• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada bebek kordonu görmek

N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
merhabalar tekrardan çok saçmalıyor demezseniz sanırım doğuma az kaldığı için bu rüyaları görüyorum sabah kadar yatamadım yarım saat dalmışım bir ara rüyamda gene doğum yapıyorum bebek çıkmış göbek kordonu var dizimin kenarına doğru bebeği koyuyorlar makas alıcak ebe dönüyor kayıyor düşüyor bebek diyorum oradaki çöpemi düşdü ağlıyor ebe alıyor yok bişi olmamış olmaz diyor bakıyor etrafına zarar gelmemiş göbek bağını kesiyor kucağıma veriyor çok tatlı yumuk yumuk bakıyorum burnunda tıkanıklık hepsini çıkarıyor heri temizliyor ebe sonra kucağımda ağzından burnununa uzanmış göbek bağı gibi aman bu neymiş kötümü iyimi derken yutkunurken ben bende oluyor o şey burnumdan itince azımdan çıkıyor göbek bağı damar gibi sanki bunu aldırmammı gerek falan derken zil çaldı uyandım maleseff :) şimdiden çok tşk ederim yorumlarınız için hakkınız geçiyor helal edin allah razı olsun.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
ruyadabebekkordonu.jpg


Merhaba Nazli nur kardesim..tekrardan hos geldiniz..
Duygu ,heyecan, endise ANA yüklü rüyalara çok saçmalıyor niye diyeyim ki?
bebeği bekleme heyecanı ,endisesi,meraki ,hassasiyet annenin de babanın rüyalarına yansir..
rüyamda gene doğum yapıyorum bebek çıkmış göbek kordonu var dizimin kenarına doğru bebeği koyuyorlar Bu tür rüyalar yeni bir teşebbüs ,bereket ve Riziktir..
ayni zamanda bebeğin gelmesine hazır olduğu ve sevinç ile baktığı şeklinde yorumlanır...
artik son gunlerde evi bir temizleme ,hazirlik, bayram telasina,girersiniz..
dogum cantanizi da hazirladiniz mi? yoksa 5 aydir hazir mi bekliyor?
Rüya, her insanın tabiî bir ihtiyacı olan uyku esnasında, zihinde beliren birtakım düşünce ve hayaller,bilinc alti endise ve heyecani da yansitabiliyor!
Rüyayı gören kimse, hakikaten bu rüya âleminde yaşadığını sanır. İnsanların uykuda gördükleri ve birbirine benzemeyen sayısız rüyalar, bazen vuku bulmuş olayların tekrarlanması, bazen olması arzu edilenlerin görülmesi gibi tabiî şekillerde olduğu gibi, saçma sapan, aklın alamayacağı anormal şeyler de görebilinir..
ozelikle doguma az zaman kala cook farkli rüyalar gorulmesi cook dogaldir..
Rahat olun kardesim..Allah-in izni ile cook yakinda bebeginizi kucaginiza alacaksiniz!
Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun dualarimiz sizin ile...
 
N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
tşk ederim

evimizi babamızla dün temizledik doğum çantamız 7. aydan beri hazır erken doğum riski vardı ilkim olduğu için biraz korkularım var buda bilinç altıma rüyalarıma yerleşiyor sanırım kordonunu o şekilde görmem beni etkiledi
bide size birşey sormak istiyorum geçen 2 yorumunuzdada bebeğin adı gibi diye yazmıştınız ben bebeğin adını hiç yazmadım ne demek istediniz dikkatimi çekti
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Hatirlarsaniz..bana yazdiginiz ilk ruyaniz
"hamileyim son aylara yaklaştım rüyamda göğsümden süt geliyor durmuyordu üzülüyorum çocukda kıpırdamıyordu niye böyle süt geliyor diyorum birşey olmuşmudur diye. "

Benim de size ilk duam Mevlan sağlık huzur afiyet ve Dogumunuzda kolayliklar versin
hasta kullarına şifa borçlu kuluna edalar nasib etsin ..idi hatirliyormusunuz..

cunku "çocukda kıpırdamıyordu "doktorlarin varsayimlari ile Sizi vesvese ve endiseye dusurebileceklerini hamilelik sirasinda bu stressin sizin ve bebeginiz icin saglikli olmazdi!o yuzden o kismini simdilik kendime saklamayi uygun bulmustum...
"süt geliyor durmuyordu "yani normal, dogal bir dogum olacakti Allah-in izni ile...
sifayi veren doktorlar degil Allah cc. dir..
Sizin de bebeginizin de hayatti Hayattin Sahibin elindedir O`na siginin ins. her sey yolunda gidecektir..Allah-u Alem...diye yazmistim..
"süt geliyor durmuyordu "O bebem bereketti,Rizki ve maddi manevi sifa, deva Allah-in rahmettini getirecekti..
cunku hasta olan anneniz ve sizin icinde bulundugunuz maddi , manevi daralma..bunalma hastalik Rabbimin sifa, deva sifatlari idi..
Sifa..deva derman her sey Allah-in elindedir..
bebeginizin de ismi bunlara yakindir..
gecmisteki yasadiginiz ACI ve zorluklari unutabilmenin tek yollu gecmisi affetmektir...
guzel kardesim..affetmek Allah cc. sifatlarindandir..
Her seyin en iyisini Rabbim bilir.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. desenize evi de temizlediginize gore Bereketli misafir her an kendi RIZKI ile gelebilir...
her sey ya zattinda yada netice ittibari ile muhakak guzeldir.. bebekler ise masumiyetleri icinde hemm zatti ile hemde netice itibari ile guzeldirler..
Dogum dediginiz nedir ki? kardesim Nisan yagmuru gibi rahmet ve bereketti ile gelir..
kisacik bir anlik surer ardindan Gokkusagi beliririr...
 
N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
allah razı olsun

tşk ederim inş herşey temennilerinizdeki gibi olur oğlum bebişim ailemize huzur ve anneannesine şifasıyla gelir inşallah anneme çok ihtiyacım var ama o bu halde dahada tükeniyorum inşallah rabbim şifasınıda yollayacak inşallah oğluşumun adını gene rüyamda sayıklayarak uyanmışdım anlamına bakdım allahın lutfu allahdan gelen iyilik yazıyordu adı kayra olacak allahın izniyle inşallah tşk ederim herşey için
 
Üst Alt