• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bodrum görmek

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
rüyada bodrum görmek tabirleri rüyada karanlık bodrum görmek rüyada bodrum katı görmek inmek rüya tabirleri bodruma inmek
Rüyada bodrum görmek, iç dünyanızdaki karamsarlık, sıkıntılar ve bunalımların yansıması olarak tabir edilir.

Yaşamınızdaki olumsuzlukların devamına, açığa çıkaramadığınız veya dışa vuramadığınız duygulara işaret eder.

Bu tür rüyalar, mutsuzlukların, ruhsal çöküntünün, umduğunu bulamamanın, arzularına kavuşamanın, korkuların, dertlerin ve sıkıntıların devam ettiğine işaret eder.

Rüyada bodrum görmek bazı durumlarda, kişinin üzerinde kara bulutlar dolaştığına, hayatında çeşitli talihsizlikler ve terslikler yaşadığına yorumlanır. Ancak hak yolunda hayır yapması, hayırlı amel işlenmesi ile aydınlığa çıkmayı, sıkıntıdan kurtulmayı ve refaha kavuşmayı müjdeler.

Rüyada karanlık bodrum görmek, doğabilecek zararlara, işlerin ters gitmesine, aksiliklerin üst üste gelmesine, olumsuzluklara işaretle tabir olunur. Ancak karanlık bodrumda ışık yanması veya yakmak, bu tür olumsuzluklardan kurtulmayı müjdeler.

Bodrumdan çıkıp aydınlığa kavuşmak ise, aynı şekilde yani sıkıntıların hafiflemesi veya bitmesine işaretle tabir olunur.

Rüyada su içinde, sular altında veya suyla dolu bir bodrum görmek. Sır tutmanız gerektiğini hatırlatan uyarıcı bir rüya olarak yorumlanır.
 

Nordwind

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
rüyada bodrum katı görmek rüyada karanlık bodrum penceresi görmek bodrumda insanlar görmek
Selamin Aleykum, Ruyamda ilk mudurumu ve calisma arkadaslarimdan bir kacini goruyordum (gulerken),mudurum bana sen git ve bugun ki yemeklerimizi sen ismarla diyordu. Mudurum oldugundan yapmamazlik yapamiyor ama gonulsuz gidip hatirlamadigim bir sebepten yemek almadan geri donuyordum.Disariya cikip siyah renkli arabama ilerlerken arabam calismadigindan bir ileri bir geri salincak gibi iterek salliyor arabayi sikistigi yerden kurtarmaya calisiyordum,geri giden arabam insaati bitmis cok katli bir apartmanin disinda bulunan iskeleyi deviriyordu( binanin duvarlari yeni boyanmis gibiydi), binanin sahibinden korkup kosmaya basliyordum, bina sahibide beni yolun diger kismindan kovaliyordu( ama bana cok uzakti).Kosarken arabami orada biraktigim aklima geliyordu ama geri donmuyordum.

Yolun sonunda bitmemis bir insaatin bodrum katina girdigimi goruyorum iceride los bir karanlik ( tipik santiye bodrumu ) iceride bana surpriz yapan eski okul arkadaslarimi goruyordum ama ne icin surpriz yaptiklarini bilmiyordum. sarki soyluyorlardi tek tek sariliyordum onlara sonra arabamin bodrumun icinde eskisinden daha yeni bir halde durdugunu goruyordum ,kafami diger tarafa cevirdigimde disaridan iceriye gelen insanlari goruyordum sanki herkes benim icin toplaniyordu, Annem,teyzem,enistem tanimadigim insanlar bodrumun penceresinden disaridan iceriye dogru ilerlediklerini goruyordum tek tek herkesle kucaklasiyordum. Teyzemin gobegi sismis ama yarisi iceri, yarisi disari cikmis gibiydi annem ona sarilip uzuluyorlardi.Annemin taniyip isaret ettigi fakat benim tanimadigim ama beni taniyan bir kadinin bana sarildigini ve bodrum katinin diger bir odasina goturdugunu goruyordum(kendisinin sarkici oldugunu soyluyordu) daha sonra boynuma sarilip nefes almami engelliyordu ne yapiyorsun demeye calisiyordum. Eli yuzu degisiyor uc harflilere donusup(yaratik insan) benim astigmatim var diyip beni isirmaya calisiyordu (kolum ve dirsegimden) ama disleri yoktu ve canimi acitamiyordu (Soluksuz kalmam disinda).Daha sonra guc bela uyandim.

Simdiden tesekkur ederim.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
ve aleykümselam Rüyaniz hayr olsun..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..

Zorlamaya SIKILMAYA gerek yok...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir!
Unutma! Biz bu dünyaya Sahip olmaya değil Şahit olmaya geldik..
Şahitlik güzeldir,hem olayin dışındasındır hem de içinde, o bir dengedir...
şahit ol,tanik ol ,olan ile bütünleş, güzellik olanlarin içinden filizlenecektir; zorlamaya gerek yok!
olmasi gereken zamani geldiğinde kendiliğinden olacaktir...

Rüyada bodrum görmek; iç dünyanızdaki karamsarlık, sıkıntılar ve bunalımların yansıması olarak tabir edilir.
bazen de gönül azabıdır. Kendisini karanlık bir bodrumda görmek, işlerinin kötüye gittiğine işlerini yoluna koymak için bir yardımcı bir çıkış kapısı aradığına yorumlanir..

Sen Değiş, sen karış; hayatın içinde ol.Sen önce kendinle barış!Göreceksin, çevren de bir olacak seninle.
O BODRUM KAPISINA kendin anahtar olacaksın.
Hayırlı Cumalar
 

Nordwind

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
26 Ocak 2013
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Selamın Aleykum,

*İLiM DiLeNcİsİ* hocam, rüyama açıklık getirdiğin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

*Gönül sızım* hocam, gönlümü ferahlattığın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Tavsiyelerine uyacağım.İnşallah bu zor günler hayırlara vesile olacak.

Hayırlı cumalar
 
Üst Alt