• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz kurtçuk dökmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Gönülsızım Abla,

Gece tuhaf bir rüya gördüm. Hayır olsun inşallah. Rüyamda tuvalette oturuyorum ve makadımdan bir sürü kurtçuk döküyorum. Bir yandan da çok korkuyorum. Annemde orada bana bakıyor. Beyaz küçük kurtçuklar döktüm bir sürü. Sonra taharet aldım. Ama ayaga kalktıgımda bile hala kurt döküyormuşum gibi geliyordu. Korkuyordum.

Allah'a emanet ol. Hayırlı günler ablacım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hos geldin kardesim..
aslinda laf aramizda misafirlerin ve Forumda tanidigim Gonul dostlarimin ruyalarini yorumlarken arada biraz fark var..
nasil mi?
Yani az cok birbirimizi taniyor ve ruyanizi yorumlarken hem tabirini hem yuregimdeki hissediklerimi ve bilgimi de katarak yanlis anlasiliriz korkusu olmadan samimiyet ile yorumlarken bir yandan da muhabbet edebiliyoruz..
Cunku Ruya yorumlarken ruyadaki esyanin mana, hikmet, ismi, kunyesi, o konudaki deyim ve atasozleride kattiginizda anca o zaman gercek ruya Tabiri ve Yorumu cikabilir..

Mesela kurtçuk nedir?bağırsaklarda bulunan bağırsak kurdu ya da tenya dedigimiz bizi icten ice kemiren parazit bir hayvanciktir..
Bizi icten ice yiyen sadece kurtçuklar mi degil tabiki.. Gam, keder, endise, sek ,suphe, gereksiz ve zamansiz hayal kurma ve dusuncelerde insana ayni zarari verebilmekte...

hani mizahi bir soru vardir:Bir elma diskoya gitmis, neden? kurtlarini dokmek icin dfgtnsırıtık.:,
bazen duygu ve düşüncelerimizden uzaklaşmak için illa icimizdeki kurtları dökmemiz gerekirli....
bunu çılgınca dans etmek ,bağıra bağıra şarkı söylemek ,yağmurun altında zıplamak ,elma gibi hoplamak degil de kendimizi, fikir ve dusuncelerimizi baska seyler ile de mesgul ettigimizde basarabiliyoruz..insan sadece Soruna odaklanirsa beyninde kurtcuklar da olusmaya da basliyabilir..
Hayirdir insallah..
Ruyada Bedenden kurt çıkması; üzüntünün gitmesidir.

ben küçükkene öyle bi kurt dökmüştümki allah inandırsın o kadar çoktuki dökmesem bağırsaklarımı yiyip bitirirdi sırıtık.:,
derdi rah annem..
saglikli, huzurlu, mutlu ve endisesiz gunler dilerim..

acilangul1

Üst Alt