• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Cami ve At Görmek

S

seda01

Kayıtsız
Misafir
Selamün Aleyküm

Merhaba, ben rüyamda kendimi sultan ahmet camisinde gördüm. Caminin içinde yerde yatmış ve üzerleri çarsafla örtülmüş cansız insanlar yatıyordu. Ama nefes aldıklarını görüyordum. Birtanesinin çarşafı hafiften açılmışdı sakalını gördüm. O sırada aynı anda 2 tane at gördüm caminin içinde. Birtanesi kahverengiydi ve yerde yatıyordu. Diğeri beyaz ve görkemliydi ayakdaydı bana bakıyordu. Dışardan bir adam geçti ve bunların nedemek olduğunu sordum bana dua etmem gerektiğini söyledi bende dua ettim ve uyandım.

Seda Kızıldağ
Yaş 20
İstanbul
Öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim..
Hayirdir insallah..
Kişinin rüyada cami görmesi hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.

Müslüman erkek de edebi hayâsı ahlakı güzel olan dinini imanını İslam'ın
şartlarını öğrenmiş İslamiyet'e uyanSiz dindar olanı seçin ki maddi ve manevi nimete kavuşasın!
Rabbimden hakkiniz da HAYIRLI olani icin Dua edin...

mutluluk bi yolun sonundaki bir amaç değil yolun kendisidir ...

Bizim için önemli olan şeyleri hep erteleriz. Gündelik işlerimizi arkadaşlarımızı eşimizi çocuklarımızı ve
Sevdiklerimizi ihmal eder küçük meseleleri mazeret göstererek yakınlarımıza karşı sorumluluğumuzu her zaman öteleriz.

Oysa her konuda olduğu gibi insan ilişkilerinde de emek ve süreklilik önemlidir. Sevdiklerinize değer verdiğinizi iddia ediyorsanız ona vakit ayırmalı arayıp sormalı ve gerektiğinde destek vermelisiniz.
Modern insanın hastalıklarından biri olan erteleme; nefis ile mücadele çabasındaki müminin de önemli
bir problemi haline geldi ne yazık ki...
Yani toplumca bir erteleme hastalığına tutulmuş gitmekteyiz. En tuhafı da bunun bir hastalık olduğunun farkında bile olmayışımız.
Hep erteleriz bir şeyleri tüm umudumuzu yarınlara bağlayarak. Ve unutarak bu günlerin de aslında dün'lerin yarın olduğunu.
...
Hep erteleriz bir şeyleri... hep belki daha iyisini buluruz diyerek elimizdekileride kaybederiz...
Ve ne acıdır ki fark etmeyiz asıl ertelediğimizin kendi hayatımız olduğunu!

Peygamber Efendimiz (asm) “Hayırlı işlerde acele ediniz tâ ki bir şer gelip o işi bozmasın” buyuruyorlar. Öyleyse acele edelim “Ömür sermayemiz çok az lüzumlu işler ise pek çoktur”.
Rüyada At Görmek ;Muradiniza ereceginiz seklinde yorumlanir..
Hayirli Gunler...

Üst Alt