• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada burun görmek

sunafilikkkk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a. gönül sızım ben rüyamda burnumdan ip çektiğimi görüyorum sürekli çekiyorum geliyor.. sonu gelmiyor nerden geldiğini bilmiyorum ama. burnumdan ip çekmek ne anlamdadırilginç::.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kirmizigelincik.jpg

Aleykum selam Hayırlı Günler kardesim Hos geldiniz..
Hayirdir insallah.
Rüyalarımızda gördüğümüz her şeyin ayrı bir anlamı ve yorumu vardır. Vücudumuz da her organı her parçası ile bu yorumlara yardımcı olur...
Burun : mal evlat baba kardeş koca arkadaş gibi değer verdiğiniz şeyleri ve kişileri ifade eder..
Sevdiklerinizi dengeli olculu Sevin..Size ihtiyaclari oldugunda orda yanlarinda olun ama Onlari çok sıkmayın...
her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir.
avucumuzu sıkmadan gevşekçe tutarsak kum taneleri kaymaz durur...avucumuzu kapatıp sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya başlar.
bir kısmını tutmayı başarsanız da çoğu akıp gider.
ilişkiler de böyledir.
Her insanin sadece kendine ozgu bir Dunyasi vardir bazen orada yanliz kalmak isterler...
insana saygı duyuluyor ve bu özgürlügune hak veriliyorsa.. ilişkiler dostluk muhabbet ve akrabalik da bozulmaz..

Rüyada ip, ahd ve anlaşmadır...İp görmek, izzet ve mevkidir.
İpler hiledir. İp, sihire de yorumlanır. İp, bazen dindir. Bundan dolayı bir ipe tutunduğunu gören, Allah'ın ipi olan hak dine yapışmış kimsedir.
İp büktüğünü gören kimse yolculuğa çıkar. İp büküp birisinin boynuna atan evlenir..

"burnumdan ip çektiğimi görüyorum "
Sevdiklerinize karsi verdiginiz soz ve emanetleri yerine getirmek ile El -Emin guvenilir bir insan oldugunuza delalettir..
şüphe ve vesveselerden UZAK durun...Kilavuzunuz Karga degil Hak olsun kardesim...
Karga seni copluge Hak Dostu ise selamette erdirir..
Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır.
Hayirli Gunler..

sunafilikkkk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüya yorumu

allah razı olsun gönül sızım ...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Peki siyah ip olursa burundan çıkan farkeder mi?

Üst Alt