• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada besmele görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Besmeleyi Kur'an harfleri ile, güzel ve noksansız olarak yazdığını görmek rızık, sanat, ilim ve her türlü hayırlı işe delalet eder. Besmelerin yazıldığı yerden silinmesi, yazılı kağıdın uçup gitmesi ya da imhası ecelin yaklaşmasıyla, Besmeleyi caiz ve uyygun olmayan şeyle yazmak inanç zayıflığına, Onu asıl harfleriyle değil de diğer dillerin harfleriyle yazmak o ülkenin parasına ya-hut yabancılarla arkadaşlık etmeye, Besmelede görülen şekil ve ifade noksanlığı din ve dünyalıktaki noksanlığa, Besmeledeki kelimelerinin yerlerini değişmiş olarak görmek inanç ve akidedeki değişmeye, Güzel bir hat yazısı ile besmeleyi bir evde görmek mutluluğa, güzel akideye ve hayırlı eşe, Besmeleyi tamamen okumak malda artışa ve ziyade berekete, arzu edilen hayırlara ermeye, Besmeleyi 'euzü' ile birlikte söylemek korkudan emin olmaya, Sıkça besmele çekmek beş vakit namaza, Bir işe besmele ile başlamak, eğer iş meşru ve hayırlı ise bereket ve semeresine, haram ve gayrimeşru işe besmele ile başlamak hakla batılı karıştırmaya ve günah işlemeye delalet eder.

mstf

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada besmele çekmek

Selamun aleyküm, rüyamda besmele çektigimi görüyorum ve o anda uyanıyor ve besmele çektigimi uyanırkende farkediyorum. ne anlama geliyor acaba hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahirahmanirrahim
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr ve Yapacağınız işlerin ,alacağınız kararların ,vicdani yargılarınızın ,hayırlı bir başlangıç olsun
Rüyasında besmele çektiğini gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulur, ferah ve aydınlık günlerin başlangıcına işarettir.

Eğer içinizde bir endişe varsa Bismirrahirahmanirahim deyin.
Çünkü bir Bismirrahirahmanirahim demek sizi binlerce şeyden korur..Beden arzınızın kabesi olan kalplerinizi Sevdiklerinize Besmele ile açin!!

Bismilllahirrahmanirrahim derken 'bismi'nin manası nurunu Rahman'ın kaleminden Rahim'in levhine yazan Allah'ın adı ile idrak edenlerin beden kabirlerinden dirilişidir.
Mülkünde mutlak kadir ve hükmeden odur. Allah alimdir.

ihlas ve samimiyet besmelenin kapısıdır..Bu Helal ve hayır kapısından Besmele ile gir.Kaderin Sahibine karşı dürüst ve samimi olabilmeli insan..

YILLAR SU GİBİ AKIP GİDİYOR. ZAMANA DUR DİYE BİLMEK .HİÇ BİR CANLI İÇİN MÜMKÜN DEĞİL. VAR OLAN KUVVET VE KUDRETİN İÇİNDE ;KURU BİR YAPRAK GİBİ SAVRULUYORUZ.
KUVVET VE KUDRETİMİZ BİZE LÜTFEDİLEN SURETİN ÖZÜNDE SAKLI.HER CİSİM BİR ENERJİ VE RUHANİYETİNDE KENDİ HAKİKATINI TAŞIYOR...
“Herkes kendi yaratılışına (mizaç ve karakterine) göre hareket eder. Rabbiniz kimin en doğru yolda olduğunu daha iyi bilir. ”

Kaderine ve Kaderinin Sahibinden RAZI ol !hayırlı akşamlar.

GrenadeX

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada 7 kere Bismillahirrahmanirrahim

Ruyada Besmele görmek. Rüyada Besmele çekmek.
Arkadaşlar dün gece saat 3'te kötü bir rüya gördüm. Daha doğrusu rüyamıydı bilmiyorum. Bilincim yerindeydi ve her şeyi gördüm. Akabinde o sırada tepemdeki ampül; çok garip gelecek ama ikiye ayrılıp kedi gözü gibi oldu ve ardından kedi suratına büründü. Bundan sonra ayaklarımın olduğu kısıma birinin yerleşmeye çalıştığını farkettim ve ardından korkup 7 kere "Bismillahirrahmanirrahim" dedim. Annemede 4 kez bağırdım, lakin sesim çıkmadı. 3'ü 1 geçeden sonra sabah 7'ye kadar uyuyamadım. Yorganı tepeme çeksemde korkmuştum. Yaşımda 23... Bu rüyanın ne anlama geldiğini bilen var mı? Karabasan mıydı bu? Teşekkürler...

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Üst Alt