• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada burun silmek

güle meftun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm ve rahmetüllahi ve beraketehü. Rüyamda önceden sevdiğim ve nişanlandığım birini görüyorum. Televizyonda ilahi söylüyor. Halam bana diyorki ne güzel adam bende halama diyorum ki amcam ondan güzel. Sonra bununla bir işhanı gibi yerde karşılaşıyoruz, eski nişanlım ve sevdiğim adamın burnunu siliyorum mendille başka mendil alıyor onla siliyorum sil sil bitmiyor elimede bulaşıyor sümüğü. Yanımda bir çeşme var orda elimi yıkıyorum sonra da onun yüzünü yıkıyorum. Alt dişleri takmaymış ben görmeyim diye saklıyor bende içimden seni herhalinle kabul ettim diyorum. Bir odaya giriyoruz beraber. Kapıyı kapattık, kapı çaldı açtığımda çocuklarımdı. Rüyamı yorumlarsanız Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam ve rahmetüllahi ve beraketehü hayirdir insallah..
Rüyada Burun görmek Enerji, Sezgi, Merak, Bilinç anlamlarını ayrica .Burun;mal evlat baba kardeş koca arkadaş gibi değer verdiğiniz şeyleri ve kişileri ifade eder..
Nefis,şüphe, geçmişteki sevdadan ve vesveselerden UZAK durun...Kilavuzunuz Nefsiniz degil Hak olsun kardesim...
Nefis seni huzursuzluga Hak ise selamette erdirir..
Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır...
eşinizle,bazı problemler yaşayacağınıza delaletir..
O insan da zor bir hayattin icinde olduguna isarettir..

ruyanizin manevi yorumu da ;
"(Ramazan girip çıktığı hâlde günahları affedilmeyenin burnu sürtülsün! Ana babasına veya ikisinden birine yetişip de Cennete girmeyenin burnu sürtülsün!
Yanında anıldığım zaman bana salevat getirmeyenin burnu sürtülsün!) [Tirmizi]

Ramazan-ı şerif öyle mübarek aydır ki, ona erişip oruç tutup da affolmayan kimse olmaz. Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Ramazanın ilk gecesi, Allahü teâlâ müminlere rahmet eder. Rahmetle baktığı kuluna hiç azap etmez. Ramazan-ı şerifin son günü, oruç tutan müminlerin hepsini affeder.) [Beyheki]
Ramazanı şerifte, müminlerin affolmaları böyle bildirildiği hâlde yine affolmazsa o kimseye yazıklar olsun, burnu yere sürtülsün deniyor.
Hayirli Gunler..

Üst Alt