• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birinin seni okuduğunu görmek

esra yıldırım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birinin seni okuduğunu görmek, birinin dua okuması, okuyup üflemesi neye yorumlanır?
Selamun aleyküm öncelikle istihare ruyami yorumladiginiz icin tsk ederim. Allahim razi olsun. Dun sabah rüyamda bir teyzenin önüne oturmusum beni okudu ve üfledi o anda icimden duman gibi birsey cikti gitti, rahatladigimi hissettim. Sonra sana bir dua yazacagiz el yazisi olacak dediler bende pahali olur benim param yok alamam dedim ama cok ucuz 2tl dediler. Düsündüm, ucuzmus hakikaten olabilir aslinda. Sonra kalkiyorum odadan cikacagim elimde bir alci levha gibi bakir levha pano gibi birsey var, üzerinde bir ayet yaziyor onu okumaya calisiyorum. Ayet cok bilindik bir ayet ama su an hic aklima bile gelmiyor. Neyse cikiyorum odadan banyo yapip gusul almak icin banyo ariyorum. Bir oda buyüklüğünde banyo görüyorum, buyuk penceresi var. Pencerenin diger tarafinda gelip gecen erkekler isciler görüyorum, soyunmusum ve bir taraftan hizlica banyo olmaya calisiyorum bir taraftanda erkekler görecek namahrem görecek korkusu yasarken uyandim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul e'ûzü bi-rabbil felâkı min şerri ma halâka ve min şerri ga-sikın izâ vakabe ve min şerrin neffasati fil ukadi ve min şerri hâsi-din izâ hased.

Felâk Sûresinin Anlamı (Manası)
« De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden karanlığı çöken gecenin şerrinden düğümlere üfleyen nefeslerin şerrinden hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım. »

Ve aleykümselam, şu an içinde bulunduğun durumdan kurtulmak için bilgili ,ilim ehli, imanli bir hocaya gidip tavsiye alabilirsin. Ama medyumlara, büyücülere paçanı kaptırma sakın. Felak ve Nas sureleri ile Ayet-el kürsi İnanarak ve anlamını bilerek devamlı oku...

Rüyada Birinin Sana Dua Okuduğunu Görmek;
Sıkıntı verici bir sorunla karşılaşılacağına yada hilekar bir kimseye, delalet eder.

Sıkıntılı iken “Hasbünallah ve ni’mel-vekil” deyiniz
Hasbiyallah, Allah bana yetişir demektir.
Hasbiyallahü ve ni’mel vekil ise, Allah bana yetişir, O, güvenilip dayanılan ne güzel vekil, demektir.
Kur’an-ı kerimde, cesur müminlerin, (Hasbünallahü ve ni’mel vekil) dedikleri bildiriliyor. (Al-i İmran 173)

Her şeyi gören, bilen, takdir eden, hâkim bir ilahın var… Çıkmaz tüm yollar ona çıkar…ne istiyorsan O cc. iste..

HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI..

Üst Alt