• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada boğulmak görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm gönül sızım hocam,

Dün akşam rüyamda, hani size daha önce anlatmıştım normalde sevdiğim tanıdığım biri vardı sonra benimle evlenmek istediğini söyleyen adam bizim evimize gelmişti abimle oturmuşlardı evimizden bizden biri gibiydi. Ben de onu seviyordum, böyle nişanlımmış gibi geldi sonra hocam böyle bilmediğim bir kalabalık, sonra hocam bir derenin kenarındaydım üstten bakıyordum su çok kötüydü. Sonra 3 küçük kız çocuğu birden suya girmezlermi hocam. Suda çok hızlı, ben de kızları kurtarıcam dedim. Neyse bir kızı hızlı akan sudan zorla kurtardım. Baygındı ama kurtuldu. O iki küçük kız gözümün önünde suya takılıp kuyuya girip kayboldular ve öldüler. Hocam çok üzülüyordum ama kurtardığım küçük kız çocuğu ömür boyu bana minnetkar olacak diye de içimden geçiriyordum. Küçük kızların ailesine haber veriyordum ve hepsi ağlıyordu hocam. Uyandığımda çok kötüydüm o kızları kurtarmak istedim çok üzüldüm hocam yaaa...agla..:, hepsine bir yorum yaparmısınız? ALLAH rızası için kendinize iyi bakın SELAM VE DUA İLE..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam gönül Dostum bilirsiniz meslegim psikolojik danismanlik o yuzden yorumu da sadece ruya yorumu olarak yapamiyorum..
Hemen herkes, her gece rü’ya görür. Bu rüyaların bir kısmı,
karmakarışık şeylerdir. Bir kısmı, günlük olayların rüyaya yansımasıdır.
Sizin Gördüğünüz rüyalar psikolojik sorunlarınızın habercisi sanki...
Depresyondaki kişilerin rüyalarında çaresizlik ,tehlike ve korkutucu temalar öne çıkar..

Hayirdir insallah
Ruyada bir başkasının boğulduğunu görmek ;
yardıma ihtiyacı olan bir yakınınıza hemen yardım etmeniz gerektiğini gösterir...

"kurtardığım küçük kız çocuğu "
Suda boğulduğunu gördüğünüz kişi bir semboldür...

"O iki küçük kız gözümün önünde suya takılıp kuyuya girip kayboldular ve öldüler."

o iki defa boğulan birincisi oldu acaba 2.boğulmayi mi yasayacaksiniz.. Tedbir ve Temkin Ya Hu...

böyle bir rüyanın ardından,aslinda evlilik beraberlik gibi konulardan boğulduğunuzu, daraldiginizin habercisi...
farkında olmadan bu sorunla rüyalarınızda yüzleşiyorsunuz
Kardesim psikolojiniz bozuk bu durumda hic bir ciddi karar vermeyin..

Sevmediginiz bir insan ile sadece iyi oldugu ve aileniz onu begeniyor diye evlenilmez.. ins. bir gun tekrar birini sevip asik oldugunuzda evlenmeyi dusunursunuz...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam inanın mesleğinizin psikoloji olduğunu bugün öğrendim, çokta iyi oldu psikoloji uzmanı olduğunuz hocam ben size daha öncede anlatmıştım o eski olayı çevremden sevdiğim bir kaç arkadaşım psikolojik destek almamı istediler ben de hayır ben ALLAHA inanıyorum yeter diyordum. Çok şükür eskisi gibi kötü değilim, ama galiba haklısınız psikolojik olarak çok yıprandım ama hayatıma devam etmek istiyorum. Ben ALLAH tan çok istedim ve internetten gezinirken siz çıktınız karşıma. Hem dini bilgileri olan hemde bir psikologsunuz. Çok şükür rabbim karşılaştırmak isteyince oluyor. Hocam psikolojin bozuk demeseniz sadece psikolojikmen çook çöktüm sebebide nedir biliyormusunuz. Benim güzel hocam çalıştığım işyerinin karşısına gelmesi o adamın bana hiçbirşey yokmuş olmamış gibi davranması. Duygularımı yitirdim ama dengesiz de davranmak istemiyorum karşıma çıkan adamı da üzmek istemiyorum bana yardım edin hocam sizden ciddi manada yardım bekliyorum hastaneye hiç gitmedim eğer gitseydim psikolojik destek alsaydım biterdim ama gitmedim artık siz varsınız canım hocam bana yardım edin lütfen size çok inanıyorum bana yardım edeceğinizi de biliyorum hocam. Ben onu kaybettim diye üzülmüyorum ona veriklerim için en önemlisi kalbimi tamamen verdiğim ama onun da sadece art niyetli olduğu için pislik insan hep karşımda ben küçüklüğümden beri hep yokluk sıkıntı acı çektim ailemle birlikte ama hiç bu kadar sarsılmadım çok güvensizlik yaşadım. Fakirlik acı çektik ama hiçbir zaman isyan etmedim hocam. Kötüler neden bu kadar sabırlı biz değiliz neden bu kadar rahat ve neden acı çekmiyorlar isyan değil. Karşıma çıkan insan çok iyi geliyor bana bazen seviyormuş gibi hissediyorum sanki evlenirsem çok mutlu olucakmışım gibi tabiki ALLAH bilir de .sizi çok seviyorum canım hocam bana hepsine cevap verirmisiniz uzun uzun konuşurmusunuz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun.. gönül isterdi ki Sizin ile uzun, uzun muhabbet edelim, lakin vaktim kisitli..
bir yandan Ailem, meslegim ayni zamanda 6 yasinda evladligim ve himayemde olan 6 yasinda bir yetimim de evimde...ayrica koruyucu anneyim ve ilk Musliman Koruyucu Cocuk Siginma evi vakfinin da sahibiyim...yani bir cook sorumluluk altinda bazen kendim de ezilmekteyim..
O yuzden burda bile belli zamanlarda anca girebilmekteyim..
Sizin durumunuzu ,Sizin anliyacaginiz bir sekilde anlatmak gerekirse..soyle dusunun;Kocaman bir ev çöktüğünde onun uzerine kesinlikle yeni bir ev yapamazsiniz ilk yapilacak o çöken evin harabesini temizlemek!!
bunun icin de zaman, emek, SABIR, Dua gerekli...fiziksel yaralarin iyileşmesi icin bile belli bir zaman gerektigi gibi de ruhsal, duygusal kalp KIRILMASIN da da iyileşmesi icin belli bir vakit gerekli....
Siz tamamen Geçmişinizden kurtulmadıkça Geçmişinizin harabelerini temizlemeden...saglikli bir Geleceği insaa edemezsiniz...

"Karşıma çıkan insan çok iyi geliyor bana bazen seviyormuş gibi hissediyorum sanki evlenirsem çok mutlu olucakmışım gibi "
kardesim sorun, problem O degil Siz siniz.. Siz yeni bir duygu beraberligine yeni bir iliskiye , evlilige HAZIR degilsiniz...
Hayirli gunler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun hocam siz benim kusuruma bakmayın böyle sık sık yazıyorum ama maşallah ALLAH bağışlasın iki çocuğunuzu da. ALLAH yardımcı anne olmayı bana da nasip etsin çok isterdim bir yetime az da olsa yarıdm edebilmek. Özellikle yurt dışında olan yetimlerimize.

Hocam gelellim kendi çıkmazıma hocam aradan 3 yıl geçti ve ben bu süre zarfında kimseye şans vermedim korktum ne başkası üzülsün ben bu psikolojideyken ne de ben. Ben 3 yıl sonra ilk defa bu insana çok ısındım hocam konuşmasından yüzünden hiç tiksinmedim. Fedakar biri herşeyden öncesi o önceki sevdiğim adam mesleği vardı ayda iki buçuk milyar alıyordu ama hep şikayetçiydi paramız yok evlenemeyiz diye, saçma şaçma kızıyordu ama bu öyle değil aldığı sekizyüz tlye şükrediyor ailesine bakıyor. Şükrediyor inançlı ve ben onu görünce düşününce çok heyecanlanıyorum ama maddiyatı galiba bende sorun ediyorum. Şöyle ediyorum onu zor durumda görmek istemiyorum ve ben hocam çok fakirlik yokluk manevi çöküklük çok yaşadım ve rabbimden öyle bir istiyorumki bana herzaman güven versin. Bu da öyle ama ne bileyim hocam herşeye bu kadar toz pembe baktım ama hep üzüldüm bu insana karşı gerçekten birşeyler hissediyorum ama onunda üzülmesini istemiyorum. ALLAHA çok dua ediyorum o kırılmasın ona birşey olmasın yeter çok değerli benim için ve hisselerimde derin biliyorum. İnşallah hayırlısıyla mesleğiyle ilgili sözleşmesi gelir de rahat ederiz. Herşey için çok sağolun hocam kendinizi de yormayın müsait olduğunuz bir zamanda hepsine cevap verirsiniz hakkkınızı helal edin lütfen ....CANIM HOCAM...

Üst Alt