değiliz ben onlardan biraz öndeyim. Yoldan çamurlu su akıyor ama bayağı akıyor şelale gibi, çamurlu su katlana katlana gidiyor. Ben kuru yer bulup geçiyorum, fakat onlar geçemiyor geçmek için sulu çamura girmeleri gerekiyordu. Eşim bebek istiyor fakat ben onun ailesinden dolayı istemiyorum, bunu düşünerek yattım. Manasız bir rüyamıydı benim ki? Emeğinize sağlık şimdiden.
Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,Rüyaniz hayr Olsun
kayınvalidem ve kayınpederimle bir yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorduk.
Bir sağlık ,bir karar bir sorununa ,bir geçişe çare bulmaya çalışıyorsunuz ya da bir durumdan kurtulmaya...

Rüyada çamur görmek;
bir karışıklık veya peşinizi bırakmayan, yapışkan durum olduğunu gösterir.

Çamurlu yol görmek;
kimi iç temizlik gereksinimi olduğunu göstermektedir.
Rüyada çamurlu su görmek, rüyayı gören kişinin, çok sıkıntılı bir dönem geçirdiğine, yada geçireceğine yorumlanir..
Çamurlu yolda yürüdüğünü görmek;
bir durum, sorun, veya ilişkinin sizi üzdüğünü ifade eder.

Çamura batmak, çamura düşmek ;
derin kaygılar yada büyük bir hayal kırıklığı yaşandığını temsil eder. Bu rüya gerçek hayatta bir panik halini de temsil edebilir.

Çamurun sıçraması itibarınıza bir saldırı olduğuna yorumlanir..

Rüyada çamur görmek bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir .

Eşiniz ve siz de bebek istiyorsaniz onun ailesinden dolayı istemiyorum demek de ne..bebek size ait olacak siz bir aile olacaksiniz..selametle...

denizli_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada çamurlu su görmek

Selamınaleyküm, arkadaşlar bundan 2-3 gün önce rüyamda ünlü bi oyuncuyu gördüm (erkek) deniz kıyısı gibi bir yerdi. Ama sonra çamurlu su denizin içine giriyor sonra meğer o deniz değilmiş böyle çamurlu karanlık bir su birikintisi içinde bayağı bir debeleniyor sonra çıkıyor ondan sonrada uyandım zaten. Sizce ne anlama geliyor hele de başkasını görmek pek rüya gören de biri degilimdir.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Çamur

Rüyamda çamurda beyaz çorap ile yürüyordum, her yer çamurdu. Sonra devlet büyükleri de peşindem geliyordu. Siyah bir arabaya biniyorduk.

Üst Alt