• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birini kurtarmak

Aczz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, rüyada birini kurtarmak için çaba sarfetmek ne anlama gelir? Korkarak uyandığım bir rüyaydı ve buna benzer hiç bir rüya yorumuna rastlamadım. Umarim yorumlarsiniz. Yakın bir arkadaşımla pikniğe gidiyoruz. Sarışın gözlüklü bir kız çocuğunun uçurum kenarına doğru koştugunu görüyorum, kurtarmak için peşinden koştum. İlk olarak onu arkadaşımin çocuğu sandım. Dur o benim çocuğum değil dedi durmadım. Çocuğu tutmak, kurtarmak için atıldım. Bir anda bir ota takıldım. Kalın bir kökü vardı, bileğime takıldı. Arkadaşıma çıkar bunu dedim. Çekip çıkarması ile bileğim de kocaman bir delik oluştuğunu gördüm bir taraftan diğer tarafı görülüyordu. Çok korkmuş şekilde uyandım.Umarim hayra çıkar. Sizlere kolay gelsin. Selam ve dua ile.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam, Hayrolsun inşallah. Rüyada birini kurtarmak tabiri;
Rüya güzele benziyor. Çocuklara yardımcı olmak hele çaresizlere yardım etmek onları tehlikeden kurtarmaya çalışmak çok güzel. Hayır hasenat yolunda bir takım engeller yaşama söz konusu olabilir. Birilerini kıskandırmadan gıbta damarını tahrik etmeden yardımlarınıza devam edin.

Önünüze çıkan engel sizin daha da güçlenerek yola devam edeceğiniz anlamına da gelebilir. Tanımadığınız birine yardımcı olmak ise; sizin yapacağınız bir işten tanımadığınız Kişiler tarafından da bir nasip ve ekmek kapısı olma ihtimali olabilir.

Üst Alt