• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada büyü kitabı görmek

LataBaba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada büyü kitabı almak rüyada büyü kitabı görmek
Selamun Aleykum Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize, üzerimize olsun.

Bu gün bir rüya gördüm. Onu sizinle paylaşmak istiyorum ve mümkünse tabirini öğrenmek istiyorum.
Rüyamda bana bir kitap veriliyor ve bu kitabın büyü kitabı olduğu söyleniyor. Bunu duyunca kitabı kimsenin okumaması ve kullanmamasi için saklamaya karar veriyorum. Sonra bir yerlere gidiyorum. Orada da bana yine daha güçlü bir büyü kitabı veriliyor. Bu kitabın dışı deri ve digerine göre daha büyük. Ve içimden kitap keşke bu kadar kalın ve büyük olmasaydı diyorum. Bunu dedikten sonra kitap küçülüyor ve sayfaları azalıyor. Bu olayı görünce kitap kendini kullanmam için beni etkilemeye çalıştığını anlıyorum. Ve bu iki kitabı okumadan yok etmeye karar veriyorum. Bir ateşin yanına gidiyorum kitapları yok etmek için. Kitabı ateşin yanına koyunca tekrar eski halini alıyor. Ve yer de bir el şekli oluşuyor ve o el beni kovalıyor. Sonra yanımda sakallı bir adam beliriyor ve onunla birlikte bir eve gidiyoruz. Evde büyücü bir kadın oturuyor. Kadını görünce ben Eüzübesmele çekerek şuan hatırlayamadıgım sureler okumaya başlıyorum. Bir müddet değişik sureler okuyorum sonra İhlas suresini okuyorum ardından Nas suresini okumaya başlayınca kadın titremeye başlıyor ve evin içinde bir fırtına kopuyor. Biz otururken fırtınadan dolayı havaaya yükseliyoruz. Ama ben Nas suresini tekrar tekrar okumaya devam ediyorum. Sonra kadının hiç gücü kalmıyor. Yanına yaklaşıyorum ve Nas suresini kadının kulagına okumaya devam ediyorum. Ancak kadın beni cinsel anlamda etkilemeye çalışıyor. Etkileniyorum ama hiç belli etmeden okumaya devam ediyorum. Kadının agzından ve kulaklarından sular akmaya başlıyor. En son İnşirah Suresini okurken uyanıyorum.

Biraz uzun oldu. Lütfen kusura bakmayın. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah'ın rahmeti ,bereketi ,Hidayetti, inayetti Sizin de üzerinize, üzerimize olsun.
Rüyada büyü kitabı görmek;
Etrafinizda,gerçek yaşamınızda bazı olumsuzluklari büyü konusuna bağliyan kimselerin bulunmasina yorumlanir..büyü konusunda bazen vesvese ve Evhama kapılmanıza da yorumlanabilir...

Rüyada İhlas suresini okumak;
dünya ve ahiret saadetini elde edeceğinize ve geçiminizin güzel olacağına…
Kirmani: İnanç konusunda temiz biri olduğunuza ve inancınızın doğruluğuna işarettir.

Rüyada Nas suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okunduğunu görmek;
rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, düşmana galibiyete, şeytanın kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

'Manası
1. De ki: sığınırım ben insanların Rabbine,
2. İnsanların Melikine [mutlak sahip ve hakimine],
3. İnsanların İlahına.
4. O sinsi vesvesenin şerrinden,
5. O ki insanların göğüslerine (kötü düşünceler)fısıldar.
6. Gerek cinlerden,gerek insanlardan(olan bütün vesvesecilerin şerrinden Allah'a sığınırım!

Bu duayı,her akşam ,Sabah okuyun..

Fe inne meâl usri yusra...İnne meâl usri yusra".
"Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır."
İnşirah Suresi 5.-6

Rüyada insirah süresini veya ondan bir parçayi okudugunu yahut kendi üzerine okundugunu görmek;
Ibn-i Sirin'e göre,
bu Sureyi rüyasında tamamen veya kısmen okuyan yahut okunduğunu görenin zor işleri kolaylaşır.
Kirmani diyor ki: Işi görülür. Içindeki sıkıntıyı atar. Ferah ve sevince nail olur.
Cafer-i Sadık buyuruyor ki: Zahmetten sonra rahata çıkar. Hastalıktan muhafaza olur.
Abdulgani şöyle diyor: Cenab-ı Hakk göğsünü Islamla genişletir. Bir adamdan iyilik görür. Işleri kolaylaşır. Kederi dağılır.

İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime od.Dâra düştüm Ey Rab bana bir inşirah..
Ah-u efgânımı bir dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver..
Rabbim, bir inşirah rahatlığı ver kalbime .. 'kendimi kendi üzerime atılmış bir suç gibi hissediyorum..
“Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?”(inşirah/1)

Unutmayin!!! Herşeyin bir vakti ve zamanı var...
"Bismillahi mecraha ve mürsaha (Nuh dedi ki geminin yüzüp gitmesi de durması da Allah'ın adıyladır)" (Nuh, 71/41)

inşirah beklenmez inşirah'a gayret edilir fiili ve kavli dua edilir bundan sonra mevlamız hazretlerinin tecellisi beklenir ...
inşaAllah gayret edip!! manevi inşiraha erenlerden olalım (amin amin amin )Selametle..

LataBaba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamunAleyküm aydınlattıgınız için ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Allah yolunuzu açık eylesin. Allah hepimizi hidayet verdiği kullardan eylesin.

Üst Alt