selamunaleykum rüyamda babamı çok sinirli bir şekilde görüyordum kendi kendine söyleniyordu kpss sınavından bahsediyordu herkes 100 ün üstünde puanlar alıyor siz birşey yapamıyorsunuz. o sırada bende mutfaktaydım elimin üstünde bir parça somun ekmeği vardı . babama ekmek kuran çarpsın kim söylediyse yalan söylemiş kimse 100 den yukarı puan alamaz diyordum . babam beddua ediyordu bana inşallah kör olursun kuran çarpar gibi beddualar ediyordu. yanımdan ayrılıyordu bende ağlayarak kardeşime babama ne söyledim ki bana böyle diyerek uyanıyordum.
bu rüyadan bir kaç gün öncede bababımın çok yaşlandığını ve öldüğünü görüyordum çok ağlıyordum.
yorumunuz için Allah razı olsun...
Annemde rüyasında başkasına ait bir armut ağacı görüyordu sahibinden izinsiz bir kadın anneme bir tane kopar ye diyordu annem ben tövbeliyim yemiyorum diyordu armutu yemiyordu. selam ve dua ile ..
bu rüyadan bir kaç gün öncede bababımın çok yaşlandığını ve öldüğünü görüyordum çok ağlıyordum.
yorumunuz için Allah razı olsun...
Annemde rüyasında başkasına ait bir armut ağacı görüyordu sahibinden izinsiz bir kadın anneme bir tane kopar ye diyordu annem ben tövbeliyim yemiyorum diyordu armutu yemiyordu. selam ve dua ile ..