• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Boza Görmek

ömr-ü diyar

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Nisan 2011
Mesajlar
3,345
Tepkime puanı
25
]Rüyada boza görmek, rüyada boza içmek nasıl tabirlenir?
Rüyada boza içtiğini görmek, zengin bir kimse ile dostluk kuracağına ve borçlu ise borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Rüyasında boza içen kimsenin sindirim sistemi ile ilgili bir sağlık sorunu olacak demektir.

Bazı tabircilere göre rüyanızda boza içtiğinizi görmeniz; eğer bekar iseniz evleneceğinize, hanımınızı boşamış iseniz; boşadığmız hanımınızla tekrar evlendiğiniz takdirde mesut ve mutlu olacağınıza hayırlı evlatlar edineceğinize işaret şekliyle tabir edilir.

Rüyada boza görmek, geçim derdinden kurtulmaya ve maddi yönden ferahlamaya da işaret eder. Rüya sahibinin yokluk ve darlıkla geçen günlerinden kurtulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahatlığa ve refaha işaret eder. Rüyada boza görmek sayısız dünya nimetlerindeki artıştır.

Rüyada boza içmek; Ağız tadıyla sağlıklı mutlu ve güzel bir ömür geçirmeye. kazancın artmasına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaretinin artması, bereketlenmesine tabir edilir.

Rüyada boza pişirmek, boza yapmak gibi açıklanır ve her iki rüyanın da aslında aynı anlama geldiği kabul edilir. Rüyayı gören kişinin yaşam standartlarının ve maddi imkanlarının çoğalmasına vesile olacak işler yapacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak zorlanmadan geçimini sağlamasına işaretle tabirlenir.

Rüyada boza satmak ise; Meslekte yükselmeye, başarıya, itibar ve makama, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve iyi işler yapacağına işarettir.
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
Rüyada boza içtigini görmek, zengin bir kimse ile dostluk kuracagina ve borçlu ise borcunu ödeyecegine delalet eder.

Rüyada boza görmek, ya da rüyada boza içmek, birikimlerinizi size çok faydalı olacak bir durum için kullanacağınıza delalet eder.

Rüyada boza içmek, huzura, rızkın art*masına, kâr ve kazancınızın çoğalmasına, borçlarınızı ödeyeceğinize, berekete, tasarruflarınızın size fayda getireceğine, bekarların evlenmesine, evlilerin de hayırlı bir evla*da sahip olacaklarına işarettir.
 
Üst Alt