• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cami kapısı görmek

O

ozlem__u

Kayıtsız
Misafir
İyi günler.
Dün gece istihare namazı kılıp yattım, evlenmek istediğim kişi için..
Rüyamda 2 arkadaşımla otobüsten inmek üzereydik. 1 durak kalmıştı ama onlar tam bilmediği için indiler,ben de indim. indiğimiz duragın arkasında bir cami vardı. Ama caminin kapısının önüne zift dökülmüştü. Büyük bir kare şeklinde siyahlık vardı. Biz de ilerdeki camiye gideriz o zaman deyip ordan uzaklaştık.

İstanbul'dan Özlem, 25 yaşında, bekar, öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi Gunler Özlem,kardesim ins. en iyi sekilde yorumliyacagim.. Bizde Su an Sabah.. ufakligimi bir Okulla gondereyim..
1 saat icinde yazarim tmm.

ozlem__u

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
tamam efendim sabırsızlıkla bekliyorumm :)
teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Iyi Gunler Kardesim.. en Sonunda gelebildim.. Ben ne yaparsam yapayim O isin icine aklimi, yuregimi, inandiklarimi, ilmi bilgimi ve butun enerjimi dokerek yapmayi seven bir insanim..
Sabahleyin Ufakligim ile ilgilenmem gerekli idi..
Uyeliginiz Hayirli Ve daim olur insallah...

Hayirdir insallah..
Kişinin rüyada cami görmesi, hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler, İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
Camiinin kapıları devlet korumaları,yeni HAYIRLI bir giris, gelisme, baslangic, niyet dır.
rüyada Zift görmek ;kaçinilacak seylerden korunmaya ve ziyarete isarettir. Bazen zift mala isarettir.
Bazen de zift, kazanç ve tövbeye isarettir.
Caminin Kapisi Rahmet zift ise burada bir Engeldir..
artik engel olan Siz mi, nefsiniz mi yoksa o 2 arkadaşımla otobüsten indik dediginiz kisiler mi ? Yoksa evlenenmeyi
dusundugunuz insan mi bilemiyorum..

Müslüman erkek de, edebi, hayâsı, ahlakı güzel olan, dinini, imanını, İslam'ın
şartlarını öğrenmiş, İslamiyet'e uyan,Siz dindar olanı seçin ki, maddi ve manevi nimete kavuşasın!
Rabbimden hakkiniz da HAYIRLI olani icin Dua edin...

mutluluk bi yolun sonundaki bir amaç değil, yolun kendisidir ...

"Büyük bir kare şeklinde siyahlık vardı. Biz de ilerdeki camiye gideriz o zaman deyip ordan uzaklaştık."
Biz her seyin en kolayni, en iyisini en refahini isteriz.. aman super olsun.. ugrasmiyayim simdi gibilerinden..
Hep iyi, guzel bir seyleri yapmamak icin hep erteleriz..
Oysa O caminin onundeki zift SIKINTILAR gecerken ayni zaman da olgunlasip SABRI da ogrenir...
HAKK-in Rahman, bereket, huzur KAPISI na varabilirdiniz...
Bizim için önemli olan şeyleri hep erteleriz. Gündelik işlerimizi, arkadaşlarımızı, eşimizi çocuklarımızı ve s
Sevdiklerimizi ihmal eder, küçük meseleleri mazeret göstererek yakınlarımıza karşı sorumluluğumuzu her zaman öteleriz.

Oysa her konuda olduğu gibi insan ilişkilerinde de emek ve süreklilik önemlidir. Sevdiklerinize değer verdiğinizi iddia ediyorsanız, ona vakit ayırmalı, arayıp sormalı ve gerektiğinde destek vermelisiniz.
Modern insanın hastalıklarından biri olan erteleme; nefis ile mücadele çabasındaki müminin de önemli
bir problemi haline geldi ne yazık ki...
Yani, toplumca bir erteleme hastalığına tutulmuş gitmekteyiz. En tuhafı da bunun bir hastalık olduğunun farkında bile olmayışımız.
Hep erteleriz bir şeyleri, tüm umudumuzu yarınlara bağlayarak. Ve unutarak, bu günlerin de aslında dün'lerin, yarın olduğunu.
...
Hep erteleriz bir şeyleri... hep belki daha iyisini buluruz diyerek elimizdekileride kaybederiz...
Ve ne acıdır ki, fark etmeyiz asıl ertelediğimizin kendi hayatımız olduğunu!

Peygamber Efendimiz (asm) “Hayırlı işlerde acele ediniz, tâ ki bir şer gelip o işi bozmasın” buyuruyorlar. Öyleyse, acele edelim, “Ömür sermayemiz çok az, lüzumlu işler ise pek çoktur”.
Hayirli Gunler...

ozlem__u

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten engeller var, mezhep farklılığından dolayı.
Bu rüyanın ardından bir de bir havuzun etrafında annemle yürüyordum,ben bunu da mavi renginden dolayı hayra yordum. Engellerin kalkacagına inanmak istiyorum sanırım. Tabiki siz daha iyi yorumlarsınız. Emekleriniz için Allah razı olsun sizden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kardesim Ruya Yorumlarini googldan bakarsaniz masallah binlerce ama her ruya kisinin icinde bulundugu durumu anlattan bir Puzzle gibidir..
yani sadece tek parcasi ile Ruya dilini cozemezsiniz.. her sey ic ice bir sekilde birbirine bagli yorumlanirsa anca Ruyadaki hikmet dillini cozebilirsiniz..
Mezhep farkliligi demissiniz ben bunu anliyamadim..
Dört hak mezhep vardir..hepsi Hak tir.. acaba siz Mezhep degil de baska bir seyimi karistiriyorsunuz..
isterseniz bu Konuyu Arkadas cevrenize degil de O ruyanizdaki Cami nin onundeki Ziftleri gecerek bir Imam veya Bu konuda ilmi olan bir Hocaya danissaniz...
O ilerdeki camiye gitmeyi erteliyeceginize en yakininizdaki cami gorevlisine bu konuyu bir sorun...
Siz bunu ogrendikten sonra ben de Havuz ruyanizi yorumliyayim olur mu?Havuzun icinde degil etrafinda yürüyor.. zaman kaybediyorsunuz...
Hayirli gunler...

Üst Alt