• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada camekanlı balkon görmek

busbus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. Ben rüyamda camekanlı bir balkondaydım yanımda da muhabbet kuşum vardı pencereyse açıktı. Kuşum bir anda uçtu pencereden dışarı çıktı ve ağacın üzerine kondu. Sonra geldi başıma
kondu sonra tekrar ağaca uçtu tekrar ağaçtan geldi yine başıma kondu. Bu ne anlama gelmektedir. Allah rızası için yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde kimi için bir ikazdır..
ne hikmet ise bekar kardeslerim cogunluk ile Muhabbet kuşu gormeleri ne tevvafuk degil mi?
Muhabettesevgi ve aşk-a olan ozlemleri mi acaba boyle duygusal bilinc alti ruyalari mi sergiliyor?
rüyanızda muhabet kuşlari gormek ;alacağınız güzel haberlere talip ve kismetlere delalettir..Allahu Alem...

masa/Allah cook bereketli muhabbetli ve bir cok insan tarafindan sevilen bir insansiniz.. ama dikkat edin..
hani miknatis vardir.. her seyi kendine ceker temiz pak demiri de pasli civiyi de demir binanin temeli bina ve insanlari guclu kildigi gibi pasli civi de insanlari hasta edebilir..

o yuzden genc kardesim.. Çocuk hiçbir zaman ailesinden sır saklamamalıdır..Siz halen anne babanizin cocugusunuz!
unutmayin ki her Baba evladinin KIZININ iyiligini ister.. onu korumak ister..babaniz ne yaparsa ne karar verirse SAKIN nefsinize duygulariniza KAPILMAYIN..

Kendinisi Bir insana zorla sevdiremezsiniz!! Bana güven de diyemezsiniz .
O bunu hissetmiyorsa...o insani oz babaniz da olsa sucliyamazsiniz!
tek bir söz söyleyebilirsin sadece: ...Sen bilirsin!!
ve bu sevgi ve guveni onlara hissedirebilmek icin bunu da anca Sen zaman ile onlara SEN verebilirsin...

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt