• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Burundan Bir Şey Çıkması

anstz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, size anlatacağım rüya biraz kötü ama anlamını çok merak ediyorum. Rüyamda burnumda bir tıkanıklık var içinde bir şey olduğunu fark ediyorum ve burnumdan ceviz büyüklüğünde şeffaf zar şeklinde bir kese çıkıyor, içinde de ne sıvı ne katı diyebileceğim bir şey var. Kesenin içindeki şeyin ne olduğunu anlamıyorum. Böyle biraz sıvı var birde katı jöle kıvamında bir cisim var o kesenin içinde. Elime alıp bakıyorum ona sanki canlı bir şey gibi... Birde sormak istediğim bir şey var, geçtiğimiz günlerde bir yakınım beni rüyasında görüyor ve ben ona seni 22 tl ye sigortalı yapacağım diyormuşum ve evime götürüyormuşum kendisi benim anne babamı hiç görmedi fakat rüyasında görmüş, annem ve babam evde oturuyormuş iki katlı bir ev. O abla bana ama annen baban var bak falan diyor bende abla sen kafana takma ben halledeceğim senin sigortayı, gel sen diyip eve giriyormuşuz. Beni aradı ve içime doğdu ayın 22 sine dikkat et dedi... Bu rüyanında bir anlamı olabilirmi. Şimdiden çok teşekkür ediyorum size, yorumlarınız benim için çok değerli..Allah razı olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyada Burundan Bir Şey Çıkması ;yaşamınızdan bazı kişileri ve olumsuz olaylari, çıkartacak ve yaşamı farklı algılamaya başlayacak
ve sıkıntılardan kurtulmaniza isarettir...
Mutlu olmak için bir çok nedeniniz varken olumsuzluklar peşinizi bırakmıyorsa.. başkalarını suçlamak, şikayet etmek yerine ,
bakış açınızı, davranışlarınızı değiştirerek olumsuzluklari,korku ve gereksiz endişeleri hayattinizdan attin ki rahat bir nefes alabileseniz diye yorumlanir...

yaptığın her şey döner dolaşır ve seni bulur. ...
iyilikte... kötükte..hayirli gunler..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada burnundan kurt çıkması

Merhaba gectigimiz gunlerde ruyada burnumdan beyaz kurtlarin ciktigini ve cok rahatladigimi gordum. Bugun ise ruyamda hapsuruyorum ve burnumdan kalbimizin seklinde bir et parcasi ve onun dış kabiymis iki parca cikiyor. Cok korkuyorum, anneme abime gosteriyorum. Burnumun ic kismi oldugunu korkulacak bisey olmadigini soyluyorlar. O parcalar cikdikdan sonra ferahliyorum rahat nefes almaya basliyorum. Tabiri nedir acaba.

Üst Alt