• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada camide sohbet dinlemek

arabesk27

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sohbet dinlemek, rüyada camide sohbet dinlemek tabiri.
Selamun aleyküm Güzel Kardesim; Ben Rüyamda Camii içinde sohbet dinlerken gördüm kendimi. Babam bir sıra arkamda oturuyordu. Sohbeti anlatan kişi uzun saçlı omuzlarına kadardı ince bir bıyığı vardı siyah elbiseliydi. Sonra ben sessiz bir şekilde serzenişte bulundum bu nasıl adam neden saçlarını örtmemiş diye.
Yanımda oturan bir abim, tanıdığım bir kişi kendisi işyerinden arkadasım kendisi bana neden öyle söyledin sen diye çıkıştı. Sonra beraber dışarı çıktık. Babam içeride kaldı. Arkadasım bana birşeyler anlatmaya çalışıyordu ki uyandım. Hayırdır inşallah deyip tekrar uyudum, bu seferde rüyamda namaz kıldığımı gördüm sonra tekrar uyandım sabah ezanı okunuyordu. Yorumunuz nedir acaba?
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Selamun aleykum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Hayırdır inşallah
Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi. Cami beden arzıdır.

Rüyada cami görmek;
En hayırlı rüyalar arasındadır, görene huzur verir ve selamete çıkacağınıza işaret eder Cami beden arzıdır...Beden Arzını Temiz tut...
Rüyada Camiye girdiğini görmek;
gerçek hayatınızda tüm korkularınızdan kurtulup emniyet, güvenlikte olacaksınız demektir.

Rüyada camide sohbet dinlemek;
Cami beden arzı sohbetti aklınızda ,bedeninizde yaşatın..
Hidayet kapısı açılacağı güne kadar. Beden kabrinde uyku ve rüyadasınız...

"Sonra beraber dışarı çıktık"
Bedenin kabesi kalpte gönül yarası ve çelişkiler olmasıdır.

"Sohbeti anlatan kişi uzun saçlı omuzlarına kadardı ince bir bıyığı vardı siyah elbiseliydi."
O kişi ise Senin azalarını hakikata götürecek olan Allahın katında sana şahit olacak aklındır...Aklının , mantığının , vicdanının kabul etmediği şeylerin varlığına yorumlanır.

Bir insanın Kuranı anlayabilmesi için illa arapçayada gerek yok. Doğru ve yanlış içinde bulunuyor yani iç dünyanda bulunuyor.yani yaptığın amellerin ,
söylediğin sözlerin doğru ve tutarlı olup olmadığını hissedersin..
Zaten O Sohbettin içerdiği manaları Allah cc. sana hayatında doğru bir şekilde söylettirecek yada amel ettirecek yada bir şekilde gösterecektir..Allah cc. alimdir
sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme.

Rüyada namaz kıldığını görmek;
insanın manevi yönüyle ilgili olumlu, güzel mesajlar verir. Dünya ve ahirette hayra işarettir.selametle..

Üst Alt