• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz ceylan görmek

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a rüyamda beyaz kuyruğunu sallayan ceylan yavrusu gördüm ama ilk önce onu fare zannettim bi arkadaşım kucağına aldı dedi ki bu ceylan sırıtık.:, bu nasıl bir üyadır ablacım yahhım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..
Hayirdir insallah..
Siz sanki artık eski siz değilsiniz...Hay masallah artik
her şeyden korkar oldunuz...sırıtık.:,
Yahu fare ile beyaz ceylani birbirine karistirmak olur mu?cddvb..
Siz en iyisi olaylara ve nesne ve insanlara karsi Bakış açınızı değiştirin rahatlayın...
Olayların değeri ve anlamı kişinin kendi bakış açısıyla şekillenir. ... çok bakış açısını değerlendirmek durumu (nesneyi)
daha kapsamlı kavramamıza yardımcı olur. ...

Aynı olayın iyi veye kötü olduğu, doğru veya yanlış olduğu, güzel veya çirkin olduğu, kişinin kendi filitrelediği bakış açısıyla anlam bulur.
Tıpkı aynı resme ya da heykele bakıp, farklı yorumlar getirdiğimiz gibi. Tek bir görüş açısı, tek bir boyuttur ve nesnenin (olayın) tamamını yansıtmaz, eksik bir resimdir.
Bu sebepten dolayıda bizi sınırlı düşünmeye ve sınırlı davranmaya iter.
Hiç bir durumda doğru bir perspektif yoktur, bir çok bakış açısını değerlendirmek durumu (nesneyi) daha kapsamlı kavramamıza yardımcı olur ..
Acaba sizi soyle İkinci boyutta bakmaya, alabilirmiyim?aassd..
Ikinci boyut;diğerlerinin gözüyle görebilmektir. Onların düşündüğü gibi, onların hissettiği gibi hissedebilmektir.

Beyaz Ceylan gormek;Güzel bir ese, çocuğa ve ferahlamaya delalet eder...
Rüyada ceylan görmek önemli bir haber alınacağını belirtir. Evlilik,muytuluk,güzellik zarafet ve aşka işarettir...
Hayirli Gunler...

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkur ederım ablacım :D valla bende artık kendime şaşırıyorum bu arada size çok güzel bi haber vermek istiyorum çok iyi bi şirkette asistan olarak çalışmaya başladım bugün, sanırım hayatım yavaş yavaş rayına oturuyor :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
teşekkur ederım ablacım :D valla bende artık kendime şaşırıyorum bu arada size çok güzel bi haber vermek istiyorum çok iyi bi şirkette asistan olarak çalışmaya başladım bugün, sanırım hayatım yavaş yavaş rayına oturuyor :)

Cok Sevindim Sena kardesim.. demek ki taslar yavas yavas yerine oturmaya basliyor ELHAMDULLILAH....

Beyaz Ceylan gormek;Güzel bir ese çocuğa ve ferahlamaya delalet eder...
Rüyada ceylan görmek önemli bir haber alınacağını belirtir..
simdi ben bunlari yazdigimda bazi kardeslerim saniyor ki hepsine nail olacak...sırıtık.:,
oyle degil her kesin icinde bulundugu durum ve sartlara gore herkes kendince Yorumladigim Ruyadan hisse ve Nasibini alacak..
sizin icin burada beyaz ceylan ne imis? önemli bir haber alınacağını ve fearhlik belirtir..
Siz kendi ayaklariniz uzerine durun da Sevdiginiz insan da ins. bir gun Yaniniza dikilecektir...
laf aramizda her kes tertipli, duzenli, guclu, sabit ve kendi ayaklari uzerinde duran bir insani sever de sayar da...

dgüüll,.

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
ELHAMDULLILAH...... Allah razı olsun ablacım :) bu arada inşAllah sevdiğimde yanımda olur inşAllah :) şu güzel eş ve çocuk konusuna gelince oda olsun ama ya bi an önce rüyam onada çıksın inşAllah hayırlısıyla 98yt 98yt

Üst Alt