• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada begendigin kisiyi gormek

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum
Hayirli gunler.

Ruyamda begendigim genci ve abisini gordum. Ikiside dukandaydilar ve ikiside ödeme yerindeydiler. Onlarin oldugu yere gitim ve esyalari gosterdim. Abiside kardesine dediki bak bunu baska dukandan almis. Artik bizim dukanda almiyor. Kardeside evet baska yerden almis dedi ikiside bana bakmadilar sadecr o esyaya yani yere dogru baktilar. Bende iste ugrasiyordum hayir birdaki sefere söz burdam alicam dedim ama birturlu yola gelmiyodular. Ikiside sinirliydi hosnut degildiler bu durumdan.

Gercek hayata ise kardesi begeniyorum.

...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..
Hayirdir insallah.. duam odur ki bir an once birine baglanirsiniz boylece ucan ruhunuz ve yureginiz ruyalar aleminde ucamaz artik...dfrt..sırıtık.:,

Begendiginiz kisiyi gormek;begendiginiz kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir eğer kavga ediyor görürseniz aranızda iyi bir şey olacağı anlamına gelir ..lakin onlar sizi bir konuda sucluyordu.. yani sizin kendinizden emin olmadiginiz konuda onlar sizden ve sizin duygularinizdan nasil emin olabilir seklinde yorumlanir Allahu alem...
Hayirli gunler..

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beğendiğin kişiyi görmek

Selamun aleykum gonul sizim kardesim. Ruyami yorumlarsaniz cok sevinirim. Bir genc var, begendigim bir genc ve ben surekli ruyamda onu goruyorum, onu gormesem bile hakkinda haber aliyorum, anne babasini goruyorum. Ve yine ruyamda ondan haber aldim kalp gozu acik mi diyeyim yoksa farkli alemlerle bagi olan birimi diyeyim biri var. Bana o genc icin, ask yok ama kendini zorluyor diyor. Ben bocaliyorum, neye ne icin zorluyor diyorum, cevap vermiyor. Sonra bunu diyen o kisi dayimin kizi oluyor ve ben nasil yani diyorum ama evimizin biraz yakinlarinda bir yer var kocaman citlenbik agaclari var agaclara dogru yuruyoruz bir yandan. Sonrasini hatirlamiyorum ve surekli haber aliyorum, tamam begendigim bir genc gelicek olsa allahki biliyor degerlendirmeyi isterim ve ben bu genci normalde gormuyorum bile. Senede bir yada iki kere goruyorum, ilginc olan ben bu gencle daha once nisanlandigimi hatta bir dafasinda evlendigimi, nikah defterine imza attigimi bile gordum. Gonul sizim kardesim sizin de dediginiz gibi ruyalar insani yaniltadabiliyor ama ben artik bocaliyorum surekli gormek, annesinin elini opmek, defalarca babasini gormek, haber almak. Ben cok etkide kaliyorum artik. Allah rizasi icin beni aydinlatirmisin, bir insan ruyasinda bu kadar yanilir mi, bunun gerceklik payi olabilirmi ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsunRüyanız bana biraz bilinçaltı gibi geldi .
Bilinçaltı Rüyaları;
Bilinçaltının oyun oynadığı rüyalar.Rahatsız olduğumuz olayları ve korktuğumuz her şeyi bilinçaltımıza kaydederiz ve rüyasını görürüz.
Ya da olmasını çok istediğimiz olaylardan etkileniriz ve yine aynı şeyi yaşarız.

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi yada anne,babasini görmek;
Gerçek hayatınızda bir durum, sorun, veya ilişkinin sizi üzdüğünü ifade ederken bu durumun peşinizi bırakmadığını ifade etmekte.
uyanık yaşamınızda gerçek sevgi ve aşka ,sevmeye ve sevilmeye ihtiyaç duyduğunuzu gösterir....

rüyadan uyanmak yeni bir rüyaya,realiteye girişdir aynı zamanda......
hep istediğiniz, hayalini kurduğunuz bi rüyaysa uyanmak insanı çok bedbaht ediyor. keşke rüyam gerçek olsaydı...

rüya ya bu mantıksız der gecersin aslında, ama işin garibi kalp bunu kabulenemez...
hayalin ,rüyanin gerçek olmadığının ya da gerçek zannedilenin bir hayalden ibaret olduğunun farkına varmak, gerçeklerle yüzleşmek.

"i know it's over and it never really began but in my heart it was so real"
Biliyorum bitti, ve aslında hiç başlamamıştı ki; ama yüreğimde o kadar gerçekti ki..
ben onu rüyalarımda ruhumla sevdim, Sadece gerçek olamayacak kadar güzel bir şeye aşık oldum...öyle bir şey. hala rüyadır o...

Rabbim karşınıza Size değer verecek ve sizi çok sevecek bir eş çıkarsın...doğru insanlarla karşılaştırsın .amin.

duaa..

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum gonul sizim kardesim, yanliz sunu diyim bu genc beni gordugunde kala kaliyordu. Cok nadir karsilasiyoruz fakat bizi cok yakistiran var, annesi de bunlara dahil. Bu gencin yengesi birlikte buyuduler diyebilirim, bana karsi bos olmadigini beni gorunce otomatikman hal ve hareketlerinin degistigini soyluyor. Acikcasi karsilastigimizda bu elektrigi bende aliyorum, bana bos bakmadigini dusunuyorum. Gonul sizim kardesim sizi tanimiyorum hakkinizda hic birsey bilmiyorum fakat tanimayi cok isterim bu konu biraz derin bu konuyu ve ruyalarimi sizinle uzun uzadiya tartismayi cok isterdim ne kadar mumkun bilmiyorum yinede allah razi olsun. :)

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beğendiğin genci görmek

Selamun aleykum gonul sizim kardesim, yine ben son ruya yorumunuzdan sonra cok dusundum ve dun aksam dediginizi kabul ettim. Duydugumu duymazdan geldigimi, asil olani umursamadigimi, kulak vermedigimi dusunerek uyudum yani ... ve ruyam beni yine altust etti. Etkide kaliyosun dediniz ya, siyirdim kendimi, etkide kaldigim dusunceden ama yine ruyamda onu gordum. Hani su bahsettigim genci, ruyami yorumlarmisiniz?

Ruyamda bir yerdeyiz, annem var yaninda da yan komsumuz. Birseyler yapiyorlar yiyecek, yerde oturuyoruz ve bir bakiyorum o gencde yanimizda. Elimde lahana yapraklari var saplarindan cikan sivi cok lezzetli diyorum. Sapi kirip o gence uzatiyorum, ben bilmiyorum tadini diyor bende bak cok guzel diyorum, agzina veriyorum sanki emiyor. Bende agzina at cigne diyorum, aliyor cigniyor, cikariyor ama konusmasini, sesini duyuyorum yanimda resmen onu hissediyorum. Sonra iki kere ismimi soyluyor, cok guzel bir tonla sesleniyor bana. O cagiris hala aklimda etkisinden cikamiyorum, sevgiyle seslendi sanki birseyleri hayal eder gibi. Sonra elinde telefonu var muzik caliyor ama bana gostermek istedigi birsey var telefonda. Bir yandan telefonunda onu ariyor, ben yanindayim sanki biz yine sozlenip nisanlanacakmisiz da daha olmamis o yuzden annem beni cagariyor. Daha ciddi birsey yok bu kadar yakin durma diye. Kalkiyorum yanindan sonra biri bir cantadan birsey cikariyor yatak cibinligi ama cam boncuklarla bezenmis guzel bir cibinlik. Benim diyorum, cok guzel dimi neler yapcam ben onla diyorum. Bir parcasi ayri cikiyor, bununla da basina tac, kolye olur diye konusuyoruz ama taslar isil isil parliyor. Sonra kadinin eline bakiyorum bir bebek var erkek cocugu ama bebek yasli gibi sanki, ben bebegi seviyorum bebegin yuzu yasli saclari beyaz gibiydi uyandigimda kotu hissetmedim yani beni huzursuz eden bir ruya degildi. Gonul sizim kardesim ismimi cagirisi kulaklarimda hala, rabbim hayirlara vesile eylesin inaallah aminnn. Allah razi olsun gonul sizim kardesim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr olsun
Rüyada lahana görmek;
hayatınızda önemsiz şeylerle zaman kaybetmemeniz gerektiğini ,işiteceğiniz bir habere fazlasıyla sevineceğinize, yorumlanir..
Önceliklerinizi Belirleyin..Bu hayatta bizim ne derecede stres altına gireceğimizi belirleyen seçimlerimizdir...
kendi kendinize stress yaratmayin..

"Elimde lahana yapraklari var saplarindan cikan sivi cok lezzetli diyorum. Sapi kirip o gence uzatiyorum, ben bilmiyorum tadini diyor bende bak cok guzel diyorum, agzina veriyorum sanki emiyor. "

hoşlandığım çocuk Sizin Onu Sevdiğinizden bihaber...araya aracilar koyup Onun Sizin hakkınızda duygu düşüncelerini doğru olarak öğrenmeniz gerekli...

"erkek cocugu ama bebek yasli gibi sanki, ben bebegi seviyorum "
Çok Geç Olmadan Sizin hakkınızda duygu düşüncelerini doğru olarak öğrenmeniz gerekli...

Gerçekler hem güldürür hem ağlatır...
gerçek seni özgür bırakır, bin ton yükten kurtarırır selametle...

acilangul1

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun kardesim, dediginizi yapmayi cok cok isterdim ama keske bu mumkun olsa :( zaten genc askerde onu gormuyorum bile ve araya koyabileceğim bir araci, guvenebilecegim bir kimse yok. Nasip diyorum sadece, nasipse benim birsey yapmama gerek kalmaz rabbim yollarimizi cakistirir diyebilirim ancak. Benim umudumda ümidimde Allah'tan..."Nasipse gelir şamdan yemenden değilse ne gelir elden. :( "

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beğendiğin genci görmek

Selamun aleykum gonul sizim kardesim nasilsiniz? Ruyamda yine o genci gordüm ben bitti gitti derken biraz zaman geciyor yine ruyamda goruyorum. Ruyamda bizim evimizdeyim, annemle balkondayiz ve bir bakiyorum o genc babasiyla kapimizİn onunde. Biz istifimizi bozmuyoruz annemle. Anneme, canim sıkılıyor diyor sirnasiyorum, o sirada cocuk geliyor evin zilini caliyor biz arka balkondayiz ben kapiyi acmaga giderken o bizim yanimiza dogru geliyor, balkona dogru yani yanimizdan geciyor. Balkonun bas tarafinda erik yemis, onlarin kabuklarini atiyor. Ben estagfirullah ben atardim sen neden zahmet ediyorsun der gibiyim. Sonra yanimizdan gecerken basina elimi suruyor, sever gibi. Saclari sert, bu niye boyle diyorum siprey ve jole var kafamda diyor. Sonra bende diasri cikiyorum sanki baskalari da varda yop oynuyacakmisiz gibi. Sonrasini cok net hatirlamiyorum, hatirladigim tuvalette oldugum ve tuvalet deliginde cicekler oldugu, tuvaletten cikiyorum bir cocuk anne diyor yanima gelmek istiyor bende gelme diyorum. Arkadasim var, tutarmisin cocugu tuvaletten ciktim banyo yapmaliyim ustum batik diyorum. Sonra kendimi yuksek bir binada buluyorum. Bir komsumuz var bende anahtarlar var onlari istiyor, veriyorum boyle iste, yorumlarmisiniz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam kardeşim bu bir bilinçaltı rüyasıdır...Kişi hayatında en çok hangi konuda sorun yaşıyorsa o olumsuzluk, semboller halinde rüyaya yansıyor. Örneğin, kişinin kendini ifade etmekle ilgili bir sorunu varsa buna göre rüyalar görüyor.

Bilinçaltı rüyaları çok karışık olur. İşin içinden çıkamayacağınız semboller görürsünüz. Mutlaka rüya öncesinde yaşadığınız bir deneyimin ya da
bilinçaltında bastırdığınız bir duygunun yansımasıdır.Rüyada ters giden bir şey varsa, yaşamda ters giden bir şeyler vardır. Yani rüyalar şimdiki yaşama ayna tutuyor.
O aynayla yüzleştiğinizde hayatın içindeki sorunu kendiliğinden çözmüş oluyorsunuz.

At some point, you got to let it go and move on
Bir noktada bunu ,bu insani unutup önüne bakman lazım yoksa zaman kaybi...
illa kendi istediğinin olması konusunda kendini şartlandırıp kendine farkına varmadan ,kendine kendi beden azalarına zulüm ediyorsun....deprasyona girebilirsiniz..

Allah’ım bana değiştiremeyeceğim şeyleri tevekkül içinde kabul edecek vakarı, değiştirebileceklerimi değiştirecek cesareti ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek
aklı,idraki nasip et.”
Allah’ım beni yavaşlat.Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir!!Beni Bana Bırakma..amin
Rabbül alemin sana senin için hayır kıldığı kapıdan tez vakit bir iş nasip etsin inşallah.Selametle yerlerin ve göklerin sahibi yüce ALLAH'A EMANET OL kardeşim.

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun gonul sizim (ablam ) ben gercekten bocaliyorum, artik isteyenlerim var ve bu konu, bu ruyalar beni cok ikiye dusuruyor ilerde pisman olacagim kararlar vermek istemiyorum, bu da beni sıkıstrıyor, korkuyorum ama sizi dinliyecem, onume bakicam allah kerim hakkimda hayirlisini istiyorum. Huzura ve mutlu olmaya cok ihtiyacim var tekrar tesekkur ederim helal et hakkini rabbime emanetsin...

safir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler gonul sızım ablam, bu zamana kadar yazdıgın yorumları okudum hepsını ruyalarımı da yorumlarını da. Aradan onca zaman geçti ama ben birşeyleri anca anladım, hesap etmediğin gelince başa demiştin bana bir yorumunda... Evet hesap etmediğim geldi başa, taşlar bir bir oturdu yerine allah ki biliyor çok canım yandı anlayınca herşeyi, halada yanıyor... Ama en azından artık biliyorum haklıydın. Şimdi koca bir boşluk var. Neye üzüleceğimi bilemedim, olmayışına mı yoksa hiç olmamış oluşuna mı, yanılmış oluşuma mı yoksa, yoksa düştüğüm duruma mı, kendimi aptal gibi hissediyorum. Hep dediğimiz gibi rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin, selametle.

Deryalar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Begendigin kisiyi surekli olarak ruyada gormek

Iyi günler, yaklaşık on gündür aynı kişiyi rüyamda görüyorum kişilik maneviyat olarak beğendiğim biri bu. Rüyamda sürekli kendi köyümde karşılıklı evlerde kalıyoruz o öğretmenlik yapıyor ben sürekli onu takip ediyorum ama o benimle ilgilenmiyor, sadece bir gece aslında benimle ilgilendiğini fakat bunu benim anlamamı istiyormuş gibi gizli bakıyor. On gün boyunca belki iki akşam görmemiş olabilirim ve bu rüyalar beni çok etkiliyor yanlış olduğunu bildiğim halde, korkarım ki kalbim de sürekli onu dusunuyor.

Üst Alt