• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bilmediğim bir yer görmek

suzan suzi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM, bugün rüyamda bir yerdeyiz ama neresi olduğunu bilmediğim bir yerde yanımda annem var, annem zikir ediyordu oturmuş. Sonra oturduğu yerden hediyelik altın buldu o anda orası hac yeri olarak gördüm. Sonra karşıya bakıyorum ben mağara vardı içinde mezar varmış. Oradan o kadar çok ışık geliyordu ki bir tarafı beyaz diğer tarafıda yeşil ışık ama çok güzel parlıyordu. Anneme diyorum ki anne ben öğreneyim o mezarda kimlerin yattığını diyordum. Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun Hayirdir insallah.
Anneniz ne mubarek Saliha bir insan Sizin icin de cok dua ediyor ve endiseleniyor seklinde yorumlanir..

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada mezarlık görmenin üç tabiri vardır:
1-Üzüntü
2-Zindan hapis
3-Sıkıntı-kurtlus ve arayistir.

Rüyada magara görmek, korktugunuz seyden emniyet ,siginmaya isarettir..
Rüyada mağarada mezar ve yeşil ve beyaz ışık gormek;bir çok sıkıntıdan ,daralma ve imtihandan sonra refaha ve huzura kavuşmak
ve bazi olaylarin aciga, aydinliga ve hidayette ermesi anlamındadır.

Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.
Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...
O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.
Birşeyi kaybetmiş olmak bir yeri ağrıyor olmak yüreği acıyor olmak var ya...
Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.
Ama yine de baştan ayağa aciz olmanın kelamıyla dillenir''lütfunda hoş kahrında amma
lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla...

Hayirli gunler...

qladness92

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bilmediği yer görmek

Rüyada bilmediği yerde yürümek, rüyada bilmediği yer görmek yorumu.
Esselamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü.
Hayırlı Günler Kolay gelsin Öncelikle. Yaşım 22 Bekarım.
Rüyamda bilmediğim bir yerdeydim yürüyordum. Sonra sol tarafıma doğru baktım, 5 yıl önce yoğun duygular ile sevdiğim kişiyi gördüm ve göz göze geldik. Normal de yanına gidemem fakat rüyamda direkt olarak yanına gittim ve konuşmaya başladık fakat ne konuştuğumuzu duyamadım ilginç. O'nunla beraber yanında 7-8 yaşlarında bir erkek çocuğu vardı sonradan farketmiştim yanımıza doğru geliyordu ki çocuğa araba çarptı ve çocuk o şiddetle bir hayli mesafe havadan uzaklaşarak yere düştü. Çocuğa doğru gittik beraber araba durmadı gitti ve plakasını net bir şekilde okumuştum, kağıda yazmış bulundum ( Yazarkende plaka aklımda şuan ). Daha sonra Sevdiğim ağlamaya başladı hastaneye götürücektik çocuğu fakat ailesine beni ne olarak söyliceğinden dolayı çekimserdi ve ağlıyordu. Ailesi muhafazakar bir aile olduğundan dolayı. Fakat çocuk ölmüştü sanırım. Sonra da uyandım 3 Yıldır bir Selam bile vermişliğimiz yok birbirimize .
Hayli Merak uyandırdı bu Rüya bende. Şimdiden Teşekkür ederim . Hayırlı Günler. Esselamü Aleyküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü.Hayırlı Günler Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda bilmediğim bir yerdeydim "
Adı, belirsizlik olan geleceğe doğru adım atmaya hazırlık....

"sol tarafıma doğru baktım 5 yıl önce yoğun duygular ile sevdiğim kişiyi gördüm "
Allahu âlem gönlüm ondan sana fayda yok...

"Ailesi muhafazakar bi aile olduğundan dolayı fakat çocuk ölmüştü sanırım"
Sen Gönlümde açmadan solan bir gülsün...Geçmişini orada bırakıp kapattığın zaman bu anı yaşamaya başlıyorsun..
Geçmişi geri getir sadece onun üzerinde bir şeyler inşa etmek istiyorsaniz!!

Rüyada çocuğu araba çarpması;
Bu Sizinle ilgili değil. Birinin kararı nedeniyle ailenizin beklediği bir sonuç ne yazık ki boşa çıkacak. Yani en azından gidişatı kötü yönde değişecek.

Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...
O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.Birşeyi kaybetmiş olmak bir yeri ağrıyor olmak yüreği acıyor olmak var ya...
Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.
'lütfunda hoş kahrında amma lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla......

qladness92

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun yorumunuz için. Evet geleceğe dair büyük hayal ve hedeflerim var fakat belirsizliklerde vuku buluyor yapacagım güzel işler var fakat yaptıktan sonra ben kendimi dünyanın en kötü insanı konumunda buluyorum. Tek huzursuzlugum bu oluyor fakat Herşeyi öncelikle Allah rızası için yapma istediğimden dolayı bir vesvese veya kötü düşünce olabilir mi? tabiri caiz yapmak istediğim Allah rızası için işlerden dolayı en sonunda kısa bir süre önce yaşadığım ve araştırıp etkisinde kalmış olduğum Deccal oluyorum. Buna anlam veremiyorum ve kimseye yanlışlıkla dahi kötülük yapmak istemiyorum. Teşekkür ederim.

Üst Alt