• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada camide namaz kılmak

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım Abla, Nasılsın?

Üç aydır çalıştığım işyerinde bulunduğum departmanın tek kadın üyesiyim :) Yani erkeklerin arasında çalışıyorum ve zaman zaman çok huzursuz oluyorum. Davranışlarıma mümkün olduğu kadarıyla dikkat etmeye, yanlış anlamalara mahal vermemeye çalışıyorum. Ama bazen benim yanımda başka bayanlarla ilgili o kadar çirkin muhabbetler yapıyorlar ki benim arkamdan da acaba böyle konuşuluyor mu diye düşünmeden edemiyorum ne yazık ki :(

Gece rüyamda da bir camide namaz kılıyorum. Ama erkeklerin arasındayım. Oturur vaziyette görüyorum kendimi. Allahümme salli ve barik dualarını salavat getirir gibi okuyorum. Sonra Ettehiyyatü ve Rabbena dualarına okuyup "Essalamü aleyküm ve rahmetullah" diyerek selam verdim. Ancak o sırada yanımdaki erkekler ağız dalaşına girmişlerdi. O kadar sinirlendim ki duaları yüksek sesle okuyup aynı şekilde selam verdim. Sonra üst katta kadınlar varmış onlar benim yanıma bana katılmaya geldiler.

Biraz karışık bir rüyaydı. Hayır olsun inşallah. Allah yardımcımız olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Gönül Dostum Hayır olsun inşallah. Rüyalar ve hayat . Mana aleminin rüyalarla insanlığa haber verilmesi.
Allah yardımcımız olsun..bu biraz da bilincalti da olabilir..
Ben de Hiristiyan ,Katolik bir kurumda çalışan tek Müslimanim..ve arkamdan ne konuştuklari,bu onlarin sorunu...
Ben kendimi bildikten sonra başkasının ne düşündüğü umrumda olmaz!!

sadece hareketlerime biraz daha fazla dikkat ediyorum .kendime saygım var!!farklıyım..bunun da farkındayım.
Ben Mesleğimin hakkını veriyor muyum..? Ekmeğimi alin terim ,bilgim ve tahsilim ile kazanıyorum,cinselliğim ile değil!!
Mesleğimden çok memnunum ama işyerimden memnun değilim!! ama ne yapabilirim ki...her nimet, bir külfet, bir zahmet mukabilidir..

Rüyada namaz kılmanın yedi tabiri vardır.
1-Emniyet,
2-Mutluluk,
3-İzzet,
4-Makam,
5-Kurtuluş,
6-Murat,
7-Eksiklik.
RüyadaTespih, sena, salâvat, rükû ve secde görmek; hayır, bereket ve izzete işaretle tabir olunur.

Rüyada camide namaz kılmak Cami beden arzıdır. İslam kültüründe cami, şehrin merkezidir..
Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..

KENDİNİ VE HADDİNİ BİL..Kendini bilmek, eline, diline ve beline,hareketlerine edep usulune sahip olmaktır.
Kendini bilmek ;dünyanın en yakışıklı delikanlısı Yusuf’un, Züleyha’nın isteğine; “Ben Allah’tan korkarım diyebilmesidir.

Kendini bilmek, insan olarak nereden geldiğimizi, nereye gideceğimizi, kim olduğumuzu bilmek demektir.
Kendini bilmek, nefsini terbiye etmektir. Kendini ve haddini bilenler hep ölçülü ve dengeli yaşamışlardir...
Akıllı insan düşündüğü herşeyi söylemez, fakat söylediği herşeyi düşünür..
Allah yardımcımız olsun...

medinella

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Camide Namaz Kıldığını Görmek

Selamün Aleyküm. Rüyamda camide namaz kıldığımı görüyorum, ancak ben namaz kıldığım sırada aynı camide başbakanımızın da namaz kıldığını görüyorum. Yorumlarsanız mutlu olurum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada camide namaz kılmak; Cami beden arzıdır. İslam kültüründe cami, şehrin merkezidir..
Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..
Maddi,manevî yükselmenize yorumlanir.. selametle..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda camide eşimle namaz kıldığımı gördüm,

Selamün aleyküm; gece saat 3,30'da uyanmadan önce bir rüya gördüm dünde benzer bir rüya görmüştüm hayırdır inşallah;

Rüyamda eşimle birlikte camideyiz akşam veya yatsı namazı kılıyoruz ama sanki bana yatsı namazı gibi geliyor. Namazı kılarken bir süreden ayet okuyorum okuduğum ayeti tam hatırlayamıyorum. Ama sanki yasin süresinden veya inşirah süresinden bir ayet gibi okurken uyandım. Tabiri nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada camide namaz kılmak;
Rüyada namaz kıldığınızı görmek, insanın manevi yönüyle ilgili olumlu, güzel mesajlar verir. Namaz kıldığını görmek, hemen hemen her Müslüman kişinin gördüğü rüyadır, çok hayırlıdır. Rüyada abdestli olarak normal şartlarına uygun olarak, rüku ve secdelerini tam yerine getirerek, kıbleye dönmek suretiyle farz namaz kıldığını gören kimse
Allah’in farzlarından birini yerine getirir. birisinden aldığı malı veya birisine olan borcunu öder, aynı zamanda günah, yanlış işlerden de sakınır.

Cami beden arzıdır. İslam kültüründe cami, şehrin merkezidir..Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..
Öfkene ,Nefsine hâkim olabilirsen !!Maddi,manevî yükselmenize yorumlanir..

Yatsı namazı kıldığınızı görmek;
ihtiyacınızın giderileceğine,

Rüyada Inşirah suresi okumak,görmek;
ibn-i Sirin'e göre, bu Sureyi rüyasında tamamen veya kısmen okuyan yahut okunduğunu görenin zor işleri kolaylaşır.
Kirmani diyor ki: Işi görülür. Içindeki sıkıntıyı atar. Ferah ve sevince nail olur.Zahmetten sonra rahata çıkar. Hastalıktan muhafaza olur.
Abdulgani şöyle diyor: Cenab-ı Hakk göğsünü Islamla genişletir. Bir adamdan iyilik görür. Işleri kolaylaşır. Kederi dağılır.
Allah'ım kırgınlıklarınızı, hüzünlerinizi mutluluğa çevirsin inşallah selametle..

Serhat1983

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada camide namaz kılmak

SELAMUNALEYKUM ben ruyamda arkadasimin eski sevdigi kiz ve anesiyle birlikte camide namaz kiliyorduk namazi kildiktan sonra arkadasimin sevdigi kiz cok zayiflamis ve hastaydi, anesinin yardimiyla yuruyup camiden cikti ve disarda bekleyen arkadasim uzgun bir sekilde onu bekliyordu.Kiz anesinde onunla konusmak icin 5 dakika izin istedi. Şimdiden ALLAH razi olsun ALLAHA emanet olun.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm, rüyamda abdest alip camiye gidiyorum, mihrap görüyorum tam tekbir alıp namaz duruyorum rukûa vardığımda iceri iki çocuk giriyor çoçuklardan biri sırtıma birsey atıyor, ben devam ediyorum namaza ama tam rukûadan doğrulunca diğer çocuk beni elimden çekiştiriyor. Ben yine devam ediyorum, namazımı bitiriyorum. Ruyamı yorumlarsanız sevinirim.

Üst Alt