Selamün Aleyküm Gönülsızım Abla, Nasılsın?
Üç aydır çalıştığım işyerinde bulunduğum departmanın tek kadın üyesiyim
Yani erkeklerin arasında çalışıyorum ve zaman zaman çok huzursuz oluyorum. Davranışlarıma mümkün olduğu kadarıyla dikkat etmeye, yanlış anlamalara mahal vermemeye çalışıyorum. Ama bazen benim yanımda başka bayanlarla ilgili o kadar çirkin muhabbetler yapıyorlar ki benim arkamdan da acaba böyle konuşuluyor mu diye düşünmeden edemiyorum ne yazık ki 
Gece rüyamda da bir camide namaz kılıyorum. Ama erkeklerin arasındayım. Oturur vaziyette görüyorum kendimi. Allahümme salli ve barik dualarını salavat getirir gibi okuyorum. Sonra Ettehiyyatü ve Rabbena dualarına okuyup "Essalamü aleyküm ve rahmetullah" diyerek selam verdim. Ancak o sırada yanımdaki erkekler ağız dalaşına girmişlerdi. O kadar sinirlendim ki duaları yüksek sesle okuyup aynı şekilde selam verdim. Sonra üst katta kadınlar varmış onlar benim yanıma bana katılmaya geldiler.
Biraz karışık bir rüyaydı. Hayır olsun inşallah. Allah yardımcımız olsun...
Üç aydır çalıştığım işyerinde bulunduğum departmanın tek kadın üyesiyim
Gece rüyamda da bir camide namaz kılıyorum. Ama erkeklerin arasındayım. Oturur vaziyette görüyorum kendimi. Allahümme salli ve barik dualarını salavat getirir gibi okuyorum. Sonra Ettehiyyatü ve Rabbena dualarına okuyup "Essalamü aleyküm ve rahmetullah" diyerek selam verdim. Ancak o sırada yanımdaki erkekler ağız dalaşına girmişlerdi. O kadar sinirlendim ki duaları yüksek sesle okuyup aynı şekilde selam verdim. Sonra üst katta kadınlar varmış onlar benim yanıma bana katılmaya geldiler.
Biraz karışık bir rüyaydı. Hayır olsun inşallah. Allah yardımcımız olsun...