• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birini bıçakla yaralamak

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH...

Rüyamda babamı gördüm, babamların evindeydim. Evde tanımadığım üç, dört genç daha vardı.
O gençler aileme zarar vereceklermiş. Ben birden mutfaktan büyük bir bıçak alıyorum, ailemi arkama alıp çıkın burdan diye bıçağı uzatıyorum.
Bana doğru yaklaşan birine bıçağı savuruyorum, kolundan yaralanıyor. Sonra toplanıp çıkmaya başlıyorlar evden. Yaraladığım çocuğa iyimizin diye soruyorum. Kusura bakma, herşeyde senin başına geliyor diyorum. Tanımadığım o gençte yaralanan kolunu tutarak önemli değil diyor.

Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim.
Allah'a(c.c) emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam rüyaniz Hayrolsun İNŞAALLAH...
Rüyada bıçak görmek, genel olarak iyiye yorumlanmaz, öfke, saldırganlık veya ayırma, ayrılma anlamına gelir.
Hayatınızda kesip kurtulmak istediğiniz bir şey olduğunu gösterir

Birisini bıçaklamak ;bazı konularda yetersizlik ve savunmasızlık duygusu yaşadığınızı, mücadelenizde akıl, mantık, bilimsel yöntemleri değil,
güç kullanmayı tercih ettiğinizi ,bir anlık öfke yaşadığınizi işaret eder...
acilen kendinizi toplayıp, sakin kafayla bir durum değerlendirmesi yapmanızı tavsiye eden bir uyari rüyasi..

Rüyada bıçak çektiğini, görmek; bıçaklama yada bıçaklanma yani yaralama veya öldürme olmadığı sürece bu rüya öfke kontrolünün önemi konusunu işaret eder,
öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerektiğini, öfkeyle yatanın zararla kalkacağını anlatır.
Yaralanma olduysa o zaman ilgili eylemin yorumuna bakmak gerekir, kan çıkması, yaralanan kişinin ölüp ölmemesi değerlendirilir.

Rüyada bir kimseyi yaralamak veya bir kimse tarafından yaralanmak, yaralanan için keder ve sıkıntı çekmeye,
yaralayan için ise, bir günah işleyecek bir durumla karşılaşmaya delalet eder.

'Yaraladığım çocuğa iyimizin diye soruyorum "
Vicdaniniz ve zekanızla işi tatlıya bağlayarak huzura kavuştuğunuzu gösterir.

Zalim olmaktansa mazlum olmak ezen olmaktansa ezilen olmak hakkı hukuku çiğneyen olmaktansa hakkı çiğnenen olmak evladır.
Allah'a(c.c) emanet olun.

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah(c.c) Razı olsun hocam.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada birini bıçaklayıp öldürmek

Ben rüyamda yanlışlıkla birine bıçak atiyordum ve ölüyordu. Sonra ben onu sakinleştiriyordum, pişman oluyordum. Polisin geleceğini duydum ve kaçmaya başladım ama köpek vardır diye kaçamadım. Polis geldi annem ona yalan söylüyordu, ben kolejde okuyorum diye. Neyse polis bize cips verdi, giderken annem bana kızım tesekkur etsene dedi ve bende tesekkur ettim bu kadar.

Üst Alt