• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Büyük Abdest Görmek

Hüzünlü Kul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm arkadaşlar,
Rüyamı anlatmaya utanıyorum aslında. Ancak neredeyse hiç rüya görmediğim ya da hatırlamadığım için gece gördüğüm rüyamı da tuhaf bulduğum için anlatacağım. Bir yerde isim, yaş, cinsiyet, şehir gibi bilgilerinde verilmesi gerektiği yazıyordu ama bazı kişiler tarafından tanınmak istemediğim için o bilgilerimi veremem. Gerekli olması halinde özel mesaj yoluyla sadece yorumlayabilecek kişiye söyleyebilirim. Bu konuda anlayışınıza sığınıyorum. Eğer yorum yapılabilirse minnettar olurum.
Öncesinde günlük yaşantımdan söyleyebileceğim kadar bilgi vereyim. Çalışmıyorum ama Allah izin verirse yakın zamanda atama bekliyorum. Riske atmamak için dershaneye de yazıldım. Bekarım, sevgilim yok ama olmasını çok isterdim. Çok az ama çok iyi arkadaşlarım var. Namaz kılmaya başlayalı kısa bir süre oldu. Özünde iyi bir insan olsam da günahlarım var elbette.
Şimdi rüyama geçeyim.
Zamanını tam hatırlamıyorum ya sabah namazından önce ya da sonra gördüm. Rüyamda odamda normal bir poşetin içine (ekmek, kuruyemiş filan alırken verilen şeffat poşetlerden) büyük abdestimi yapıyordum. Odamın yerleri parke ama bir şey bulaşmıyordu. Poşetin içine yaptığım için.
Öncesinde sadece sıkıntı hissediyorum sonrasında rahatlık. Ardından temizlenme olmadı. Vücudumun herhangi bir yerini görmedim. Hiçbir yere bulaşmıyor ve ishal şeklinde değil. Arındım gibi aklımdan geçiriyorum. Hemen uyandım zaten.
Bu arada ben namazımı odamda kılıyorum. Yani rüyamda namazımı kıldığım odada oluyor ama namazımı kıldığım yerde değil daha kapıya yakın bir yerde yapıyordum. Yani yaklaşık 2 metrelik bir mesafe var. Bir de rüyamda da namazımı odamda kıldığımı düşünüyorum. Yani rüyamda namazımı kıldığım oda olduğunu bildiğim halde odamda öyle bir şey oluyor. Ve rüyamda odam tertemiz, derli toplu normalde de düzenli ve temiz. Bir de normal gün ışığı vardı karanlık değildi odam. Yön olarak odamın batısına denk geliyor. Benim duruş yönüm ise güney gibiydi.
Midenizi bulandırmış olabilirim. Affedin. utngc..
Şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gsisizmkonu.jpg

Aleykümselam ve Rahmetullah kardeşim. Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun.

İnsan neye hassasiyet gösteriyorsa vesvese, kişiyi o noktadan yakalıyor. Vesvese Takıntıya Dönüşmeden...biz kendimizi Vesveseden kurtarmaya bakalim...

El Vekil ;Yüce Allah(c.c.) a gerçekten yürekten inanıyorsak,"Kafamıza,taktığımiz şeyi, Rabbime havale edelim...
O,Bizim için en hayırlı sonuca ulaştıracaktır...
El Vekil Anlamı : Kendisine güvenilip, dayanılan. İşlerini uygun şekliyle kendisine bırakan kulunun işini düzeltip, onların yapabileceğinden daha iyisini temin eden.
Yüce Allah(C.C) a havale edip, ona bıraktığın hiçbir konuda artık düşünme, endişe duyma, çünkü Yüce Allah(c.c.) kendisine,
gerçekten anlamda inanan ve güvenenlerin yanındadır.Onların yar ve yardımcısıdır...

Hasbinallah ve Ni'mel Vekil, ve Ni'mel Mevla, ve Ni'mel Nasir ...
Allah bize yeter, o ne güzel hâmi,Vekil, ne güzel güvencedir
en önemlisi, inancınız öylesine güçlü olsunki okuduğunuz zaman anlamını düşünüp sıkıntınızı
derdinizi, vesveselerinizi herşeyi bir kenara bırakıp, tam imanla Yüce Allah(C.C) a teslimiyet gösterin....

Rüyada poşet görmek; insanın günlük yaşamındaki arzularını ve özenle sakladığı, kimselere açmadığı, anlatmadığı düşünceler konusunda poşetin durumu,bilgi veririr..
Rüyada plastik torba görmek; kimlik ve benlik duygusunu temsil eder...

Rüyada büyük abdestini yaptığını gören kimsenin üzüntüsü gider,ferahlar..rahatliga kavusur..
Rüyada plastik torbanin icine büyük abdestini yaptığını görmek;
Gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişeleri simgeleyebilir...

"rüyamda namazımı kıldığım oda da büyük abdestimi yapmak;"namazın şartlarında bir eksiklik, olduguna isarettir..

Allah-in Hüzünlü Kullu en iyisi biz bu Muhacirile GÖNÜL ABDESTİ ALALIM!
Bedenin abdesti su ile Nefsin abdesti gözyaşı ile
Aklın abdesti ilim ile Ruhun abdesti aşk ve muhabbet iledir..
Gönül temizliği elbette su ile temizlenmez.
Gönül temizliği ikrarla tövbeyle temizlenir.
Tövbe: İnsan yaratıcı karşısında sürekli bir biçimde noksanlığını görmeli ve ondan yeterince olgunlaşmadığında da af dilemelidir.
Allah’tan af dilemek günah işlemek demek değildir.
Sürekli boyut değiştiren ve yükselen benlik bir önceki halinde eksiklik görüp ve ona tövbe etmesidir...
Selametle...

Hüzünlü Kul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm kardeşim, rüyama yorum yaptığınız için Allah razı olsun. Başka bir rüyama da yorum yapmıştınız onun için de Allah razı olsun. Namazımın şartlarında eksiklik olduğunu söylemişsiniz. Evet bunun farkındayım yeterince hissedemiyorum ve bu durumdan rahatsızım mesela aklıma sürekli bir şeyler geliyor diyebilirim. Halbuki namaz esnasında sadece Rabbimi düşünmek istiyorum dünyevi olayları unutmak istiyorum.
Beni bu yola koyan Rabbimden yeterince hissederek, sadece onu düşünerek ve huşu içinde namazlarımı kılmayı nasip etmesini diliyorum. duaa..
Allah'a emanet olun. baybyy

Üst Alt